Jump to content
Annons

Inhandlat


Twilight_Zound

Recommended Posts

Surprise surprise...

Satt och beställde prylar på Thoman i går morse..

Micstativ, hörlurar, hörlursförstärkare osv osv...

3 timmar senare kommer bekräftelsemailet...

"Vi har nu skickat dina saker"

😮

"Va fan, har ni inte mer att göra än att ni kan plocka ihop och skicka mina

prylar på 3 timmar????" 🙂

Så najs..

PS: Det kanske bara var för syns skull..

Dom har nog inte ens tittat på beställningen..ELLER??

Redigerat av Twilight_Zound
Link to comment
Dela på andra sajter

Annons
nejdå, de är grymt snabba!!!!

Thomann varierar våldsamt. De kan skicka mail, men det kan ändå dröja ett tag. Min flickvän beställde nyss

keyboard och lite annat därifrån. De skickade mail. Smsade. Sedan dröjde det. Sedan hade de skickat grejerna separat till olika

utlämningsställen då de hade gjort fel på en viktmarkering. Missförstå mig inte - thomann är svinbra i övrigt,

men man är väldigt mån om att göra ett gott intryck att det inte alltid kan uppfyllas. Ungefär som med Dell's kundservice:

alla äääälskar att dell har en sådan fantastisk kundservice, utan en tanke på att det är en massiv kompensation för de usla datorer de faktiskt

lyckas göra.

Redigerat av JohnRick
Link to comment
Dela på andra sajter

Det är inte hos företagen det tar tid, det är svenska posten som kan få grejer att skickas runt i två veckor inom landet innan man får grejerna... Och sms-avi fungerar minsann inte när det blir en transfer från ett annat företag, så man får gott vänta en extra dag på att få avi:n i brevlådan. För att hämta ut paketet på andra sidan stan eftersom posten blivit företagscentrum och utlämningsstället på något sätt hamnat i en helt annan del av stan. Fast då är det självklart bara halva leveransen, för de kan ju inte ta emot paket över en viss storlek/vikt, så när man efter arbetstid lyckats hämta ut sin första del av paketet får man reda på att andra delen ligger på Företagscentrum, det som en gång var posten, de har dock bara öppet dagtid mån-fre - när man har som mest tid över till att hämta ut paket, ni vet? Kul. Komma ner dit, trassla med avi:er som inte stämmer för att det skulle hämtas ut på ett annat utlämningsställe där de inte har plats för paketet. Åka hem utan paket. Vänta till imorgon och få en ny påminnelseavi där det står att paketat finns på företagscentrum, dags att hitta ett nytt hål under dagen för att kunna ta sig till posten. Och så fortsätter det i all evighet... Alltid är det något.

Fruktansvärd ineffektivitet, försöker alltid få grejerna att skickas med UPS eller DHL, de lyckas på något magiskt vis kunna skicka grejer från andra sidan atlanten till ens dörr inom loppet av två-tre dagar. Hellre det än vänta 1-2 veckor extra trots att paketet redan befinner sig i Sverige, även om det må kosta en hundring extra.

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...