Jump to content
Annons

aROCKER

Medlem
  • Antal inlägg

    2 593
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    9

Allt postat av aROCKER

  1. aROCKER

    Låt

    Förresten, hur låter ljudet...rätt nöjd med lite nya pluggar... bla DBX kompressorn från Softube
  2. aROCKER

    Låt

    Tjenare Die Hard! Kul, att du hörde av dig...jomen dig har man haft många härliga diskussioner och hjälp av Analogfreak är kvar, hm, intressant. Jamen kul att alla håller igång och njuter av musik/inspelningar mm. Har ju ledgångsreumatism så fingrar och tår är ju fan helt vridna men lite trumspår går det att plåga sig igenom...värre att plocka ur disken ur maskin då frugan blir jobbig, hahahaha!
  3. aROCKER

    Låt

    Längesedan...så jävla länge så man är helt borta på hur man laddar upp nåt. Är det nåt drag härdå eller samma "chefer" som är gomidda?! hahaha
  4. aROCKER

    Låt

    Men vars lägger jag in soundcloudlänken då? Bara i ett "forumämne"? Den vill ju att man ska drag and drop i ladda upp fil fältet?
  5. aROCKER

    Låt

    Hej! Tänkte lägga upp en ny aROCKER-låt. Men 2Mb är max...nu är jag nere på 96kbit och filen från Cubase blir 2.21mb?! Hur jäkla dålig kvalité måste man ner i? ad lägger ni ut i för kbit nuförtiden...förut lastade man ut betydligt större filer på detta forum.
  6. Det finns inte tillräckligt med systemresurser för att slutföra API:n. Så står det i Enhetshanteraren på mitt Octa Capture-kort. Senaste drivrutinen är på plats men kortet vill inte jobba ihop med datorn. En ny ACER Nitro 50. Nån med en bra lösning åt mig?
  7. Rangemastern (Dallas) användes av Marc Bolan i T-Rex och andra med. Och små stärkare
  8. https://soundcloud.com/arocker/arocker-all-space-and-time
  9. Arrangera låten rätt så löser det en hel del...ju mer instrument ju svårare.
  10. Shit...man måste EQ:a på annat sätt med riktig stärk?!?! Är du säker på det diehard?
  11. Stort Grattis Slejnard! Tillägg: therocker var också med och lirade bas och gitarr bla.på mina två bidrag.
  12. Det kan vara så men det är likväl ändå mer objektivt i lyssningen och röstningen. Så var det alltid förut på festivalerna. Sedan var ju tanken från början också att det inte bara var nån allmän tävling...temat ska ju smalna av området, dvs uppgiften. (för att jobba med tidstrogen prod/ljudbild etc) Retro är ju som en del uttryckt det, musik som skrevs igår fast upprepas idag med likvärdig "touch". Så lite mera precist måste temat sättas annars blir det, just det...inget TEMA?! Retro: 50/60/70 eller är retro 80/90/00?!?! Denna Festival #44 kan lika gärna heta..."skriv en jävligt bra låt"
  13. Dold tävlande...är det fastslaget så det blir objektivt?
  14. Annars måste slejnard rösta på mig annars blir jag sur vet han...hehehe!
  15. Och redovisa bara låttitlarna så tävlingen blir mera "blind" (ingen sympatiröstning) ;-) Roligare att se bidragslämnarens namn senare.
  16. Var det ett år sedan igår?! Har spelat upp grejer som Björn har varit delaktig i senast i förrgår! Vila Björn...du var fantastisk...det lilla jag hann vara med om. 😐
  17. Slängde in en låt...tillsammans med Bluesboy och therocker! Grattis till min första cyber-bekantskap SLEJNARD, som vann tävlingen! 😄
  18. Låter sådär när jag läser ditt inlägg....har inte läst nåt annat. Hur gammal är du och hur l Går ej at skriva................FORUMET är så segt,allt ara hakar sig...argh!
  19. Analogt ljudmotto är önskvärt...men digitala tekniken perfektionerar den.
×
×
  • Skapa ny...