Jump to content
Annons

karut4

Medlem
  • Antal inlägg

    438
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. karut4

    Mikrofonkabel

    Mitt tips till dig är att köpa den billigaste.
  2. Svaret finns i MC. En hel butik med hundratusentals MC. Där Mega låg, på sergels torg. Hela mega med enbart MC. Vi snackar 60 minuters, 30- och 90-minuters, Chrome, SilverChrome, Super Ferro, That´s, BASF. Där har ni framtiden.
  3. 500 kr/timme. Max 6 ljud per dag. Eller vad du tror är rimligt med fikaraster och lunch etc. En arbetsdag=4000 kr. För ett större företag är 4000 kaffepengar. Jag jobbade som grafiker för 10 år sen och gjorde en del CD-omslag efter regeln 1 fodral/arbetsdag = 4000 kr. Det var ingen som höjde på ögonbrynen åt den summan. Ibland gjorde jag det på två timmar... Kul att du fått jobb! Ps. Att sätta ett ordentligt pris innebär dessutom en garanti för att de får jobbet gjort på ett bra sätt och i tid. Det sämsta man kan göra är att vara för billig, det ser aldrig seriöst ut. ds.
  4. karut4

    Kolla in det här!

    Jag känner mig dock övertygad. Övertygad om att han gör sin egen grej utan att försöka likna någon annan, typ Håkan Hellström.
  5. karut4

    Kolla in det här!

    Kör på, det låter bättre än mycket annan skit som presenteras av de fåntrattar som gör sig lustiga över dig.
  6. karut4

    Kolla in det här!

    Vaddå "lär dig göra sånt istället"? Vad har du själv åstadkommit? Lägg ner.
  7. http://www.snakepit.org/sl2gtra1.jpg ring och fråga om du kan få en av honom 😄
  8. Du behöver som sagt ett ljudkort som passar dina behov, te.x. att det har så många ingångar du behöver. Ska du spela in gitarr och sång samtidigt bör du ha två mikrofoner och då även två mikrofoningångar i ljudkortet.
  9. http://www.lrbaggs.com/AudioPages/m1a.htm Kanonljud.
  10. Det är ju ditt band. Helt ok för genren tycker jag. Ni kan ju spela instrument bättre än många andra så kör på.
  11. karut4

    I-lok

    Till min mbox2 hängde det med en sådan nyckel, köpte du i butik eller begagnat? I och för sig köpte jag mbox inkl. en bundle med massa grejor...
  12. En bra ljudhålsmik till acken är L.R. Baggs. Kanonljud för runt 2.000 kr. Finns både aktiva och passiva att välja mellan. Fishman gör också bra men de har jag inte provat.
×
×
  • Skapa ny...