Jump to content
Annons

Gaurgle

Medlem
  • Antal inlägg

    27
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Gaurgle

  1. Förutom dom nämnda; GiG studios är väldigt najs, mysig och varmt sound. Kolla in Ane Brun "It all starts with one" plattan. Vintageställe. X-level (gamla Cosmos, EMI) vid skärmarbrink är också klassiskt, väldigt kyxigt och cleant. Enorm micksamling, flera olika rum. Fashion police är också värt att kolla in.
  2. http://www.dirtyboypedals.com/#!pedals/c1ig7
  3. Musikamakarna går inte på djupet med varken låtskriveri eller produktion, man har i princip inte en enda kurs i något av ämnena om man bortser från den grundläggande logickursen i början. Upplägget är grovt så att hälften är "låtskrivare" och hälften är "producenter". typ 50/50. Det går 30 pers i varje årskurs, och man har sin egen studio som man har tillgång till 24/7 i en liten skithåla (övik). Det som händer när man låser inte 30 nördar i en stad motsvarande mordor är att det enda som finns är att sitta i sin studio och skriva och producera musik. Man skriver på riktiga leads från riktiga förlag, till riktiga artister. Sen kommer deras A&R upp till oss och personligen berättar för en, face to face vad som är dåligt och vad som är bra, vad som ska ändras för att dom ska vilja ta vidare låten. Det kommer du inte komma åt vart du än går, och de kontakter du skapar med både A&Rs och dina klasskompisar tar år att skapa annars. Det är ingen teknisk utbildning, är du enbart intresserad av det, sök Piteå eller SAE, inte kulturama. Är du enbart intresserad av låtskriveri, singer songwriting, gå något annat. På musikmakarna sysslas det enbart med pop. Dygnet runt. Det blir självklart vad man gör det till, men du har inte så många alternativ till att göra något annat än musik. Och de som söker vet det, vilket har gett en väldigt hög nivå hos de sökande. Jag går som du kanske kan förstå där nu, och när jag började såg jag mig själv absolut som producent framförallt. Jag kan bara säga att jag inte överdriver när jag säger att jag har utvecklats extremt mycket under bara de här första två terminerna, både i mix, produktion och låtskriveri. Finns nog inte en enda kurs inom musik i hela sverige som leder till en direkt karriär. Kanske möjligtvis pianostämmare och coverbandsmanager..
  4. Ska slänga in mina 5 ören.. Vill du plugga musikproduktion och jobba med det i framtiden kommer du få ut enormt mycket mer av Musikmakarna i örnsköldsvik. Nivån på kulturama är inte jättehög, det är dyrt och du kommer inte i kontakt med branschen alls på samma sätt som musikmakarna. Vill inte sänka ner kulturama på något sätt, men jag tipsar dig HÅRT om att söka musikmakarna innan sökningsperioden är över. http://www.musikmakarna.se/sv/ansokan Kolla upp det i vilket fall.
  5. Det är nya keycommands (om man vill) ctrl-m är mute av enskild region eller midinot, M betyder mut på helt spår. går att ställa om till Logic 9's ketcommands.
  6. Jag skulle tipsa om Chris Pelonis Model42 + suben (model 42LF) eller storebrorsan Model 4288. Går rakt ner till 27 hz. Jävligt raka och kostar 20 papp. Finns på dlx i stockholm för provlyssning
  7. I Linus Svenning-låten är det ett gitarrackord som bara är reversat, kör du logic så spelar du in ackordet eller tonerna du vill, trycker på ljudfilen, sedan funktions och reverse. Fadea efter smak. Oscar Zia-låten börjar med en gitarr som har en "speed up" med ganska kort fadetid. Ta gitarrspåret(en) eller en kopia på dessa och, ifall du använder logic, gör en speed up genom att i fadeverktygen eller i inspectorn välja speed up istället för fade in. Klicka och håll i där det står fade in så kan du välja speed up (och visa versa på fade out).
  8. 1. Pelonis M42 + 42LF, ATH M50. 2. Westlake BBSM 12, NS10, Adam A3XV, A4XH, Macbooken, iphone lurar, andra lurar, bilar, Hifi system.. allt 3. Blandat, vanlig pop, konstig pop, clean rock och smutsig rock. 4. Ja, Pelonis M42LF
  9. Tjeeena, kan presentera mig först, Andreas heter jag, trummis och producent, är in här och läser varje dag, ofta fler gånger, sen några år tillbaka. skriver väldigt sällan. Jag kan säga ganska snabbt att typ av ride det handlar om är en Zildjian Avedis, med tanke på tidseran fanns inte mycket annat att välja på än Zildjian avedis och "K"/Constantinople. Men här är det en Avedis, lätt. Den kan ha en nit eller två, subtilt. Vikt, lätt/medium säkert runt <1500 gram. Bra ex finns fortfarande att få tag på till inte så dyra pengar. Kolla på typ hellstone, dom har mycket sånt. Jag har en själv, unset tyngre än den på inspelningen här. Bra ex har en väldigt spröd och fin karaktär, ljusare än K cymbalerna. Virveln. Kan vara en halvt dämpad Ludwig supraphonic. Kan också vara en trävirvel från nästan vilken tillverkare som helst, mediumhögt stämd. typ. svårt att säga, men iom att den är lite torrare än vad jag först tänkte kan det va nån form av trä (lönn, poplar eller mahogny vid den tiden. ännu oftare en kombination) 14x5(,5?") Hej
  10. Jag kan göra det asbra för 1000 kr
  11. Ludwig! Låter som du är ute efter en rock setup, och ja. Ludwig. punkt. 60 eller 70 tal med en acrolite eller supraphonic virvel.
  12. Är på jakt efter ett ljudkort och vill slippa mixer. Jag vill ha 8 xlr (pre-amps?) såklart några line/instrument och sen undrar jag om det finns något kort som funkar bra live? Jag vill liksom kunna köra in alla trummikar i kortet, få ett stereopar ut som jag kan köra till pa mixern. Jag vill också kunna skapa individuella medhörningar. Helst utan dator. De kort jag kollat på är M-Audio 2626, men där verkar man behöva dator för att sköta mixrdelen (inget jätteminus med dator, lite mindre praktiskt bara) och motu 8 pre, som verkar ha DSP mixer med alla funktioner. Vilket tror ni på? + och - ? EDIT: En annan grej jag funderat lite på är hur det skulle vara att använda ljudkort live för olika sound. T.ex. när jag spelar i coverband så vill jag för det första mixa trummorna för att sedan skicka till mixern, alltså egna kompressorer, EQ'n och effekter (klarar ljudkorten det i stand-alone mode eller måste man ha datorn då? isf, blir det för mycket latency?) och för det andra var min tanke att kombinera ljudkortet med t.ex. mainstage (eller i värsta fall logic) så man kan byta sound på kitet för olika låtar. går det?
  13. yesyes. well som det ser ut på bilderna med alla effekter på var ju inte så jag hade det när jag spelade in basen. då hade jag bypassat alla effekter och mutat kanske 25 av 31 spår. dock kanske bypassade effekter drar effekt iaf? men vilket som så börjar det lösa sig. jag ser inte de mastringseffekter jag har på som min mastring, utan någonting jag började leka med när jag kände att det material jag hade för tillfället började bli "klart" (jag har inte möjlighet att lägga sång just nu). men jag ska tänka på att spela in till bouncade filer sen! stems har jag nyss börjat använda mig av, inte kanske på det mest effektiva sätt eftersom jag är uppe i typ 8 stems och några fler effektbussar där flera spår är assignade. (man ser det om man studerar alla bilderna lite) men som sagt, detta är mitt första "ordentliga" projekt som jag spelar in och mixar (och i sinom tid mastrar)
  14. Behöver och behöver, det låter bättre med lite "mastring" =) Men när jag spelade in hade jag faktiskt bypassat ALLA pluggar (samt mutat 75% av spåren) Buffertsizen tror jag var 256. vet inte vad en sådan gör dock.. 🙁 Jag är förövrigt samma användare som justwannagroove. Glömde bort att jag redan hade denna när jag skapade justwannagroove kontot... Sen är det ju såklart smart att spela in basen till en bouncat spår, tänkte inte på det även fast jag oftast brukar göra så när jag spelar in. Dock när jag lade trummorna för låten (8 kanaler) gjorde jag ej det, och det gick hur bra som helst med mitt lånade motu 896 mk1 😮
  15. Jag testade det en gång, men då blev spåren utan effekterna. Gjorde jag bara fel då isf?
  16. Yes misstänkte också det 🙁 här därför rensat bort 16gb frnå datorn nu så den är lite kvickare! Går det alltså att sätta in ny (större) hårddisk i macbookarna? Det vore ju rätt awesome isf!
  17. Gaurgle

    Ska byta cymbaler

    alpha-serien är ganska halvkasst imo. iaf deras större cymbaler, de har en tendens att bara skrika och inte crasha så där mjukt som jag gillar. dock är jag förtjust i deras mindre storlekar. har en 12" hihat och en 10" splash i alpha-serien som jag tokdiggar..!!! cymbaler som är bra skit är Ufip, deras fina serie från 90talet låter som en lite tunnare K-kustom! Masterworks, deras jazzserier är fantastiska Tänk också på att de cymbalserier du nämner även av väldigt dyra + att det är nog rätt svårt att få tag i nån som släpper iväg sina 90-tals Ufip. Masterworks är faktiskt inte alls dyra, mycket prisvärda däremot.
  18. Gaurgle

    Ska byta cymbaler

    HHX är ruskigt bra, min favoritserie, om man får säga så. Har ett gäng HHX som jag använder mycket flitigt. Har du behov av cymbaler som låter starkt? isf kanske HHXplosion eller Stage crasharna är bra. Studio är också bra, lite tunnare. Mina favoritcrashar är HHXtreme som är väldigt tunna å mörka, rätt trashiga i karaktären. crashride? kolla på HHX evolution riden, 20", medium tunn typ, funkar skitbra att crasha på, lika så HHX groove ride. egentligen kan man crashrida på de flesta rides om man slår hårt nog. china: HHX chinese, sjuukt bra!
  19. Om du inte redan köpt en virvel har jag ett grymt bra tips: Yamaha Jimmy Chamberlin Signature; stål, 14x5,5" Gjutna sargar, bra tryck. mycket bra virvel för ändamålet och prisklassen
  20. hej! jag har funderingar på att köpa ett externt ljudkort/firewire interface, jag ska spela in fullt trumset (8-9 mickar) och jag har även tänkt att kunna använda det live. jag vill ha ett kort med bra kvalite, mellan 8-10 analago ingångar, men vet inte hur många preamps jag behöver. de jag funderat över är: Motu ultralite Motu traveler Motu 828mk3 Motu pre8 kan någon säga vad som skiljer dessa åt och kom det finns några alternativ jag bör kolla på. jag antar att jag kanske borde kolla med nån butik, men vill ha en objektiv bedömning först, tycker att alla försäljare tycks komma med massa onödiga förslag, typ, "aa om du ska spela in trummor måste du ha 24 ingångar för 21000 med 12 extra preamps för 3000 styck och kanske ett mackiebord med några digi design-grejer å ett par mac pro... vi går ett bra paket på 450 laxar, va säger du? VAVAVA?"
  21. mm, har jobbat hela kvällen och kommit på samma sak, men jag hittar inte den filen :S
  22. hej! Jag har kört på mitt logic 8.0.2 ett tag, tills jag bestämde mig för att testa en melodyna plugin jag läste om, (jag erkänner, jag laddade ner den) det gick inte och jag tog bort filen, och efter det kan jag inte få igång mitt kära logic! Jag har tagit bort alla logicfiler jag har kunnat hitta (inte mina projekt filer, dom borde inte ta skada av detta va?) och installerat på nytt ett flertal gånger, men samma gång blir det varje grej. Jagär int säker på om jag "avinstallerat" programmet, men jag hittar inga fler filer och jag känner inte till hur man avinstallerar på något annat sätt aän att ta bort filerna blir sjukt irriterad för jag använder logic så mycket. har försökt att tyda felmeddelandet men jag är verkligen inte specilt bra på datorer och har bara lyckats komma fram till att det är "thread 49" som inte funkar, men jag langar på hela meddelandet ifall nån kanske skulle kunna hjälpa. annars måste jag kanske ominstallera hela datorn? detta är flemeddelandet för kunniga: Process: Logic Pro [738] Path: /Applications/Logic Pro.app/Contents/MacOS/Logic Pro Identifier: com.apple.logic.pro Version: 8.0.0 (1437.23) Build Info: Logic-14372300~12 Code Type: X86 (Native) Parent Process: launchd [68] Date/Time: 2008-06-13 22:35:52.244 +0200 OS Version: Mac OS X 10.5.3 (9D34) Report Version: 6 Exception Type: EXC_BAD_ACCESS (SIGBUS) Exception Codes: KERN_PROTECTION_FAILURE at 0x0000000000000000 Crashed Thread: 49 Thread 0: 0 libSystem.B.dylib 0x92e5fca6 sem_wait$NOCANCEL$UNIX2003 + 10 1 ...lemony.MelodyneRewireDevice 0x2227def3 GNMessagePort::registerMessagePortWithName(GNString*, GNData* (*)(GNMessagePort*, GNData*), int, int, GNDictionary*) + 315 2 ...lemony.MelodyneRewireDevice 0x2221fb6a GNReWire2AudioDeviceHost::create() + 172 3 ...lemony.MelodyneRewireDevice 0x2221dccb RWDEFOpenDevice + 89 4 ...opellerheads.rewire.library 0x21b0684e 0x21b02000 + 18510 5 ...opellerheads.rewire.library 0x21b069b8 0x21b02000 + 18872 6 ...opellerheads.rewire.library 0x21b098e0 RWPUnregisterDeviceImp + 5438 7 ...opellerheads.rewire.library 0x21b07689 RWM2OpenDeviceImp + 57 8 com.apple.logic.pro 0x00d56a1c 0x1000 + 13982236 9 com.apple.logic.pro 0x00125b1e 0x1000 + 1198878 10 com.apple.logic.pro 0x00116113 0x1000 + 1134867 11 com.apple.logic.pro 0x0011d7ba 0x1000 + 1165242 12 com.apple.logic.pro 0x000979d1 0x1000 + 616913 13 com.apple.logic.pro 0x00099e18 0x1000 + 626200 14 com.apple.logic.pro 0x002b42a3 0x1000 + 2831011 15 com.apple.logic.pro 0x0000e850 0x1000 + 55376 16 com.apple.logic.pro 0x00012f39 0x1000 + 73529 17 com.apple.logic.pro 0x004c6353 0x1000 + 5002067 18 com.apple.Foundation 0x9374f64c _nsnote_callback + 364 19 com.apple.CoreFoundation 0x928e69ba __CFXNotificationPost + 362 20 com.apple.CoreFoundation 0x928e6c93 _CFXNotificationPostNotification + 179 21 com.apple.Foundation 0x9374c7b0 -[NSNotificationCenter postNotificationName:object:userInfo:] + 128 22 com.apple.Foundation 0x93755ff8 -[NSNotificationCenter postNotificationName:object:] + 56 23 com.apple.AppKit 0x9523ab7a -[NSApplication _postDidFinishNotification] + 125 24 com.apple.AppKit 0x9523aa89 -[NSApplication _sendFinishLaunchingNotification] + 77 25 com.apple.AppKit 0x951b462f -[NSApplication(NSAppleEventHandling) _handleAEOpen:] + 284 26 com.apple.AppKit 0x951b3e28 -[NSApplication(NSAppleEventHandling) _handleCoreEvent:withReplyEvent:] + 98 27 com.apple.Foundation 0x93774b6f -[NSAppleEventManager dispatchRawAppleEvent:withRawReply:handlerRefCon:] + 655 28 com.apple.Foundation 0x9377487f _NSAppleEventManagerGenericHandler + 223 29 com.apple.AE 0x92262648 aeDispatchAppleEvent(AEDesc const*, AEDesc*, unsigned long, unsigned char*) + 144 30 com.apple.AE 0x9226257e dispatchEventAndSendReply(AEDesc const*, AEDesc*) + 44 31 com.apple.AE 0x92262425 aeProcessAppleEvent + 177 32 com.apple.HIToolbox 0x9691c47d AEProcessAppleEvent + 38 33 com.apple.AppKit 0x951b1719 _DPSNextEvent + 1189 34 com.apple.AppKit 0x951b0db8 -[NSApplication nextEventMatchingMask:untilDate:inMode:dequeue:] + 128 35 com.apple.AppKit 0x951a9df3 -[NSApplication run] + 795 36 com.apple.prokit 0x020cde5a NSProApplicationMain + 325 37 com.apple.logic.pro 0x00003bf2 0x1000 + 11250 38 com.apple.logic.pro 0x00003b19 0x1000 + 11033 Thread 1: 0 libSystem.B.dylib 0x92de24a6 mach_msg_trap + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92de9c9c mach_msg + 72 2 com.apple.CoreFoundation 0x929050be CFRunLoopRunSpecific + 1806 3 com.apple.CoreFoundation 0x92905cf8 CFRunLoopRunInMode + 88 4 com.apple.audio.CoreAudio 0x923eb468 HALRunLoop::OwnThread(void*) + 160 5 com.apple.audio.CoreAudio 0x923eb304 CAPThread::Entry(CAPThread*) + 96 6 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 7 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 2: 0 libSystem.B.dylib 0x92de968e __semwait_signal + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e1436d pthread_cond_wait$UNIX2003 + 73 2 libGLProgrammability.dylib 0x91db3432 glvmDoWork + 162 3 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 4 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 3: 0 libSystem.B.dylib 0x92e325e2 select$DARWIN_EXTSN + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 4: 0 libSystem.B.dylib 0x92de24ee semaphore_wait_signal_trap + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e14866 _pthread_cond_wait + 1267 2 libSystem.B.dylib 0x92e5a371 pthread_cond_wait + 48 3 com.apple.logic.pro 0x00622e80 0x1000 + 6430336 4 com.apple.logic.pro 0x00622f47 0x1000 + 6430535 5 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 6 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 5: 0 libSystem.B.dylib 0x92de24ee semaphore_wait_signal_trap + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e14866 _pthread_cond_wait + 1267 2 libSystem.B.dylib 0x92e5a371 pthread_cond_wait + 48 3 com.apple.logic.pro 0x00622e80 0x1000 + 6430336 4 com.apple.logic.pro 0x00622f47 0x1000 + 6430535 5 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 6 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 6: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 7: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 8: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 9: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 10: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 11: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 12: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 13: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 14: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 15: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 16: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 17: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 18: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 19: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 20: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 21: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 22: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 23: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 24: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 25: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 26: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 27: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 28: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 29: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 30: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 31: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 32: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 33: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 34: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 35: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 36: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 37: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 38: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 39: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 40: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 41: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 42: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 43: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 44: 0 libSystem.B.dylib 0x92e12f66 kevent + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 2 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 45: 0 libSystem.B.dylib 0x92de2506 semaphore_timedwait_signal_trap + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e1484f _pthread_cond_wait + 1244 2 libSystem.B.dylib 0x92e160d3 pthread_cond_timedwait_relative_np + 47 3 com.apple.audio.CoreAudio 0x923faa4b CAGuard::WaitFor(unsigned long long) + 213 4 com.apple.audio.CoreAudio 0x923fc606 CAGuard::WaitUntil(unsigned long long) + 70 5 com.apple.audio.CoreAudio 0x923fadab HP_IOThread::WorkLoop() + 759 6 com.apple.audio.CoreAudio 0x923faaaf HP_IOThread::ThreadEntry(HP_IOThread*) + 17 7 com.apple.audio.CoreAudio 0x923eb304 CAPThread::Entry(CAPThread*) + 96 8 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 9 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 46: 0 libSystem.B.dylib 0x92de2506 semaphore_timedwait_signal_trap + 10 1 libSystem.B.dylib 0x92e1484f _pthread_cond_wait + 1244 2 libSystem.B.dylib 0x92e160d3 pthread_cond_timedwait_relative_np + 47 3 com.apple.audio.CoreAudio 0x923faa4b CAGuard::WaitFor(unsigned long long) + 213 4 com.apple.audio.CoreAudio 0x923fc606 CAGuard::WaitUntil(unsigned long long) + 70 5 com.apple.audio.CoreAudio 0x923fadab HP_IOThread::WorkLoop() + 759 6 com.apple.audio.CoreAudio 0x923faaaf HP_IOThread::ThreadEntry(HP_IOThread*) + 17 7 com.apple.audio.CoreAudio 0x923eb304 CAPThread::Entry(CAPThread*) + 96 8 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 9 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 47: 0 libSystem.B.dylib 0x92de25c6 mach_wait_until + 10 1 ...ple.CoreServices.CarbonCore 0x918bfd6b MPDelayUntil + 39 2 ...ple.CoreServices.CarbonCore 0x918bfbff Delay + 104 3 ...opellerheads.rewire.library 0x21b0d7e8 RWPUnregisterDeviceImp + 21574 4 ...opellerheads.rewire.library 0x21b28a5c RWPUnregisterDeviceImp + 132794 5 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 6 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 48: 0 libSystem.B.dylib 0x92de24e2 semaphore_wait_trap + 10 1 com.ableton.live-engine 0x21e67c6b TSingleSyncPoint::Wait() + 23 2 com.ableton.live-engine 0x21d067e3 OValueProcessor::SetValue(float) + 1967 3 com.ableton.live-engine 0x21e680ea TThread::Start() + 288 4 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 5 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 49 Crashed: 0 ??? 0000000000 0 + 0 1 ...lemony.MelodyneRewireDevice 0x2225fa4c GNThreadHandler(void*) + 94 2 libSystem.B.dylib 0x92e136f5 _pthread_start + 321 3 libSystem.B.dylib 0x92e135b2 thread_start + 34 Thread 49 crashed with X86 Thread State (32-bit): eax: 0x1d74f180 ebx: 0x2227db2c ecx: 0x1d74f234 edx: 0x1d74ef80 edi: 0x1d74f230 esi: 0xb07cb000 ebp: 0xb07caf38 esp: 0xb07caf0c ss: 0x0000001f efl: 0x00010206 eip: 0x00000000 cs: 0x00000017 ds: 0x0000001f es: 0x0000001f fs: 0x0000001f gs: 0x00000037 cr2: 0x00000000 Binary Images: 0x1000 - 0x1006fe3 com.apple.logic.pro 8.0.0 (1437.23) /Applications/Logic Pro.app/Contents/MacOS/Logic Pro 0x1777000 - 0x178d36f com.apple.XAudioUnits 1.0.0 (72.2) /Applications/Logic Pro.app/Contents/Frameworks/XAudioUnits.framework/Versions/A/XAudioUnits 0x179c000 - 0x1865ff5 com.apple.DiscRecording 4.0.1 (4010.4.5) <a78fc46978268fd4f24bc9175f972938> /System/Library/Frameworks/DiscRecording.framework/Versions/A/DiscRecording 0x18d0000 - 0x18d2fff com.apple.ExceptionHandling 1.5 (10) /System/Library/Frameworks/ExceptionHandling.framework/Versions/A/ExceptionHandling 0x18d9000 - 0x1902fff +MusicAudioDataServices ??? (???) /Applications/Logic Pro.app/Contents/Frameworks/MusicAudioDataServices.framework/Versions/A/MusicAudioDataServices 0x1916000 - 0x19b36b1 com.apple.eloop 3.1.0 (80.2) /Applications/Logic Pro.app/Contents/Frameworks/ELoop.framework/Versions/A/ELoop 0x1a50000 - 0x1abb00f com.apple.LogicLoopBrowser 7.2 (87.4) /Applications/Logic Pro.app/Contents/Frameworks/LogicLoopBrowser.framework/Versions/A/LogicLoopBrowser 0x1aea000 - 0x1af5fec +libaafintp.dylib ??? (???) /Applications/Logic Pro.app/Contents/Frameworks/libaafintp.dylib 0x1b04000 - 0x1b56fdf +libaafpgapi.dylib ??? (???) /Applications/Logic Pro.app/Contents/Frameworks/libaafpgapi.dylib 0x1b89000 - 0x1d8dfe7 +libcom-api.dylib ??? (???) /Applications/Logic Pro.app/Contents/Frameworks/libcom-api.dylib 0x20af000 - 0x221afeb com.apple.prokit 4.5 (722) <372314d5b0a6b68af0ba352d0a910e1a> /System/Library/PrivateFrameworks/ProKit.framework/Versions/A/ProKit 0x22fb000 - 0x237e516 com.apple.ecore 1.1.0 (248.4) /Applications/Logic Pro.app/Contents/Frameworks/ECore.framework/Versions/A/ECore 0x23d9000 - 0x23f6ff3 com.apple.audio.midi.CoreMIDI 1.6 (42) /System/Library/Frameworks/CoreMIDI.framework/Versions/A/CoreMIDI 0x240e000 - 0x248cfff com.apple.DotMacKit 21 (3.0.1L) /Applications/Logic Pro.app/Contents/Frameworks/DotMacKit.framework/Versions/A/DotMacKit 0x24e9000 - 0x2501fff com.apple.EHardwareSupport 1.0.0 (129.2) /Applications/Logic Pro.app/Contents/Frameworks/EHardwareSupport.framework/Versions/A/EHardwareSupport 0x250c000 - 0x2523ff7 com.apple.LogicFileBrowser 1.0.0 (92.2) /Applications/Logic Pro.app/Contents/Frameworks/LogicFileBrowser.framework/Versions/A/LogicFileBrowser 0x2532000 - 0x2534ff7 com.apple.XLogicImages 1.0.0 (91.3) /Applications/Logic Pro.app/Contents/Frameworks/XLogicImages.framework/Versions/A/XLogicImages 0x2539000 - 0x2558fed com.apple.audio.CoreAudioKit 1.5 (1.5) <795c36d256c2cead9607068b1f78e141> /System/Library/Frameworks/CoreAudioKit.framework/Versions/A/CoreAudioKit 0x256a000 - 0x2579fff com.apple.AERegistration 1.2 (71) /Applications/Logic Pro.app/Contents/Frameworks/AERegistration.framework/Versions/A/AERegistration 0x258b000 - 0x2592ff3 com.apple.AEProfiling 1.2 (18) /Applications/Logic Pro.app/Contents/Frameworks/AEProfiling.framework/Versions/A/AEProfiling 0x259a000 - 0x25b8fe3 libexpat.1.dylib ??? (???) <4b0320ecb5a2954cb3ad877a9aaf6ad2> /usr/lib/libexpat.1.dylib 0x2742000 - 0x2764ff7 com.apple.prokit.LeopardPanels 4.5 (722) <071ecf84ab7bb013eca4e26791526ee1> /System/Library/PrivateFrameworks/ProKit.framework/Versions/A/Resources/LeopardPanels.bundle/Contents/MacOS/LeopardPanels 0x1891e000 - 0x1892afff com.apple.iokit.IOHIDLib 1.5.2 (1.5.2) <81b1c110ef345bc71536a820ef5a6389> /System/Library/Extensions/IOHIDFamily.kext/Contents/PlugIns/IOHIDLib.plugin/Contents/MacOS/IOHIDLib 0x18936000 - 0x18939fff com.apple.audio.AudioIPCPlugIn 1.0.4 (1.0.4) <d3d0290949e9c6af9832c02fe3e855ee> /System/Library/Extensions/AudioIPCDriver.kext/Contents/Resources/AudioIPCPlugIn.bundle/Contents/MacOS/AudioIPCPlugIn 0x1893f000 - 0x18944fff com.apple.audio.AppleHDAHALPlugIn 1.5.7 (1.5.7a24) /System/Library/Extensions/AppleHDA.kext/Contents/PlugIns/AppleHDAHALPlugIn.bundle/Contents/MacOS/AppleHDAHALPlugIn 0x189c2000 - 0x189caff7 com.apple.proapps.mrcheckpro 1.4 (193) /Applications/Logic Pro.app/Contents/Resources/MRCheckPro.bundle/Contents/MacOS/MRCheckPro 0x18bce000 - 0x18beaff7 GLRendererFloat ??? (???) <98be9cb44eb018fa6300e9447b214fd7> /System/Library/Frameworks/OpenGL.framework/Versions/A/Resources/GLRendererFloat.bundle/GLRendererFloat 0x19b5c000 - 0x19c66fef com.apple.RawCamera.bundle 2.0.5 (2.0.5) /System/Library/CoreServices/RawCamera.bundle/Contents/MacOS/RawCamera 0x19c7c000 - 0x19dfefef GLEngine ??? (???) <e9b3c93e50e3236cae43a2161e331720> /System/Library/Frameworks/OpenGL.framework/Resources/GLEngine.bundle/GLEngine 0x19e2c000 - 0x1a171fff com.apple.driver.AppleIntelGMAX3100GLDriver 1.5.28 (5.2.8) <ad8961b21bfaa05fc812eb54bb5ef0ec> /System/Library/Extensions/AppleIntelGMAX3100GLDriver.bundle/Contents/MacOS/AppleIntelGMAX3100GLDriver 0x1bbc1000 - 0x1bbc7ff7 com.apple.gal_anvil 1.0 (134.2) /Applications/Logic Pro.app/Contents/Resources/anvil.res/Contents/MacOS/anvil 0x1bcc0000 - 0x1bcc2fff com.apple.gal_common 1.0 (134.2) /Applications/Logic Pro.app/Contents/Resources/common.res/Contents/MacOS/common 0x1bcc9000 - 0x1bccbff7 com.apple.gal_ebp 1.0 (134.2) /Applications/Logic Pro.app/Contents/Resources/ebp.res/Contents/MacOS/ebp 0x1bce3000 - 0x1bcecfff com.apple.gal_efx 1.0 (134.2) /Applications/Logic Pro.app/Contents/Resources/efx.res/Contents/MacOS/efx 0x1bf09000 - 0x1bf1001f com.apple.gal_efx2 1.0 (134.2) /Applications/Logic Pro.app/Contents/Resources/efx2.res/Contents/MacOS/efx2 0x1c102000 - 0x1c104fff com.apple.gal_egt 1.0 (134.2) /Applications/Logic Pro.app/Contents/Resources/egt.res/Contents/MacOS/egt 0x1c135000 - 0x1c138ff7 com.apple.gal_emx 1.0 (134.2) /Applications/Logic Pro.app/Contents/Resources/emx.res/Contents/MacOS/emx 0x1c202000 - 0x1c204ff7 com.apple.gal_es1 1.0 (134.2) /Applications/Logic Pro.app/Contents/Resources/es1.res/Contents/MacOS/es1 0x1c267000 - 0x1c26aff7 com.apple.gal_es2 1.0 (134.2) /Applications/Logic Pro.app/Contents/Resources/es2.res/Contents/MacOS/es2 0x1c305000 - 0x1c308ff7 com.apple.gal_esp 1.0 (134.2) /Applications/Logic Pro.app/Contents/Resources/esp.res/Contents/MacOS/esp 0x1c385000 - 0x1c387ff7 com.apple.gal_esu 1.0 (134.2) /Applications/Logic Pro.app/Contents/Resources/esu.res/Contents/MacOS/esu 0x1c3da000 - 0x1c3ddff7 com.apple.gal_evb3 1.0 (134.2) /Applications/Logic Pro.app/Contents/Resources/evb3.res/Contents/MacOS/evb3 0x1c46d000 - 0x1c46fff7 com.apple.gal_evd6 1.0 (134.2) /Applications/Logic Pro.app/Contents/Resources/evd6.res/Contents/MacOS/evd6 0x1c4d7000 - 0x1c4dafff com.apple.gal_evoc 1.0 (134.2) /Applications/Logic Pro.app/Contents/Resources/evoc.res/Contents/MacOS/evoc 0x1c5cd000 - 0x1c5cfff7 com.apple.gal_evp88 1.0 (134.2) /Applications/Logic Pro.app/Contents/Resources/evp88.res/Contents/MacOS/evp88 0x1c720000 - 0x1c723ff7 com.apple.gal_exs24 1.0 (134.2) /Applications/Logic Pro.app/Contents/Resources/exs24.res/Contents/MacOS/exs24 0x1c79b000 - 0x1c79eff7 com.apple.gal_mutapdel 1.0 (134.2) /Applications/Logic Pro.app/Contents/Resources/mutapdel.res/Contents/MacOS/mutapdel 0x1c7e0000 - 0x1c7e6fff com.apple.gal_revolver 1.0 (134.2) /Applications/Logic Pro.app/Contents/Resources/revolver.res/Contents/MacOS/revolver 0x1c9bf000 - 0x1c9c2fff com.apple.gal_sphere 1.0 (134.2) /Applications/Logic Pro.app/Contents/Resources/sphere.res/Contents/MacOS/sphere 0x21b02000 - 0x21b61fe1 +se.propellerheads.rewire.library 1.7 (1.7) /Users/Andreas/Library/Application Support/Propellerhead Software/ReWire/ReWire.bundle/Contents/MacOS/ReWire 0x21b80000 - 0x21b9efe7 com.apple.OpenTransport 3.0 (3.0) /System/Library/PrivateFrameworks/OpenTransport.framework/OpenTransport 0x21bee000 - 0x21bf8ffe com.apple.URLMount 3.1.1 (3.1.1) <b4018e683fad4259ee78070e91f35029> /System/Library/PrivateFrameworks/URLMount.framework/URLMount 0x21c00000 - 0x21c5ffe1 +se.propellerheads.rewire.library 1.7 (1.7) /Library/Application Support/Propellerhead Software/ReWire/ReWire.bundle/Contents/MacOS/ReWire 0x21c7e000 - 0x21f37fcf +com.ableton.live-engine 6.0.7 (6.0.7) <d006fe061a054ce1ad1aa12fe2d202a9> /Volumes/My Book/Program/Ableton 6.0.7 for Intel Mac OS X v10.5 Leopard/Live.app/Contents/Resources/Ableton Live Engine.bundle/Contents/MacOS/Ableton Live Engine 0x2221c000 - 0x222bafff +com.celemony.MelodyneRewireDevice 3.1.2.0 (3.1.2.0) <cd89fbffe17e42b38b68e2be4c24785d> /Library/Application Support/Propellerhead Software/ReWire/MelodyneRewireDevice.plugin/Contents/MacOS/MelodyneRewireDevice 0x8fe00000 - 0x8fe2da53 dyld 96.2 (???) <5013f43c4d2c33c9619011f103ec3238> /usr/lib/dyld 0x90003000 - 0x90009fff com.apple.print.framework.Print 218.0.2 (220.1) <2979f3be4e7e8adc875bf21658e9be94> /System/Library/Frameworks/Carbon.framework/Versions/A/Frameworks/Print.framework/Versions/A/Print 0x90018000 - 0x900dfff2 com.apple.vImage 3.0 (3.0) /System/Library/Frameworks/Accelerate.framework/Versions/A/Frameworks/vImage.framework/Versions/A/vImage 0x900e0000 - 0x900e5ffb com.apple.DisplayServicesFW 2.0 (2.0) <b0b9a41a526a431b09ac0e0e5cec8261> /System/Library/PrivateFrameworks/DisplayServices.framework/Versions/A/DisplayServices 0x900e6000 - 0x900e8ff5 libRadiance.dylib ??? (???) <c307054a6d8337c85ef501780b54704d> /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/Versions/A/Frameworks/ImageIO.framework/Versions/A/Resources/libRadiance.dylib 0x900fd000 - 0x9050dfef libBLAS.dylib ??? (???) /System/Library/Frameworks/Accelerate.framework/Versions/A/Frameworks/vecLib.framework/Versions/A/libBLAS.dylib 0x9050e000 - 0x90554fef com.apple.Metadata 10.5.2 (398.18) <adbb3a14e8f7da444e16d2fd61862771> /System/Library/Frameworks/CoreServices.framework/Versions/A/Frameworks/Metadata.framework/Versions/A/Metadata 0x90555000 - 0x9055cfe9 libgcc_s.1.dylib ??? (???) <28a7cbc3a5ca2982d124668306f422d9> /usr/lib/libgcc_s.1.dylib 0x90d49000 - 0x90e2aff7 libxml2.2.dylib ??? (???) <1baef3d4972ee789d8fa6c1fa44da45c> /usr/lib/libxml2.2.dylib 0x90e2b000 - 0x90e9dfff com.apple.iLifeMediaBrowser 1.0.7 (208) /System/Library/PrivateFrameworks/iLifeMediaBrowser.framework/Versions/A/iLifeMediaBrowser 0x90f41000 - 0x90f45fff libmathCommon.A.dylib ??? (???) /usr/lib/system/libmathCommon.A.dylib 0x90f46000 - 0x90f6afeb libssl.0.9.7.dylib ??? (???) <0ee18f8589ed06aabdc1df5b37a801cd> /usr/lib/libssl.0.9.7.dylib 0x90f9c000 - 0x90f9cffa com.apple.CoreServices 32 (32) <2760719f7a81e8c2bdfd15b0939abc29> /System/Library/Frameworks/CoreServices.framework/Versions/A/CoreServices 0x90f9d000 - 0x9101afef libvMisc.dylib ??? (???) /System/Library/Frameworks/Accelerate.framework/Versions/A/Frameworks/vecLib.framework/Versions/A/libvMisc.dylib 0x9101b000 - 0x91022ffe libbsm.dylib ??? (???) <5582985a86ea36504cca31788bccf963> /usr/lib/libbsm.dylib 0x91023000 - 0x910afffb com.apple.QTKit 7.4.5 (67) /System/Library/Frameworks/QTKit.framework/Versions/A/QTKit 0x910b0000 - 0x910b0ffd com.apple.vecLib 3.4.2 (vecLib 3.4.2) /System/Library/Frameworks/vecLib.framework/Versions/A/vecLib 0x910b1000 - 0x910bbfeb com.apple.audio.SoundManager 3.9.2 (3.9.2) <caa41909dcb5a18a94bc68cd13999bd5> /System/Library/Frameworks/Carbon.framework/Versions/A/Frameworks/CarbonSound.framework/Versions/A/CarbonSound 0x910bc000 - 0x910e0fff libxslt.1.dylib ??? (???) <59399cc446ed903fd9479526ee9f116b> /usr/lib/libxslt.1.dylib 0x910e1000 - 0x9113bff7 com.apple.CoreText 2.0.2 (???) <9fde11f84a72e890bbf2aa8b0b13b79a> /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/Versions/A/Frameworks/CoreText.framework/Versions/A/CoreText 0x9113c000 - 0x9113cffc com.apple.audio.units.AudioUnit 1.5 (1.5) /System/Library/Frameworks/AudioUnit.framework/Versions/A/AudioUnit 0x9113d000 - 0x911c9ff7 com.apple.LaunchServices 289.2 (289.2) <3577886e3a6d56ee3949850c4fde76c9> /System/Library/Frameworks/CoreServices.framework/Versions/A/Frameworks/LaunchServices.framework/Versions/A/LaunchServices 0x911ca000 - 0x91301feb com.apple.imageKit 1.0.1 (1.0) <9b6da3210b7e69e75039cbb0fd4a8482> /System/Library/Frameworks/Quartz.framework/Versions/A/Frameworks/ImageKit.framework/Versions/A/ImageKit 0x91302000 - 0x916c0fea libLAPACK.dylib ??? (???) /System/Library/Frameworks/Accelerate.framework/Versions/A/Frameworks/vecLib.framework/Versions/A/libLAPACK.dylib 0x916c1000 - 0x91748ff7 libsqlite3.0.dylib ??? (???) <11311084bc4be9d4555dfac74fe7218a> /usr/lib/libsqlite3.0.dylib 0x91749000 - 0x91773fff com.apple.CoreMediaPrivate 8.0 (8.0) <a13e1ebd7bdd896e13d33ef37f3e966b> /System/Library/PrivateFrameworks/CoreMediaPrivate.framework/Versions/A/CoreMediaPrivate 0x91774000 - 0x9179cff7 com.apple.shortcut 1 (1.0) <5b57f8f162f77a1739b436900517d672> /System/Library/PrivateFrameworks/Shortcut.framework/Versions/A/Shortcut 0x9179d000 - 0x917a9fe7 com.apple.opengl 1.5.6 (1.5.6) <125de77ea2434a91364e79a0905a7771> /System/Library/Frameworks/OpenGL.framework/Versions/A/OpenGL 0x917aa000 - 0x917aaffd com.apple.Accelerate.vecLib 3.4.2 (vecLib 3.4.2) /System/Library/Frameworks/Accelerate.framework/Versions/A/Frameworks/vecLib.framework/Versions/A/vecLib 0x917ab000 - 0x9183eff3 com.apple.ApplicationServices.ATS 3.3 (???) <064eb6d96417afa38a80b1735c4113aa> /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/Versions/A/Frameworks/ATS.framework/Versions/A/ATS 0x9183f000 - 0x9185dff3 com.apple.DirectoryService.Framework 3.5.3 (3.5.3) <a3277abd826960efb44258699adafc17> /System/Library/Frameworks/DirectoryService.framework/Versions/A/DirectoryService 0x9185e000 - 0x91b38ff3 com.apple.CoreServices.CarbonCore 786.4 (786.4) <059c4803a7a95e3c1a95a332baeb1edf> /System/Library/Frameworks/CoreServices.framework/Versions/A/Frameworks/CarbonCore.framework/Versions/A/CarbonCore 0x91b39000 - 0x91b42fff com.apple.speech.recognition.framework 3.7.24 (3.7.24) <6a6518b392d3d41ace3dcea69d6809d9> /System/Library/Frameworks/Carbon.framework/Versions/A/Frameworks/SpeechRecognition.framework/Versions/A/SpeechRecognition 0x91b43000 - 0x91bbdff8 com.apple.print.framework.PrintCore 5.5.3 (245.3) <222dade7b33b99708b8c09d1303f93fc> /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/Versions/A/Frameworks/PrintCore.framework/Versions/A/PrintCore 0x91bbe000 - 0x91c40ffb com.apple.CFNetwork 330 (330) <6c5eda16e640b09334809ba4c1df985d> /System/Library/Frameworks/CoreServices.framework/Versions/A/Frameworks/CFNetwork.framework/Versions/A/CFNetwork 0x91c41000 - 0x91c9effb libstdc++.6.dylib ??? (???) <6106b1f2b0b303b06ae476253dbb5f3f> /usr/lib/libstdc++.6.dylib 0x91cd9000 - 0x91d8bffb libcrypto.0.9.7.dylib ??? (???) <8f92cbdc8777bea2ec49b06ee79fabc0> /usr/lib/libcrypto.0.9.7.dylib 0x91d8c000 - 0x9225fffe libGLProgrammability.dylib ??? (???) <475db64244e011cd8811e076035b2632> /System/Library/Frameworks/OpenGL.framework/Versions/A/Libraries/libGLProgrammability.dylib 0x92260000 - 0x9228ffe3 com.apple.AE 402.2 (402.2) <d0da935e781446faa4563e7a9c587cce> /System/Library/Frameworks/CoreServices.framework/Versions/A/Frameworks/AE.framework/Versions/A/AE 0x92290000 - 0x923c8ff7 libicucore.A.dylib ??? (???) <5031226ea28b371d8dfdbb32acfb48b5> /usr/lib/libicucore.A.dylib 0x923ce000 - 0x9244afeb com.apple.audio.CoreAudio 3.1.0 (3.1) <be7120e91df91425e904d5327b4338b7> /System/Library/Frameworks/CoreAudio.framework/Versions/A/CoreAudio 0x9244b000 - 0x9244bffe com.apple.quartzframework 1.5 (1.5) <49afd7e7e3b2cad89cfaf2ac8c67c8a4> /System/Library/Frameworks/Quartz.framework/Versions/A/Quartz 0x9244c000 - 0x9248efef com.apple.NavigationServices 3.5.2 (163) <91844980804067b07a0b6124310d3f31> /System/Library/Frameworks/Carbon.framework/Versions/A/Frameworks/NavigationServices.framework/Versions/A/NavigationServices 0x924ac000 - 0x924edfe7 libRIP.A.dylib ??? (???) <c8d988d3880d7268468112c64c626d86> /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/Versions/A/Frameworks/CoreGraphics.framework/Versions/A/Resources/libRIP.A.dylib 0x924ee000 - 0x92612fe3 com.apple.audio.toolbox.AudioToolbox 1.5.1 (1.5.1) /System/Library/Frameworks/AudioToolbox.framework/Versions/A/AudioToolbox 0x92681000 - 0x92684fff com.apple.help 1.1 (36) <175489f8adf287b3ebd259362b0292c0> /System/Library/Frameworks/Carbon.framework/Versions/A/Frameworks/Help.framework/Versions/A/Help 0x926b5000 - 0x926b5ff8 com.apple.ApplicationServices 34 (34) <e9cd7c823062c4382d89e3c9997f4739> /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/Versions/A/ApplicationServices 0x926b6000 - 0x9275dfeb com.apple.QD 3.11.52 (???) <d6efc4827b91e646965d15c409a6610f> /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/Versions/A/Frameworks/QD.framework/Versions/A/QD 0x927ad000 - 0x92892ff3 com.apple.CoreData 100.1 (186) <9187380c86061cb4c37b6bec8abeae75> /System/Library/Frameworks/CoreData.framework/Versions/A/CoreData 0x92893000 - 0x929c5fff com.apple.CoreFoundation 6.5.2 (476.13) <b633d15f2901d73670cb1475628df1b3> /System/Library/Frameworks/CoreFoundation.framework/Versions/A/CoreFoundation 0x92a11000 - 0x92b90fff com.apple.AddressBook.framework 4.1.1 (695) <24a448ba4f9f784189bd3183e3474d81> /System/Library/Frameworks/AddressBook.framework/Versions/A/AddressBook 0x92bc8000 - 0x92d83ff3 com.apple.QuartzComposer 2.1 (106.5) <1a52b406a3f3d04387c822da4a93c245> /System/Library/Frameworks/Quartz.framework/Versions/A/Frameworks/QuartzComposer.framework/Versions/A/QuartzComposer 0x92d84000 - 0x92de0ff7 com.apple.htmlrendering 68 (1.1.3) <a9f65fa1c4668dc7c49af5bf7d5287ad> /System/Library/Frameworks/Carbon.framework/Versions/A/Frameworks/HTMLRendering.framework/Versions/A/HTMLRendering 0x92de1000 - 0x92f41ff3 libSystem.B.dylib ??? (???) <a12f397abf2285077b89bd726bff5b18> /usr/lib/libSystem.B.dylib 0x92f42000 - 0x92f46fff libGIF.dylib ??? (???) <75b4fd9684d792add088205f987fb02e> /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/Versions/A/Frameworks/ImageIO.framework/Versions/A/Resources/libGIF.dylib 0x92f47000 - 0x92f65fff libresolv.9.dylib ??? (???) <32ccbe19e89a3fdd09a0c88151ea508c> /usr/lib/libresolv.9.dylib 0x92f66000 - 0x932fcfff com.apple.QuartzCore 1.5.3 (1.5.3) <1b65c05f89e81a499302fd63295b242d> /System/Library/Frameworks/QuartzCore.framework/Versions/A/QuartzCore 0x932fd000 - 0x93337fff com.apple.coreui 1.1 (61) /System/Library/PrivateFrameworks/CoreUI.framework/Versions/A/CoreUI 0x93338000 - 0x93388ff7 com.apple.HIServices 1.7.0 (???) <f83f0cb838a646c69f08fd38a31265f3> /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/Versions/A/Frameworks/HIServices.framework/Versions/A/HIServices 0x9347e000 - 0x9348cffd libz.1.dylib ??? (???) <545ca09467025f77131cfac09d8b9375> /usr/lib/libz.1.dylib 0x9348d000 - 0x9348dffb com.apple.installserver.framework 1.0 (8) /System/Library/PrivateFrameworks/InstallServer.framework/Versions/A/InstallServer 0x9348e000 - 0x93493fff com.apple.CommonPanels 1.2.4 (85) <3b64ef0de184d09c6f99a1a7e77e42be> /System/Library/Frameworks/Carbon.framework/Versions/A/Frameworks/CommonPanels.framework/Versions/A/CommonPanels 0x93494000 - 0x934afff3 libPng.dylib ??? (???) <c0484bec6e2432b406755591924fe664> /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/Versions/A/Frameworks/ImageIO.framework/Versions/A/Resources/libPng.dylib 0x934b0000 - 0x934e7fff com.apple.SystemConfiguration 1.9.2 (1.9.2) <8b26ebf26a009a098484f1ed01ec499c> /System/Library/Frameworks/SystemConfiguration.framework/Versions/A/SystemConfiguration 0x934e8000 - 0x934f8ffc com.apple.LangAnalysis 1.6.4 (1.6.4) <d5e05e57290009804330a180ff1b7599> /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/Versions/A/Frameworks/LangAnalysis.framework/Versions/A/LangAnalysis 0x934f9000 - 0x93504ff9 com.apple.helpdata 1.0 (14) /System/Library/PrivateFrameworks/HelpData.framework/Versions/A/HelpData 0x93505000 - 0x93511fff libbz2.1.0.dylib ??? (???) <e266a580d35c4518eee864dc064e4b98> /usr/lib/libbz2.1.0.dylib 0x93512000 - 0x93528fff com.apple.DictionaryServices 1.0.0 (1.0.0) <7e9ff586b5c9d02b09e2a5527d98524f> /System/Library/Frameworks/CoreServices.framework/Versions/A/Frameworks/DictionaryServices.framework/Versions/A/DictionaryServices 0x93529000 - 0x9352bfff com.apple.securityhi 3.0 (30817) <dc95af76e8e2db99907708472ef434bf> /System/Library/Frameworks/Carbon.framework/Versions/A/Frameworks/SecurityHI.framework/Versions/A/SecurityHI 0x9352c000 - 0x935faff7 com.apple.JavaScriptCore 5525.17 (5525.17) <6d94a2fa975b6fc947bd28228a6bc830> /System/Library/Frameworks/JavaScriptCore.framework/Versions/A/JavaScriptCore 0x935fb000 - 0x935fbffd com.apple.Accelerate 1.4.2 (Accelerate 1.4.2) /System/Library/Frameworks/Accelerate.framework/Versions/A/Accelerate 0x93601000 - 0x9362cfe7 libauto.dylib ??? (???) <2072d673706bbe463ed2426af57a28d7> /usr/lib/libauto.dylib 0x9362d000 - 0x9370dfff com.apple.syncservices 3.1 (389.6) <51037594e950b0331d4996691cf4acba> /System/Library/Frameworks/SyncServices.framework/Versions/A/SyncServices 0x9370e000 - 0x93716fff com.apple.DiskArbitration 2.2.1 (2.2.1) <42908e7ecc17a83cec4afef2850ec79e> /System/Library/Frameworks/DiskArbitration.framework/Versions/A/DiskArbitration 0x93717000 - 0x93744feb libvDSP.dylib ??? (???) <2ee4eb005babc90eaa352b33eb09226e> /System/Library/Frameworks/Accelerate.framework/Versions/A/Frameworks/vecLib.framework/Versions/A/libvDSP.dylib 0x93745000 - 0x939c0fe7 com.apple.Foundation 6.5.5 (677.19) <bfd4ebea1a7739dd6b523f15dca01a37> /System/Library/Frameworks/Foundation.framework/Versions/C/Foundation 0x939c1000 - 0x93a40ff5 com.apple.SearchKit 1.2.0 (1.2.0) <5abfde5537969168b8a8743ccb9ec735> /System/Library/Frameworks/CoreServices.framework/Versions/A/Frameworks/SearchKit.framework/Versions/A/SearchKit 0x93a41000 - 0x93a60ffa libJPEG.dylib ??? (???) <c776945af9d960ccf5a80aa2d89fd918> /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/Versions/A/Frameworks/ImageIO.framework/Versions/A/Resources/libJPEG.dylib 0x93a61000 - 0x93a71fff com.apple.speech.synthesis.framework 3.7.1 (3.7.1) <06d8fc0307314f8ffc16f206ad3dbf44> /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/Versions/A/Frameworks/SpeechSynthesis.framework/Versions/A/SpeechSynthesis 0x93a72000 - 0x93b51fff libobjc.A.dylib ??? (???) <99a9ad33ca07114848fdd7580968a572> /usr/lib/libobjc.A.dylib 0x93bb9000 - 0x93bc8ffe com.apple.DSObjCWrappers.Framework 1.2.1 (1.2.1) <43c5b91223501f917392f59fbf9d7ace> /System/Library/PrivateFrameworks/DSObjCWrappers.framework/Versions/A/DSObjCWrappers 0x93bc9000 - 0x93bdffe7 com.apple.CoreVideo 1.5.0 (1.5.0) <bad2d3a9a92fdecd02e64f0b73a76f27> /System/Library/Frameworks/CoreVideo.framework/Versions/A/CoreVideo 0x93be0000 - 0x93c52fff com.apple.PDFKit 2.1 (2.1) /System/Library/Frameworks/Quartz.framework/Versions/A/Frameworks/PDFKit.framework/Versions/A/PDFKit 0x93c53000 - 0x93d0dfe3 com.apple.CoreServices.OSServices 226.3 (226.3) <456bdd65b936baf1ef497b74b4f960a8> /System/Library/Frameworks/CoreServices.framework/Versions/A/Frameworks/OSServices.framework/Versions/A/OSServices 0x93d0e000 - 0x93da1fff com.apple.ink.framework 101.3 (86) <dfa9debcd7537849d228021d1d9c0f63> /System/Library/Frameworks/Carbon.framework/Versions/A/Frameworks/Ink.framework/Versions/A/Ink 0x93da8000 - 0x93db3fe7 libCSync.A.dylib ??? (???) <8011fc1963cebdde0c6f101dbee5afd7> /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/Versions/A/Frameworks/CoreGraphics.framework/Versions/A/Resources/libCSync.A.dylib 0x93db4000 - 0x93dc8ff3 com.apple.ImageCapture 4.0 (5.0.0) /System/Library/Frameworks/Carbon.framework/Versions/A/Frameworks/ImageCapture.framework/Versions/A/ImageCapture 0x93dc9000 - 0x93de1fff com.apple.openscripting 1.2.6 (???) <4e0b05f9f47c6f7e2b01b321b2eb1413> /System/Library/Frameworks/Carbon.framework/Versions/A/Frameworks/OpenScripting.framework/Versions/A/OpenScripting 0x93de2000 - 0x93e21fef libTIFF.dylib ??? (???) <4b7d3b3b9a9c8335c2538371cb39b60b> /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/Versions/A/Frameworks/ImageIO.framework/Versions/A/Resources/libTIFF.dylib 0x93e22000 - 0x93e56fef com.apple.bom 9.0 (136) <eca0b933894328d4b005df53c80b67cb> /System/Library/PrivateFrameworks/Bom.framework/Versions/A/Bom 0x95171000 - 0x9596efef com.apple.AppKit 6.5.3 (949.33) <84b236f43802f4c15011513d18efa101> /System/Library/Frameworks/AppKit.framework/Versions/C/AppKit 0x9596f000 - 0x959fafff com.apple.framework.IOKit 1.5.1 (???) <60cfc4b175c4ef60bb8e9036716a29f4> /System/Library/Frameworks/IOKit.framework/Versions/A/IOKit 0x959fb000 - 0x959fbffe com.apple.MonitorPanelFramework 1.2.0 (1.2.0) <1bce4a22b6a5cc7055d0938ddad269b2> /System/Library/PrivateFrameworks/MonitorPanel.framework/Versions/A/MonitorPanel 0x95a08000 - 0x95bd5fe7 com.apple.security 5.0.3 (33532) <3bef414f3c6f433e707ac5abee340e16> /System/Library/Frameworks/Security.framework/Versions/A/Security 0x95bd6000 - 0x95c07ffb com.apple.quartzfilters 1.5.0 (1.5.0) <01090d7204c55b32a6a11199fa0d2e2b> /System/Library/Frameworks/Quartz.framework/Versions/A/Frameworks/QuartzFilters.framework/Versions/A/QuartzFilters 0x95c08000 - 0x962a4fff com.apple.CoreGraphics 1.351.31 (???) <c97a42498636b2596764e48669f98e00> /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/Versions/A/Frameworks/CoreGraphics.framework/Versions/A/CoreGraphics 0x96389000 - 0x964cfff7 com.apple.ImageIO.framework 2.0.2 (2.0.2) <77dfee73f4c0d230425a5151ee0bce05> /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/Versions/A/Frameworks/ImageIO.framework/Versions/A/ImageIO 0x964d0000 - 0x9655afe3 com.apple.DesktopServices 1.4.6 (1.4.6) <94d1a28b351b7dff77becadab0967772> /System/Library/PrivateFrameworks/DesktopServicesPriv.framework/Versions/A/DesktopServicesPriv 0x9655b000 - 0x96583fff libcups.2.dylib ??? (???) <ece20dff2a2c8ed3ae6ef735ef440c37> /usr/lib/libcups.2.dylib 0x96658000 - 0x96678ff2 libGL.dylib ??? (???) /System/Library/Frameworks/OpenGL.framework/Versions/A/Libraries/libGL.dylib 0x96679000 - 0x9667efff com.apple.backup.framework 1.0 (1.0) /System/Library/PrivateFrameworks/Backup.framework/Versions/A/Backup 0x96689000 - 0x9668affc libffi.dylib ??? (???) <596e0dbf626b211741cecaa9698f271b> /usr/lib/libffi.dylib 0x9668b000 - 0x966e4ff7 libGLU.dylib ??? (???) /System/Library/Frameworks/OpenGL.framework/Versions/A/Libraries/libGLU.dylib 0x9673e000 - 0x96809fff com.apple.ColorSync 4.5.0 (4.5.0) /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/Versions/A/Frameworks/ColorSync.framework/Versions/A/ColorSync 0x9680a000 - 0x96819fff libsasl2.2.dylib ??? (???) <75b9d97ca7c3d53cd38bdd420a377522> /usr/lib/libsasl2.2.dylib 0x968ea000 - 0x96bf1ff7 com.apple.HIToolbox 1.5.3 (???) <e36f5c553e5a32f64b7eb458dadadc71> /System/Library/Frameworks/Carbon.framework/Versions/A/Frameworks/HIToolbox.framework/Versions/A/HIToolbox 0x96bf2000 - 0x96c30ff7 libGLImage.dylib ??? (???) <093b1b698ca93a0380f5fa262459ea28> /System/Library/Frameworks/OpenGL.framework/Versions/A/Libraries/libGLImage.dylib 0x96d33000 - 0x96de3fff edu.mit.Kerberos 6.0.12 (6.0.12) <1dc515ebe407292db8e603938c72d4e8> /System/Library/Frameworks/Kerberos.framework/Versions/A/Kerberos 0x96e29000 - 0x97149fe2 com.apple.QuickTime 7.4.5 (67) <520cbf4ae05622466ad1b89f1ba3a4e1> /System/Library/Frameworks/QuickTime.framework/Versions/A/QuickTime 0x9714a000 - 0x9714afff com.apple.Carbon 136 (136) <ec1d4184925e652dbe1b9200a5a552ec> /System/Library/Frameworks/Carbon.framework/Versions/A/Carbon 0x9714b000 - 0x97168ff7 com.apple.QuickLookFramework 1.1 (170.4) /System/Library/Frameworks/QuickLook.framework/Versions/A/QuickLook 0x97169000 - 0x97169ff8 com.apple.Cocoa 6.5 (???) <e9318c93615b27231498bbe585b8da98> /System/Library/Frameworks/Cocoa.framework/Versions/A/Cocoa 0x9716a000 - 0x97171ff7 libCGATS.A.dylib ??? (???) <02a2c63ef94a180f9a0924cbff8d01ef> /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/Versions/A/Frameworks/CoreGraphics.framework/Versions/A/Resources/libCGATS.A.dylib 0x97172000 - 0x971a4fff com.apple.LDAPFramework 1.4.3 (106) <fd2a420db8e3bf599c9c41713d7ad0a6> /System/Library/Frameworks/LDAP.framework/Versions/A/LDAP 0x971a5000 - 0x971e3fff com.apple.CoreMediaIOServicesPrivate 8.0 (8.0) /System/Library/PrivateFrameworks/CoreMediaIOServicesPrivate.framework/Versions/A/CoreMediaIOServicesPrivate 0x971e4000 - 0x97233fff com.apple.QuickLookUIFramework 1.1 (170.4) /System/Library/PrivateFrameworks/QuickLookUI.framework/Versions/A/QuickLookUI 0xfffe8000 - 0xfffebfff libobjc.A.dylib ??? (???) /usr/lib/libobjc.A.dylib 0xffff0000 - 0xffff1780 libSystem.B.dylib ??? (???) /usr/lib/libSystem.B.dylib
  23. Vad du kan göra är att skriva in ett valfritt hihaslag direkt efter (kanske en 16 eller 8:del efter anslaget) det öppna slaget, och så sätter du ner velocityn på det till 0. Då stannar det öppna ljudet och det blir en sån där öppna-stäng-effekt. Duh, kah! duh, kah! -tss! tss [insugs ljud] Fattar du vad jag menar? 🙂
  24. tja, jag en trummis på snart 18 år. Pluggar på musikgymnasium i stockholm och spelar och övar varje dag, och jag känner att vanliga proppar eller hörselkåpor inte funkar bra nog. Ofta skippar jag öronskydd på konserter och liknande för att spela bättre (känslan försvinner när man inte hör alla smådetljer, man (jag) blir så odynamisk) jag vet att det är otroligt korkat eftersom jag siktar på en karriär som studiomusiker/frilans i framtiden. Dessutom har jag redan lätt tinitus pga mina tidigare år som omedveten och orädd trumslagare. Har därför kollat in de här gjutna bellman propparna (ER-hörselskydd), har hört av andra som har dessa att det blir som att man sänker volymen bara, att man hör allt lika bra, men en aning svagare (beroende på filtret) har snackat om detta med pappa bland annat, han menar att deras ER-20 proppar för typ 200 kronor är prcis lika bra, bara att dom inte är formgjutna. Någon som har något att säga om det? jag tvivlar starkt på att de har exakt samma filter som ER-hörselskydden (de formgjutna) och jag behöver verkligen såpass bra öronskydd.
×
×
  • Skapa ny...