Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden, 2016 (alias Längstah)


CHAE

Recommended Posts

Annons

Bah...

Ingenting är som det varit...

De politiska skandalerna t ex... Jag säger bara Geijer-affären, det var bra skit! Barnprostituerade och politiker. Det var en blandning som hette duga det!!! Nu är det någon som suttit vid samma bord som någon annan dumskalle en bit bort.

Terroristerna var bättre förr... Jag säger bara RAF! Baader Meinhof-ligan... vilket namn och viken image! De "lånade" svarta BMWs och drog runt & skapade kaos. Jag menar erkänn... de hade koll på sina grejer. Banker rånades, folk dog som flugor, man kapade plan (när hände det sist???), de tog gisslan i en olympisk by. Bomberna small verkligen och de hade vett att återanvända sina terrorister istället för att spränga de i bitar. Det small överallt och du kunde inte starta en bil utan att vara rädd för att den var riggad med en bomb.

Det var tider det... Istället för de här skäggiga sillmjölkena i Adidasbrallor och toalettpapper runt huvudet som springer runt med sina bomber och dessutom misslyckas i tid och otid.... Äh...

T o m våra desperados som t ex Svarten höll stilen bättre förr. Lägenhetsbrand... så patetiskt... Vem minns inte Clark Olofsson, som sköt mot poliser, rånade banker, biljakter varje dag, var inblandad i Norrmalmstorgsdramat... Numer byter han namn som en annan byter kalsonger och är inblandad i usla pilleraffärer samt sitter inne, mest i Danmark...

DANSKDJÄVLAR!!!!!!

Äh... Prinsessan Madeleine har chanserat fullständigt, allt hänger ju bara. Avfettningsmedlet är inte som förr och DDT har de förbjudit.

Till och med Kinapuffarna är nerladdade...

Vart är vi på väg???

Link to comment
Dela på andra sajter

😆 @DoLs rant. Jag tror att det var sådär det började för Al-Qaida en gång i världen. Lite "men vilka jävla mesar. Fan, allting ska man då behöva göra själv! 😠 "

- Du Osama, jag och Jörgen har en idé här; lease:a två airliners A-stan style och flyga rakt in i WTC-skarporna. Ge kaparna varsitt exemplar av Det susar i säven, två Alvedon, ett par pipor kat, ett par AK's och låt dem visa vart skåpet ska stå.

Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...