Jump to content
Annons

equality

Medlem
  • Antal inlägg

    2 357
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    1

Dagen då equality senast vann var 13 januari 2022

equality hade det mest gillade innehållet!

Rykte i communityn

7 Neutralt

3 följare

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Östergötland

Socialt

  • Skype
    medicinmannen100@hotmail.com

Senaste profilbesökare

16 077 profilvisningar
  1. Absolut! Jag förstår att jag behöver installationsfilerna med tummarna hållna. Många ringar på vattnet bli're. Nu fick jag lite hjälp att pilla in ett nyare grafikkort men nätagget fick bytas till ett kraftigare. Priset ännu inte i närheten av en ny dator. Hoppas på några års respit. 🙂 Tack för svar!
  2. Mitt moderkort (ASUS) är från 2007. Hittills har det kunnat tuffa på ganska bra även med nyare program men nu klarar den inte uppgraderingen till Kontakt 7. Grafikkortet är för gammalt och nyare grafikkort verkar inte kompatibla med moderkortet. Verkar som såväl mjuk- som hårdvara behöver uppgraderas. Hur gör ni med gamla program och pluggar? Jag har lagt ner åtskilliga tusenlappar på oilka VSTi:er. Kan man lita på att de funkar om dll-filerna sparas?
  3. Tack Olsberg för taggning! Long time no see... Kul att det skakade liv i några old timers. Det var häftigt när det begav sig. Möjligheterna då kändes oändliga i den påtagliga brytningstid som gällde för populärmusiken. Shine on!
  4. Låter bra. Hantverket behärskar du. Snygg melodi som upprepas väl många gånger. Hitta nåt som bryter av.
  5. Men tjena! Länge sen. Sporadiskt låttrixande här. Själv då? Tack för att du ville lägga tid på denna och roligt att det verkar funka. Ok skall kolla drumsen och googla på EDM. 🤠
  6. Tack så mycket! Saxljuden har blivit så mycket bättre som VST jämfört med tio år sedan jag senast testade. Blev lite kär i detta.
  7. Mycket snyggt! Sången är toppen, nån synthig effekt på denna ibland, AT plus något mer?
  8. Stort tack Fidden! Håller med dig om nivåer på trumman. Skall ses över. 👍🙏
  9. Tack så jättemycket Nbient. Kul med bilderna du beskriver.
  10. Inte varit här på flera år. Efter att fått tillbaka hörsel på högerörat är det lite roligare med musik igen. Det här är en saxofoninspirerad låt med och det vore kul att höra om det hela funkar. https://soundcloud.app.goo.gl/vYZrurAHngrtQdbU9
  11. Hej!

    Evigheter sedan jag här men också sedan jag gjorde någon musik. Efter en operation som förbättrade hörseln på högerörat känns det lite roligare med musiken igen. Här en saxofoninspirerad låt, ambient jazz skulle kanske genren kunna kallas. 

  12. Trevlig om än lite repetitiv låt. Voxen skall väl upp några dB.
  13. e-uppdateringen hyllas på CW-forumet. Ja det får väl bli den i helgen.
  14. Är Om du trycket på F blir spåren lika stora. Är det så du menar?
×
×
  • Skapa ny...