Jump to content

Lotta Fahlén

Medlem
 • Posts

  39
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Lotta Fahlén last won the day on November 2 2020

Lotta Fahlén had the most liked content!

Reputation

30 Utmärkt

1 Follower

About Lotta Fahlén

 • Birthday 10/11/1990

About me

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Måndagsintervjun: John Johansson berättar bland annat om hur en vanlig arbetsdag på operan kan se ut och vilka hans bästa tips är för att få till ett så bra ljud som möjligt under opera- och musikalföreställningar.
 2. Måndagsintervjun: Carolina Falkholt berättar bland annat om hur processen sett ut i skapandet av nya EPn och att drivas av supervisoner i sitt konstnärskap.
 3. Måndagsintervjun: Hanna Ögren berättar hur belöningsbaserad crowdfunding egentligen fungerar. Hon går igenom de viktigaste ingredienserna för en riktigt lyckad kampanj och vilka andra fördelar, utöver kapitalet det finns att hämta genom crowdfunding.
 4. Måndagsintervjun: Sara Stenman berättar bland annat om egna musikbolaget Windsång music:s verksamhet, vanliga inkomstmissar för artister och producenter och hennes vision att göra musikjuridik mer tillgänglig för andra i branschen.
 5. Måndagsintervjun: Cruzh berättar om hur inspelningarna till det nya albumet gått till då de befunnit sig på olika platser, en nostalgitripp till barndomen och bandets sammanhållning.
 6. Måndagsintervjun: Veckans intervju kretsar kring något som kan lyfta en konsert till nya höjder och skapa magi på scen när det samspelar med musiken, nämligen ljus och video.
 7. Måndagsintervjun: Anna Fält berättar om framtidsprojekt, de viktigaste stegen för att utveckla sin röst och tipset hon fick från en sånglärare en gång i tiden som hon alltid bär med sig.
 8. Måndagsintervjun: Ishaaq berättar om vad som varit språngbrädan till Best of Klasson, vilka ingredienser som varit viktiga för soundet och varför indipop är roligare än indiepop.
 9. MÅNDAGSINTERVJUN: Barbara dissikerar låten Aussi Jolie och ger oss en inblick i producerandet och skapandeprocessen. Hon berättar även om samtalen Oda Talks och ger en lista på lärdomar hon snappat upp under arbetet med Mother.
 10. MÅNDAGSINTERVJUN: Kristofer delar med sig av tankar och tips kring att skapa spelmusik och hur det gick till när han tillsammans med Gustaf Grefberg skrev 13 timmar originalmusik till det hyllade spelet It Takes Two.
 11. MÅNDAGSINTERVJUN: Artisten Nissoka delar med sig av lärdomar av att släppa musik för första gången, om att våga vara spretig i sin musik och tipsar om bra tutorials för att bygga egna Eurorack-moduler.
 12. MÅNDAGSINTERVJUN: Musikern Christine Ownan berättar bland annat om omställningen under pandemin, drivkraft och det viktigaste som hänt i hennes musikaliska liv.
 13. MÅNDAGSINTERVJUN: Jonas Nydesjö är frilansande kompositör, arrangör och dirigent som regelbundet skriver för symfoniorkestrarna i Sverige, såväl som för solister och artister från både klassisk, jazz och populärmusik.
 14. MÅNDAGSINTERVJUN: I veckans intervju berättar Gustav Löfstrand om sitt låtskrivande, att lyckas hitta tillbaka till skaparlusten och varför kvantitet kan vara bättre än kvalitet många gånger.
 15. MÅNDAGSINTERVJUN: Att bygga upp en stark visuell identitet, leka med finfula fjäderreverb och tips och strategier för att få det att gå runt som independent artist delar Yarlie med sig av i veckans intervju.
×
×
 • Create New...