Jump to content
Annons

Fräsch flaggskeppskontroll från Pioneer


Mats Stålbröst

Recommended Posts

Pioneers nya dj-kontrollenhet DDJ-SZ har ett fyrkanals ljudkort och är anpassad för dj-programmet Serato Dj. Enheten är midi-kompatibel fullt ut, vilket innebär att du kan styra vilket program du vill med kontrollerna. Enligt tillverkaren har möda lagts på att jogghjulen ska ha samma känsla och prestanda som hos det populära cd-decket CDJ-2000NXS.

Till och med storleken på hjulen är identisk med föregångarens. Bland finesserna hittar vi magnetiskt korstoningsreglage, knapparna har låssystem så att det inte går att rycka av dem från mixern om det går hett till i båset och scratchar som en tokfrans. DDJ-SZ har anslagskänsliga fingerslagplattor och även dubbla usb-ljudkort vilket betyder att du kan koppla in två olika datorer, vilket är smidigt när en dj lämnar över till en annan vid en utespelning.

Förutom att agera kontrollenhet för filkuskprogram fungerar den även som en traditionell fyrkanalig dj-mixer, inklusive mick-ingång, samt har effekter och sampler under huven. Priset är 17 500 kronor och produkten introduceras under mars månad.

Tillverkare/kontakt: www.pioneer.se

Se en film om DDJ-SZ:

Klicka här för att visa nyhetsartikel

Link to comment
Dela på andra sajter

Annons

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...