Jump to content
Annons

Top Floor Studios

Medlem
  • Antal inlägg

    502
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    19

Dagen då Top Floor Studios senast vann var 26 november 2017

Top Floor Studios hade det mest gillade innehållet!

Rykte i communityn

96 Utmärkt

Om mig

Senaste profilbesökare

12 490 profilvisningar
  1. Trist att man inte kan kommentera i trådarna om nyhetetsartiklarna. Man går ju garanterat miste om sköna diskussioner, och ni på Studio missar ju både feedback och trafik.
  2. Ja absolut, det var en trend som numera är lite "förlegad" i de breda kretsarna, men visst görs det fortfarande. Kagge utan frontskinn är fantastiskt! Ger mer botten än man tror. Jag har faktiskt ett par frontskinn som bara består av några centimeter ytterkant, dvs det är precis som att inte ha ett frontskinn alls, men man slipper att behöva tejpa rasslande stämhus. Slänger på dom när jag är ute efter just det soundet. Dessutom låter kick utan frontskinn ofta väldigt trevligt i rumsmickarna.
  3. Markera regionen och i inspector till vänster väljer du transpose upp eller ner. Busenkelt.
  4. UPS helt klart. Känns alltid bra att vara safe vad som än händer.
  5. Antingen är det väl en ordlek, eller så är det bara att dom stavat fel. För vad tusan innebär annars "drop the base"? Att man ska släppa högkvarteret?
  6. Tips; ha en enda tråd per blogg. Blir lite svårt att ha en diskussion om innehållet om det delas upp på en tråd per blogginlägg.
  7. Jag säger som jag alltid gör; hur kan man orka diskutera musik man inte gillar?
  8. Imac-ersättare. Nya mac pro kommer nästa år.
  9. Inte för att jag kan gå, men vem föreläser? Kan vara bra med den infon om man vill dra folk.
  10. Har du fått (eller kommer att få) betalt i pengar för musiken?
  11. Själv trivs jag riktigt bra med soptunnan 🙂
  12. Jag sitter i en snygg och skön Eames-modell. Metallarmstöd med läder på. Har tre st. Gitarristerna brukar oftast vilja sitta på en väldigt bred och låg fåtölj utan armstöd, har två st. Brukar räcka alldeles lagom. Bifogar tre roliga bilder; En meta-bild på stolen, en på mig i stolen för att se hur skön den är (kolla vad glad jag är) och en på en gitarrist sittandes i gästfåtöljen (fick sno bilden från nätet). Den uppmärksamme kan ju roa sig med att leta skillnader mellan bilden i tidningen och den riktiga bakgrunden... 🙂
  13. Inte helt sant. Jag har en vän som dog i duschen just pga epilepsianfall.
×
×
  • Skapa ny...