Jump to content
Annons
  • entries
    4
  • comments
    6
  • views
    2,905

About this blog

Är 72 år, kvinna, sysslat med musik, och gör det ännu. 

Kan inte kalla mig proffs, men komponerar och gör texter när andan faller på. 

Lite råd skulle jag behöva då och då.

Det är väl det hela.

Entries in this blog

Koplingar monitorer till mixer

Behringer MONITOR SPEAKERS 1C Ultra-Compakt, 100Watt 5" Monitor Speakers (visade sig ha kläm kontakt) Ringde innan jag beställde och företaget svarade att dom skulle passa. Jag tvivlar på, men finns det sådana kablar som skulle passa? Vilka monitorer jag kan köpa som passar ihop med mina mixrar? Pensionen räcker inte till dyra men 1500kr tål jag. Att koppla till mixer, aktiva eller passiva? Har läst att man skulle koppla bara passiva till mixern, stämmer det.

KarinJ

KarinJ in Studio

ERHU/SHONGHU

Jag spelar både Erhu/Shonghu. Bara två strängar. Har byggt denna och en del andra. Men har också köpt från Kina med ormskinn. Tror att jag är ganska ensam med detta. Spelar kompen här med keyboard. Ibland också med akustisk gitarr. En gammal jazz klassiker. Ville bara höra vad ni som kan musiken, tycker? Kram Karin

KarinJ

KarinJ in Ovanliga instrument

Interface extern och mixer

Först min utrustning: Yamaha USB Mixing studio MW8cx...... Behringer UCA 222 interface...... Casio CTK-5000 keyboard Lenovo ThinkPad.... och jag använder Audacity studio program, eftersom min engelska räcker inte till för dom andra program. Undrar vad kan då vara fel, för det hör ett ljud, susning i inspelningarna som  inte funnits förut.. Kan inte få bort den. Kan det vara då att mina grejor börjar vara så gamla att dom får skrotas. Funderar lite att köpa en Yamaha USB

KarinJ

KarinJ in Studio

×
×
  • Create New...