Jump to content

Majken

Medlem
 • Content Count

  3,310
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutralt

About Majken

 • Rank
  XLN Audio / Tidningen Studio
 • Birthday 11/20/1980

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Hägersten

Personlig information

 • Hemsida
  http://www.majken.se
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

15,886 profile views
 1. XLN Audio skapar mjukvara för musikproduktion, våra två produktlinjer Addictive Drums och Addicitive Keys används av tiotusentals musiker världen över. Nu vill vi bli fler! Webbutvecklare med musikintresse (PHP / MySQL) Vi söker efter en webbutvecklare med djupgående kunskaper inom PHP och MySQL. Personen måste vara självgående och kommer att driva utvecklingen av vår webbplattform. Fokus ligger på backend-utveckling men frontend-utveckling ingår också i arbetsuppgifterna. Läs mer här: http://www.xlnaudio....s-web_developer C++-utvecklare med musikintresse Vi söker en person som jobbat några år med C++-utveckling och som har erfarenhet att jobba både med kod och systemarkitektur. Det är ett plus om du har erfarenhet av multitrådsprogrammering, realtids- eller DSP-programmering samt verktyg som används inom datorbaserad musik/ljudbehandling. Läs mer här: http://www.xlnaudio....s-c _developer
 2. Det här funkar fint i Safari: #contentWrapper { position: relative; width: 100%; min-width: 1260px; } .cke_skin_ips{ /*Denna får Reply-boxen att ligga utanför om den inte kommenteras bort/* /*display: block;/* } Det är antagligen fortfarande lite trasigt, men det är ändå mycket bättre än innan. Ett extra problem med att sätta 1600px i min-width är ju att alla som har en lägre skärmupplösning helt missar skyscraper-bannern eftersom den då ligger utanför.
 3. Någon som är admin, eller moderator. Gå in i css-filerna och ändra den här klassen: #contentWrapper { position: relative; min-width: 1600px; } Till nåt sånt här istället: min-width: 1280px; Alternativt kan ni låta den skala fritt: width: 100%; Ni får kolla så att det ser vettigt ut på skärmar med högre upplösning bara. Men då ser det bra ut på en 1280-skärm åtminstone.
 4. från Patrik staine Andersson,tyck gärna till

 5. Grattis på namnsdagen!

  :o)

 6. Det tar ju emot sett till att Carmen är Studios stamhak. Men du har en förbannat bra poäng. Oavsett vilken av de två lokalerna det blir så kommer jag.
 7. Aha! Du fick rätt för idag är idag och inte igår som ju var igår och inte min namnsdag. Tack Roffe!
 8. Ah, så du menar att alla inte har den och att jag är privilegierad på något sätt? Eller missförstod jag dig nu? Jag var ju forumadmin för en massa år sedan, men Björn ska ha strippat mig på alla fina rättigheter. Så jag borde vara en vanlig användare nu. Om inte så ska jag såklart missbruka min extra makt och befordra alla inlägg jag ser till artiklar.
 9. Woah! Jag hittade just knappen "Befordra till artikel" under inläggen. Fan vad grymt, jag fattar inte vad knappen gör dock och är på tok för harig för att testa. Kan jag fakturera för det precis som vanliga studiotexter? I såna fall kan ni se fram mot många långa inlägg från mig framöver. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum semper auctor laoreet. Nulla imperdiet nulla eget justo auctor mollis et a est. Vestibulum lacinia sodales arcu, quis elementum risus mattis et. Nulla sagittis tortor elementum turpis congue sodales. Sed tempor est in quam placerat fermentum. Fusce ut lacus nunc. Donec vel varius urna. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.
 10. Vilken öl var veckans öl? Jag minns att jag drack en massa Karhu. Men jag är ju inte direkt någon globetrotter, så jag utgår från att det inte var veckans. Jag drack säkert en dyröl och såg ut som en förvirrad turist. Vilket jag såklart ska förbättra nu på fredag, när jag ska dricka veckans och se ut som ett erfaret Carmen-proffs.
 11. Jag är siktar på att komma och Tore lät också intresserad. Nu ska vi få ihop ett rejält djävla gäng. Jag ska se till att tvinga dit Mats och Björn också.
 12. Jag stack för att du och dbd stack. Sen när du kom tillbaka så trodde jag att det bara var ett tillfälligt återfall och vågade inte riktigt hoppas. Nu ser jag ju att det är nere i skiten igen. Började jobba på synten förresten, nästan klar så när som på att disten hänger ihop med filtret och att jag inte har något chorus än. Men den kanske duger?
 13. Fan vad skoj att se att så många gamla forummedlemmar är kvar. Jag gissade att många skulle ha rört på sig eftersom det trots allt har gått nästan tre år.
 14. Fan har du inte mer än 18 000 inlägg nu, har du legat av dig på gamla dar? Hej Gilbert och Fredrik!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.