Jump to content

rockstone

Medlem
 • Content Count

  934
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

rockstone last won the day on February 11 2012

rockstone had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutralt

2 Followers

About rockstone

 • Rank
  Med i gänget

About me

 • Kön
  Man

Recent Profile Visitors

9,529 profile views
 1. Går det att maila toontrack, ser inte så ut på hemsidan?
 2. En gång för några årsedan så försvann ez drummer från cubase på nåt mystiskt vis,, då kunde jag typ ta bort alla cubase pluggar har jag för mej och sedan läsa in dom på nytt?? och jag tror att jag gjorde det i operativsystemet på nåt vis. Nån som vet? Jag tror jag nollställde minnet på nåt vis och sedan läste in pluggarna på nytt?? nån som fattar hur d gick till, skulle behöva testa det igen
 3. Vad händer med EZ drummerlicencs när man formaterar datorn. Bränner man en licens då eller?
 4. Om nån har några tips så är jag mycket tacksam!, Jag har hittils, ominstalerat den köpta versionen av ez drummer, både 32 bit och 64 bit,även test-instalerat demon igen, avinstalerat ljudkort, ominstalerat cubase, lagt dll filen(till ez) på typ 15 olika ställen, instalerat ez drummer på flera olika ställen,och läst noga vart man ska lägga den. försökt att uppdatera plugin information(men den hittar det ej). Kom gjärna med tips
 5. Jag har windows 7, 64 bitar, ez drummer 64 bitar som inte hittas av cubase hur jag änn gör. Tänkte att det gick att kolla i programmet hur många bitar mitt cubase är på?
 6. Skulle det kunna va så att cubase letar efter demon, fast den är avinstalerad? jag har ju installerat 64 bitars versionen, men 32 bitarsversionen går inte att installera, Det står nåt att det inte finns nån sökväg när ja klickar på ikonen på till själva programmet.
 7. Var i cubase kollar man om man har 64 eller 32 bits version? Om man har 32 bits cubase, kan man då köra 64vst plugin?
 8. Hur vet man om man har 64 eller 32 bits cubase
 9. Ja har lagt den filen överallt men det funkar ej, (har gjort så förr) och det hjälper inte att uppdatera pluggarna och visa cubase var programmet finns. Har ominstalerat både cubase och ez drummer nu. Med ez drummer demon så funkade det bra. Vad ska jag göra egentligen.
 10. Cubase hittar inte ez drummer 2, köpte det för ett par dagar senn och cubase hittar det ej, har vart ute för detta förut och det är väll ez.dll filen som inte ligger i rätt vst mapp???blir så trött. Jag har ju flera vst mappar, ska jag kopiera dem och lägga den i alla vst mappar eller hur gör man lättast. Cubase 5 har jag.
 11. Som ni ser är det inspelat i 32 bit, sedan när låten är färdig och mastrad skall man ju ha dither sist i kedjan och jag antar att det ska va 16 bit? om det ska brännas på skiva. man kan välja på hi, lo och auto black...........? vad ska jag väja där
×
×
 • Create New...