Jump to content
Annons

Riffet

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Riffet

    FL Studio 8

    Ahh jag hade samma problem förr. Men du ser, det finns en liten knapp i mixern som ser ut som en liten "diskett ikon". Klicka i den så kommer du till en mapp där allt du recordeat hamnat, "oftast i "C:/Program/Image-Line/FL Studio 8/Data/Patches/Recorded" Skriv vad det nu du ska spela in heter, låtnamnet kanske. Sen kör du haha.. Det finns en inställning någonstans som jag inte minns var den var där du kan klicka i så du inte behöver klicka i den där diskett ikonen varje gång du ska spela in flera saker samtidigt. Men ja, läs manualen om du vill hitta på den? 😱 Hoppas du förstog nu! Tack!
  2. Riffet

    Hjälp!

    Har gjort det men tycker att det kör ihop sig med pattern/song. Blir liksom inte bra. Du vet inte om det finns en video som beskriver detta någonstans? Tack!
  3. Riffet

    Hjälp!

    Kan någon ge mig en snabbguide i hur man spelar in flera spår efter varann i FL 8? T. ex: Först så spelar jag in akustisk gitarr med hjälp av Edisson, skitbra ljud och inga problem. Sen ska jag lägga en ny gitarr eller en sång och jag vet inte hur jag ska bära mig åt. Jag är ingen nybörjare på området men har aldrig använt mig av FL Studio tidigare. Jag har läst ca. 500.000 gånger i manualen men ser inte förklaringen där. Snälla någon!Hjälp. Bästa hälsningar Riffet
  4. Riffet

    FL Studio 8

    Har använt diverse studioprogram under många år. Har fastnat för FL 8 nu. Fattar inte hur jag ska hantera programmet för att spela in flera spår. Inga probmlem att spela in första men får inte rätt på det när det kommer till att spela in nästa spår, t. ex. sången. Snälla någon?
×
×
  • Skapa ny...