Jump to content
Annons
 • Är 800 Hz en magisk frekvens? (video)

  Fredagstipset: I dagens tvådelade tips pratar jag om varför du inte ska lita på allt jag säger, och bjuder avslutningsvis på ett eq-tips som kan få musiken att hoppa fram ur högtalarna.

  Jon Rinneby

  Det finns många "sanningar" om hur du borde spela in, mixa eller mastra din musik. Därför är det oerhört viktigt att lyssna och titta med kritiska öron och ögon, när du tar dig till ny kunskap. Detta gäller Fredagstipset såväl som andra informationskanaler.

  Missa inte kommande fredagstips. Se till att gå in på vår Youtube-kanal och prenumerera samt klicka på klocksymbolen så blir du meddelad så snart vi publicerar nästa tips! Fredagstipset kommer ut varje fredag med undantag för sommar- och juluppehåll.

  Ställ gärna frågor eller kommentera artikeln i kommentarsfältet nedan, så spinner vi tillsammans vidare på ämnet. Eller om du hellre föredrar att diskutera om mixning i avdelningen Diskussioner på Studios forum. (Tagga gärna foruminläggen med "mixning").

  Fredagstipset är en återkommande serie där Studios skribent Jon Rinneby varje fredag delar med sig av tips om bland annat inspelning, mixning och mastring.

  Här hittar du alla tidigare videor och artiklar i serien Fredagstipset >


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

 • Studio nb_2_2.jpg

×
×
 • Create New...