Jump to content
Annons

Kolla in det här!


Gäst

Recommended Posts

Det där har du alldeles rätt i, hårdare än sådär blir det nog inte om man inte sågar sig själv i huvet med en rondellslip.

Hm, låter som en tvättmaskin hur hårt är det...med sköljmedel för mjuktvätt eller utan!?

bomchickabomchickabom.........osv! WOW! 😛

Link to comment
Dela på andra sajter

Annons
Till dig som frågar efter vad jag själv åstakommit så kan jag säga att jag åstakommit en del men jag ser ingen mening i att namedroppa spelställen eller saker jag gjort eller vart med på ör att hävda mig. Vi kan ta det på PM i sånnna fall.

Till trådskaparens kommentar på mitt förra inlägg: Trevligt med ett engagerat inlägg men jag känner mig inte övertygad och står fast vid min åsikt.

till Valle som ville ha ett bättre nick: Eskilstunabandet The Domus tycker jag är bra. Din Stalker som är med i Slagsmålsklubben tycker jag är bra. Minilogue tycker jag låter ballt. Gäddan och Braxen som släppte bitpopskivan Fish And Chips tycker jag också var en kul grej.

Jag känner mig dock övertygad. Övertygad om att han gör sin egen grej utan att försöka likna någon annan, typ Håkan Hellström.

Link to comment
Dela på andra sajter

Kan hålla med om att mitt band ofta liknas vid Håkan. Men du kan ju inte påstå att trådskaparens musik är helt unik den heller? För övrigt är inte jag den som letar efter du nya och unika. Så att han låter som allt annat i sin genre stör inte mig.

Tanken med THE DOMUS var att, enligt bandet, ta ett svenskt ord som var så svårt som möjligt att passa ihop med "THE" och heta det. Man tänkte först The Konsum men valde sedan The Domus. De har lirat på hultsfred och släppt en cd. 😛

Link to comment
Dela på andra sajter

Tanken med THE DOMUS var att, enligt bandet, ta ett svenskt ord som var så svårt som möjligt att passa ihop med "THE" och heta det. Man tänkte först The Konsum men valde sedan The Domus. De har lirat på hultsfred och släppt en cd. 😄

Jaha! Ja men då så! 😄

Link to comment
Dela på andra sajter

Jag vet inte vad ni menar att detta är bra trots genren, tycker det låter riktigt mesigt. Finns ju inget tryck överhuvudtaget, och själva melodin är verkligen inget som sätter sig. Det är väl det som är själva grejen med sådan här musik? 🙂

Vad menar du med att det inte finns något tryck? Hoppas du kan ge nån kritik som vi kan ta del av till nästa låt!

Mvh. Robin

Link to comment
Dela på andra sajter

Jag tyckte det funkade...men det är inget jag skulle lyssna på dagligen direkt. Det var ett tag sen man var osäker och drack sig apkalas för att det va tufft...vilket förmodligen är gruppen som denna typ av musik ska tilltala.

Men generellt så funkade det i MINA öron...

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...