Jump to content

Chriistiiaan

Medlem
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutralt

1 Follower

About Chriistiiaan

 • Rank
  Med i gänget
 1. Det är tre minuter av en sång utan vers eller refräng eller nånting ... inte så kul att jobba med det tror jag. Men du har en härlig sång. Utnyttja det och skriv något! Lycka till!
 2. Hej! Christian heter jag. Skriver mycket musik och spelar in i logic. Skulle vara kul att skriva ihop med någon. Ägnar mig åt popmusik med väldigt catchya melodier. Jag tror jag skulle utvecklas om jag får chansen att dela tankar och ideer med någon och göra något tillsammans. PMa mig om det är någon som är intreserad, så jag kan jag även skicka något!
 3. 63 downloads

  Hej! En låt jag skrev för ett par år sedan. Jag spelade in den för inte så länge sedan dock. Låten är en typisk kärlekslåt men fokuserad på den unga kärleken och den frustrationen som kan uppstå i sådana lägen då man inte riktigt vet vad den andra personen säger och man vågar själv inte ta något steg heller. Ganska enkel låt när det gäller arrangemang och melodier, men det är så jag gillar det Jag väntar på era kommentarer och jag måste även tilläga att jag själv är väldigt nöjd över resultatet och hur låten är framförd. Tack!

  Free

 4. Titel: No Other Way Av: Chriistiiaan Uppladdad: 20 aug 2013 Kategori: Pop/Country Hej! En låt jag skrev för ett par år sedan. Jag spelade in den för inte så länge sedan dock. Låten är en typisk kärlekslåt men fokuserad på den unga kärleken och den frustrationen som kan uppstå i sådana lägen då man inte riktigt vet vad den andra personen känner. Ganska enkel låt när det gäller arrangemang och melodier, men det är så jag gillar det Jag väntar på era kommentarer och jag måste även tilläga att jag själv är väldigt nöjd över resultatet och hur låten är framförd. Tack! Klicka här för att ladda ner filen
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.