Jump to content
Annons

Algotezza

Medlem
  • Antal inlägg

    340
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    7

Allt postat av Algotezza

  1. Smygläser här ofta, håller mej uppdaterad. Skriver här ej lika ofta... Var ett tag sen. Slutat på Vipan nu - fortsätter med Herr Mods. Så ni vet. Om ni vill veta. Eller avd. för onödig information... Fortsätter maniskt göra låtar, skriver... nu när coronan sätter sina spår på livet... Har coronalångt hår nu... rakar mej dock fortfarande... Fick blödande hemorrojder i våras av för mycket sittande. Botade med tandkräm. Rekommenderas. Hehehe... (Skickar ingen bild)
  2. Allt är inte fisk som stimmar. Gammalt djungelordspråk.
  3. God Deg i Bagarboden! Hur e de BagarBengtsson o de brända bullarna... Gillar inte påsken. Oftast blir det bara en massa uppståndelse. Lugnare i år dock. Stackars träd! Snart helt utslagna! Pandemim- och pantomimartist? finns de?
  4. Fredag igen. Typ. Tittar in här mellan varven fast man slutat bygga båtar i detta land. Sol och blåst i Lund. Tappade en ask Alladin där ute. Blåst på konfekten. Någon la rabarber på den så gjorde en paj i stället. På den vägen är det. Frågor på det? Jobbat lite med Hermods, examinerat elever i religionskunskap. Rälig Jöns-kunskap. Har börjat roa mig med att spela in lite akustiska instrument. Besiktningsinstrument och så. Annars e de? Nu ska jag ta lite kaffe och en falu rågrut med Tartex paté för att bli lite patetisk. Tiden kommer när den går. Man har inte roligare än man gör på sig.
  5. Kpd om en stund Snart sista examinationen. Hållit på sen 0800 i morse.
  6. Paus mellan varven. En examination till och sen fika. Frugan kom hem nyss.
  7. Först var det veckovis med regn och grått väder och nu blå himmel och solsken, dag efter dag. I Lund i alle fall. De e nåt på gång. Snart kan allting hända...
  8. GottaGotta! Med varma mackor! Jag examinerar elever på Hermods och skriver här mellan varven. Reiigion och filosofi. Håller på i princip hela dagen.
  9. Torrt kallt blå himmel utan jetplan oftast. Solsken. Lokal nedkylning???
  10. En låt där jag hör och häpna spelar trombon.
  11. Gjorde en rostad hallonsylt- och jordnötssmörsmacka igår till fikat. Gottans Gotteria!
  12. God Morgon alla kaffedrickare... Ännu en dag med himlen oskyldigt blå. Såg ett jetplan igår.
  13. HEMorrojd, ljuva HEMmorojd. Gott med skidor till kaffet!
  14. Morrn morrn. Kaffe drucket etc. Håller på med Hermods nu. Pausar. Volvo stänger produktionen för övrigt. På tal om Volvo alltså.
  15. Köpläge när allt är i botten. Fast jag köper bara trisslotter. Vann 10000 i fjol. Lottköp ser jag som en extraskatt när det är nitlotter. Igår var det sista dagen av mitt förflutna liv och i morgon börjar resten av det. Just nu pågår det ständiga nuet.
  16. GodMorgon. Solen skiner och lärkan drillar. Fullröstdrill. Alltid något.
×
×
  • Skapa ny...