Jump to content
Annons

export pro tools -> cubase


unbornichen

Recommended Posts

Hej

Är det någon som vet enklaste sättet att exportera ett projekt från pro tools 9 till separata wave-spår? Vi har använt oss av "takes" under inspelning och det kanske krånglar till det, vad vet jag. Går det att göra allt i ett svep med typ batch export aktigt?

Alternativt, är det någon som sitter med protools och vill hjälpa göra detta enkla med ett projekt mot ersättning är det också intressant. skriv ett meddelande isf,

Link to comment
Dela på andra sajter

Annons
jsrecording (oregistrerad)

Hej.

Det finns några olika sätt.

Ska du bara föra över projektet till ett annat filformat som ex. cubase så hade jag provat File/Export/selected tracks as new AAF/OMF och öppna det som ett AAF/OMF projekt i ditt nya program.

Eller.

Om du bara har audiofiler, så markera upp hela projektet, tryck shift, alt 3 (consolidate) Nya ljudfiler skapas. Har du midi, så får du först göra som i filmen chrisB la upp. eller spara som midifil.

När du har skapat nya audiofiler så markerar du alla ljudfiler, de blir även markerade i clips (eller heter det region i 9:an?) rutan längst till höger i alla fall. Högerklicka nu på en av filerna i clips och välj export clips as files, gör dina inställningsval av filformat, vart du vill spara de nya filerna och tryck export.

//Jörgen

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...