Jump to content
Annons

Fitzpatrick

Medlem
  • Antal inlägg

    18
  • Gick med

  • Senast inloggad

    aldrig

Rykte i communityn

0 Neutralt

Senaste profilbesökare

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra medlemmar.

  1. Sedan länge har Two Notes legat toppskiktet för realistisk högtalarsimulering i hård- och mjukvara. Nästan lika länge har användare bett om förstärkarsimulering av samma kvalité. Och nu äntligen finns det.
  2. Svenska producenten och Youtubaren MVNDA använder Beyerdynamic DT 700 PRO X när hon skapar musik i sina grymma videor. Kolla in den här där hon skapar en låt på en timme.
  3. Fitzpatrick har intervjuat en av Sveriges absolut mest framgångsrika mixtekniker, Stefan Glaumann som här delar med sig av mycket bra tips och tricks. Stefan har jobbat med artister som Rammstein, Ebba Grön, Europe, Backyard Babies och många fler.
  4. Universal Audios fantastiska Dynamic Speaker Modelling från OX Amp Top Box, finns nu som OX STOMP. Ett perfekt komplement till UAFX förstärkarpedaler, eller varför inte utöka möjligheterna med din förstärkarpedal eller multieffekt?
  5. Efter många års reverse-engineering och tester har T-Rex äntligen lyckats återskapa vad som kan vara den coolaste echo-effekten på marknaden. Binson Echorec är tillbaka i nytt format, med lite moderna uppdateringar. Dessutom handbyggd i Danmark.
  6. Häng med på en rundtur av scenen på Berwaldhallen, där ljudteknikern Hans Surte Norin visar varför, och hur han använder sina Austrian Audio-mikroner på konserten "Lykke Li möter Sveriges Radios Symfoniorkester".
  7. Fitzpatrick

    Musik skapad med Moog-syntar (video)

    I denna video har vi på Fitzpatrick använt fem moderna Moog-syntar för att skapa musik – här är ett litet smakprov på hur det kan låta. Vi har använt Minimoog Model D 2022 Edition, Grandmother, DFAM, Mother-32 och Subharmonicon.
  8. Universal Audio utökar UAFX-serien med tre helt nya gitarrpedaler. De är byggda på samma prisbelönta UAFX dual-engine processing som tidigare, och ger dig de mest autentiska effekterna på marknaden.
  9. Gitarrister idag har två världar att förhålla sig till. Den traditionella analoga världen och den moderna digitala. Det är inte alltid helt lätt att anamma. Det franska företaget Two notes har hittat ett koncept som löser flera utmaningar.
  10. Lava Music har släppt Blue Lava Original – en akustisk stålsträngad gitarr byggd i högtryckslaminat (HPL) som är ett lätt, tåligt och miljövänligt alternativ. Den har inbyggt reverb, chorus och delay. Lyssna och kolla in den här!
  11. I denna guide får du en genomgång på hur olika modeller av mikrofoner från Warm Audio låter på trummor. Det blir även genomgång av olika mikrofonplaceringar och varför de placerats på det sättet.
  12. Mini Amp har släppt fyra transistorvarianter på 30 watt, baserade på legendariska förstärkare. Kolla in dessa fyra videor, och jämför de olika modellerna.
  13. Universal Audio Volt 4 och Volt 476P är ljudkorten för låtskrivaren, vokalisten, musikern eller kreatören som vill jobba med streaming eller podcasts. Magnus på Fitzpatrick ger dig en genomgång.
  14. Universal Audio släppte nyligen de nya gitarrpedalerna Woodrow, Dream och Ruby, som emulerar tre av de mest klassiska vintage gitarrförstärkarna genom tiderna. Magnus på Fitzpatrick går igenom alla tre pedalerna, inklusive lyssningsexempel.
  15. Universal Audio skakade 2012 om marknaden med sina högkvalitativa mikrofonförstärkare och DSP med sina prisbelönta pluggar. Nu har de släppt en ny serie ljudkort utan DSP men med andra intressanta funktioner och överkomliga priser vid namn Volt.
×
×
  • Skapa ny...