Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden, 2016 (alias Längstah)


CHAE

Recommended Posts

☺️ Näh ingen feber hade en luring igår juh. Förkylningen har hängt i ett tag i vinter. Av o till men det ska väl gå över som allt annat. Undrar jag om inte förkylningarna var bättre förr också? Riktigt förr förr så dog ju folk så till och med sjukdomarna har gått och blivit klena...
Link to comment
Dela på andra sajter

Annons

Du har blitt en riktig hårding.

It's my middle name 😎

Nu väntar vi på att Dol gör...öh..en DoL och skriver något slagkraftigt om "hårding" ☺️

Link to comment
Dela på andra sajter

En annan granne har fest... Brittney Spears verkar vara teh shaight... 😳

Annat var det när en annan var i gång i svängen. Då gick högtalarna varma hos vem som helst som vågade sig på att ha fest. Det var något lite charmigt över att tillsammans med sitt band crasha ett party lite lagom objuden 😛

Att lixom mingla sig in och ställa till det. Hångla upp snäckorna som i en del fall visade sig vara ihop med någon annan på festen. Ett tag kallades jag för balkongcasanovan. Likt ett rovdjur väntade man där på ballisen på sitt intet ont anande byte och sedan slog man i klorna.

Ja, jisses. En smärre missräkning var när jag i fyllan hånglade upp mitt dåvarande ex bästa kompis på just balkongen. Man var ju inte så populär hos ex:et innan och inte blev det bättre efter den affären... Hur hennes väninna klarade sig undan hudflängning vete faen...

Tur man lugnat ner sig...

lite.

Link to comment
Dela på andra sajter

Det där med salt har jag retat mig på. Havssalt och flingsalt och vad det heter. Allt för att vi ska börja betala för en produkt som nästan har varit gratis.

Håller med där. "Gourmetsalt" liksom... Men det är ju samma slags märkvärdighets iver som "Bastu/enris rökta" charkuterier (har ju inte varit i närheten av vare sig bastu eller enris) eller att något "innehåller äkta frukt".

Man framhåller ingenting som något bra mycket bättre. Det bästa är nog "NU- Bättre formula!"

... än vadå?

Har egentligen inget emot stora påsar heller men chipsen är inte vad de varit. Alla gick ju i hälsovurmens (ekonomins?) ledband och bytte till solrosolja och vips blev chipsen som knäckebröd. "Krispigare" kallar de det. Beror nog på vad man menar med just "krispigt". I min värld ska chips vara lite frasigt inte hårt. Vill jag äta hälsosammare både mot kropp och tänder äter jag just knäckebröd. Ja, sedan har vi ju sourcreme förbannelsen förstås...

Samt innan någon verkligen tror det... nej, allt var inte bättre förr.

Link to comment
Dela på andra sajter

Är det kärnfysik för dig att göra egen?

Nära nog. Var får man t ex tag på ett grishuvud? Det känns obetydligt svårare att fixa lite uran. Sedan är det en tillverkningsprocess som får Manhattanprojektet att framstå som en baggis.

Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...