Jump to content

maoto

Medlem
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About maoto

 • Rank
  Med i gänget

About me

 • Kön
  Man

My music online

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hejsan skulle vilja dela med mig av min spellista som består av elektronisk musik för den som gillar samma musik som jag! tips om mer musik tar jag gärna emot! https://open.spotify.com/playlist/4iAkXMf8HUWkZZM7QiWhxs?si=71vnA-7oR3yuIZ9mQoqwyQ
 2. Hej går i tankarna att införakaffa mig monitorer, så skulle veta om någon har erfarenhet av dessa? Lsr4326 och lsr2310 tack på förhand!
 3. ja precis är ganska hårt sidechain här, har varit och skurit ganska mycket mellan 300-500hz så ska testa panorera lite mer och se ! ska jag göra! tack för tipsen
 4. ingen busskompressor ska prova mig fram där! grejen att jag frågar här om mixen är att jag tycker att den känns lite grötig, inte när jag testar mina mix lurar utan när jag referens lyssnar tex i bilen eller i min sonos play1 super tack för ditt svar!
 5. Hej alla! Skulle behöva mixningstips på denna låt! Så gärna lite kritik om hur alla instrument låter och även tips för förbättringar! Jag själv upplever lite problem med mixen men återkommer med det vill höra era tankar om det först! länk : tack på förhand!?
 6. Hejsan som rubriken lyder söker jag en vocalist som är vill Göra ett sammarbete och skriva text och sjunga in sång. Har sen innan realese på ett dotterbolag till sony och tanken är att försöka släppa låten där. Skicka ett pm så skickar jag låt länk, hade varit kul att höra om ni gjort något innan man kan få lyssna på! Med vänlig hälsning, Martin
 7. maoto

  Dx7 värde?

  Vet att det fanns slags kasetter till den om jag inte minns fel men tror dem är borta
 8. maoto

  Dx7 värde?

  Hejsan är så att jag har en dx7 som jag inte har använt på 10 år så tänkte kanske sälja den. Undrar lite vad den har för värde?
 9. Ska kolla in den boken men endast för en kul grej. ja hyffsat akut är det men det handlar bara om en låt med någon slags option på 3 st till. ska se vad jag hittar men känns som att det kan bli en liten dyr historia med en jurist bara för en låt och det lär säkert inte betala sig. gör det för att det är en kul grej och att förhoppningsvis få in en fot i branschen. ok ska kolla upp dem. verkar inga konstigheter att gå med där. ser väl ut att vara en organisation som stim
 10. Tjena alla har kommit en bit i min lilla musik bubbla. ska göra en release med ett större bolag nu och har bara kontrakt kvar att skriva. vad ska man tänka på ? blir nervös av alla punkter där det innehåller rättsliga åtgärder finns det något sätt man kan skydda sig på? använt ett par trum samples men dem är köpta och "rena". men har läst en del om detta och verkar som företagen kopierar från varandra. skulle vilja ha hjälp av någon med mitt kontrakt någon som vet vart man kan vända sig till ? läste om musikerförbundet, men då var man tydligen tvungen att ha ett företag. någon som har gjort detta och vill dela med sig lite tips? Tack på förhand!
 11. Nej du har uttryck dig skit bra! precis som jag vill ja. vill utvecklas mera. så tackar dig skit mycket för denna feedback och kommer ta med mig detta i fortsättningen! Hade gärna sågat din mix haha om jag hade känt att jag hade varit duktigare så får ta det längre fram i tiden! men tack än en gång!
 12. hej skulle gärna vilja veta vad ni tycker om denna mixning och även lite feedback på låten hoppas jag har lagt det i rätt ämne Tack på förhand https://soundcloud.com/smeddo/relapse
 13. tjena alla har ett fruktansvärt jobbigt problem i ableton. använder mig av synthen reveal sound spire och vill göra en automation på pitch bend i midi klippet går från värdet noll och upp till fullt i mitt klipp dvs 12 steg. men senare när jag kommer vidare i arrangemanget och ett nytt "klipp" börjar så har hela pitch bend "hängt" sig i nästa klipp. (börjar alltså där den sluta) spelar ingen roll om jag sätter pitch benden på värdet 0 under hela nästa klipp. men om jag pillar med automationen manuellt och sen ställer tillbaka värdet på noll igen under klippet så hoppar allt tillbaka. någon som har någon lösning på detta? tack på förhand!
 14. stereo effekt finns där! tackar grymt mycket för din hjälp! tack så mycket för din feedback!!!! mycket uppskattat
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.