Jump to content
Annons

AudioScape D-Comp – en mångsidig stereo­kompressor


HoboRec

2,682 views

AudioScape är ett litet företag i Kalifornien som bygger handgjord hårdvara till studion. Jag har lagt märke till deras namn tidigare men fick upp intresset när jag fick testa deras produkter på sommarens Namm-mässa i Nashville. Jag var för tillfället i “behov” av en kompressor för master-bussen under ett analogt inspelningsprojekt och fastnade för deras D-Comp. D-Comp kan utan vidare gå från varm trivsam kompression till total slakt av allt vad ljudvågor heter. I veckans video visar jag upp vad jag tycker kompressorn gör sig bäst på, samt några mer extrema exempel.

Ulf Blomberg
Producer & Audio engineer
+46709184758 | www.hoborec.com

Läs mer: HoboRecs samtliga blogginlägg >

2 Comments


Recommended Comments

Haha, ja den är riktigt go. Brukar tänka att jag måste överdriva lite i mina exempel så det kommer fram genom YouTubes komprimering hehe.

  • Gilla 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...