Jump to content
Annons

Skogholm

Medlem
  • Antal inlägg

    248
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Skogholm

  1. Vicoustic Flexi Screen Lite har inte hunnit testa den än men. Jag hoppas den är till bra hjälp. http://vicoustic.com/ProdutoInfo.asp?Id=60
  2. Skogholm

    Hallå!

    Välkommen!
  3. Jag bumpar tråden är det nån som provat den hur bra fungerar den? Den är ju ganska billig jämfört med andra liknande.
  4. B&W högtalare Tänk om man fick ha sånna i sinn studio 🙂
  5. Väldigt snyggt. ser fram i mot fler bilder.
  6. M-audio oxygen 49 har jag och den är kanon. Kostar 1500 typ.
  7. Du behöver inte dubbelposta. M-audio studio pro 3 tror jag inte är så mkt bättre än ett par bra datorhögtalare. Du behöver nog gå upp till 5-6000 för att hitta någon bra monitor till mixning.
  8. Skogholm

    Inget

    Jag skickar bara beats till personer som är 175 cm eller längre. :] Alltså seriöst killen ... varför skriva ner din längd/vikt!?!? ... (administratorer och super moderatorer och moderatorer och alla ni andra, snälla stäng inte tråden) Svar till Opiiate : Så att pedofiler tänker igenom 10 gånger. Fattar inget varför ska dom tänka igenom 10 gånger? 🙂
  9. Skogholm

    Hjälp!

    Spela in direkt i playlisten istället för edison.
  10. Apogee Duet är väldigt populär till bärbara macar.
  11. undrar jag också.. Jag tycker det är skit billigt som det är jag. Jag tror inte det kommer o bli nån rabatt för hur mkt tror du tjänar på detta det kan inte va så mkt Mikrofonen kostar ju mer än prenumationens kostnad annars.
  12. Skogholm

    GOD JUL 2008

    God jul på er alla.
×
×
  • Skapa ny...