Jump to content

Top Floor Studios

Medlem
 • Content Count

  601
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Top Floor Studios last won the day on November 26 2017

Top Floor Studios had the most liked content!

Community Reputation

96 Utmärkt

1 Follower

About Top Floor Studios

 • Rank
  Med i gänget

About me

Recent Profile Visitors

12,058 profile views
 1. Trist att man inte kan kommentera i trådarna om nyhetetsartiklarna. Man går ju garanterat miste om sköna diskussioner, och ni på Studio missar ju både feedback och trafik.
 2. Ja absolut, det var en trend som numera är lite "förlegad" i de breda kretsarna, men visst görs det fortfarande. Kagge utan frontskinn är fantastiskt! Ger mer botten än man tror. Jag har faktiskt ett par frontskinn som bara består av några centimeter ytterkant, dvs det är precis som att inte ha ett frontskinn alls, men man slipper att behöva tejpa rasslande stämhus. Slänger på dom när jag är ute efter just det soundet. Dessutom låter kick utan frontskinn ofta väldigt trevligt i rumsmickarna.
 3. Markera regionen och i inspector till vänster väljer du transpose upp eller ner. Busenkelt.
 4. Antingen är det väl en ordlek, eller så är det bara att dom stavat fel. För vad tusan innebär annars "drop the base"? Att man ska släppa högkvarteret?
 5. Tips; ha en enda tråd per blogg. Blir lite svårt att ha en diskussion om innehållet om det delas upp på en tråd per blogginlägg.
 6. Han menar att han inte vill åka till USA så länge Trump är president. Själv ska jag dit på min 11e, 12e och 13e USA-jobbresa det kommande halvåret, och även fast jag tycker deras nya president är ett äkta stolpskott, så tycker jag ändå det är ett ganska kul land med mycket att bjuda på, både när det gäller musik, mat och människor. (Kan ju hjälpa att ställena jag ska till är några av mina favoritstäder i hela världen). Finns helt klart många sidor av USA jag avskyr också, inget snack om saken. Åsikter som dessutom delas av dom flesta jag känner där.
 7. Kul senaste inlägg. Athens är onekligen en kul stad, och Georgia Theatre är ett ställe med vibb! Bra jobbat.
 8. Nån som vill komma och spela in låtar jag kan använda? En sångröst kostar ju inget, så där blir det tyvärr ingen ersättning. Trummisen kan få pinnar, för själva kitet lär ju hålla några inspelningar. Det får gärna vara låtidéer ni har själva, så jag slipper komma på några.
 9. Jag säger som jag alltid gör; hur kan man orka diskutera musik man inte gillar?
 10. Imac-ersättare. Nya mac pro kommer nästa år.
 11. Inte för att jag kan gå, men vem föreläser? Kan vara bra med den infon om man vill dra folk.
 12. Har du fått (eller kommer att få) betalt i pengar för musiken?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.