Jump to content

inafool

Medlem
 • Posts

  21
 • Joined

 • Last visited

Reputation

2 Neutralt
 1. hörrni, skulle vilja bju er på kaffe allihopen! Har snickrat absorbenter å basfällor här i tre dar, och damn va de funkade, å dom jobbiga tonerna är borta! Tusen tackar!! Å blir nyfiken, va gör ni för musik där ute i alla studios?
 2. hade lite akustikplattor som jag kör i taket och på nån vägg, men kör dubbla lager då dom inte va så tjock. Sen hitta ja lite stenull sen renovering också, men funderar på vilken form härnfällorna ska vara. Behöver dom vara hela vägen upp till tak?, och tror ni de funkar med runda korvar liksom), har lite ont om plats så må ju tänka ut bra lösningar 🙂 Och jo lite mattor har ja allt.
 3. Ah fattar! Å ja provar genast, man har ju inte tid med sånt här, man vill ju jobba! 🙂En tackar för tipsen, nog på tiden ja lär mig lite!
 4. Från golv till tak, på hörnen alltså?
 5. Vart borde ja hänga absorbenterna tyck ni?
 6. Gitarren vore konstigt, då ja dels aldrig märkt de förut, och att med alla mina andra gitarrer, både akustiska och el, så blir det samma sak. Men rummet ja är konstigt. Bifogar en liten teckning: Och den lilla klossen nere i hörnet är en garderob, hälften i trä men också en bit av murstocken.
 7. här är ett ljudklipp å https://www.dropbox.com/s/5bvhjr46d907536/martin övertoner.mp3?dl=0
 8. de är när jag spelar akustiskt utan förstärkning, också på elgitarren som ringandet hörs. Så de kan inte vara nått med utrustningen heller, hade känts lättare då 🙂
 9. Ja, och det hörs tydligt när jag bara spelar. Flyttat runt i hela rummet men samma ringande överallt. En idé om att de kan vara flutter?, men har aldrig förut varit med om att de gör sjungande resonanstoner liksom. Provat på tre olika git, en Martin en gretch och en Gibson, och det är samma sak, så ja tror inte de är gitarrerna. Å efter ett tag så tar resonanstonerna över och man hör dom överallt. Blir ju som tokig :)
 10. Hej alla! jag sitter i ett hus i skogen å har inrett ett rum som min studio. Inget optimalt rum alls, men har funkat finfint då ja kör med sonarworks. Har dock inte spelat in så mycke gitarr förrän nu. Å då! Då finns de massa resonanstoner runt 2-4khz som bara flyger runt å jag å jag bara fattar inte var dom kommer ifrån!!?? Nån som har nån aning eller liknande erfarenhet?
 11. Helt grym ide i det här läget i sverige å världen! Nyfiken på vad det är ni planerar? mvh Tony
 12. jag äger en omoddad, å även den är riktigt bra för dom pengarna!
 13. åså inte glömma (empty trash) sen bara
×
×
 • Create New...