Jump to content
  • entries
    2
  • comments
    2
  • views
    771

About this blog

Är 72 år, kvinna, sysslat med musik, och gör det ännu. 

Kan inte kalla mig proffs, men komponerar och gör texter när andan faller på. 

Lite råd skulle jag behöva då och då.

Det är väl det hela.

Entries in this blog

Interface extern och mixer

Först min utrustning: Yamaha USB Mixing studio MW8cx...... Behringer UCA 222 interface...... Casio CTK-5000 keyboard Lenovo ThinkPad.... och jag använder Audacity studio program, eftersom min engelska räcker inte till för dom andra program. Undrar vad kan då vara fel, för det hör ett ljud, susning i inspelningarna som  inte funnits förut.. Kan inte få bort den. Kan det vara då att mina grejor börjar vara så gamla att dom får skrotas. Funderar lite att köpa en Yamaha USB

KarinJ

KarinJ in Studio

×
×
  • Create New...