Jump to content

saverman

Medlem
 • Content Count

  1,408
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Bra

About saverman

 • Rank
  Veteran
 • Birthday 10/30/1981

About me

Recent Profile Visitors

15,772 profile views
 1. Undvik 3TB och 6TB då de har en markant högre risk att fallera. https://www.backblaze.com/blog/best-hard-drive-q4-2014/ Däremot finns det mig veterligen inga 6TB-diskar i 2.5"-format och är det så att du vill ha en större disk än 2TB i det formatet så är inte alternativen jättemånga.
 2. Hade jag inte kört på Macbook Pro så vore Dell XPS 15 ett givet val.
 3. Bara prepositioner kvar i kylskåpspoesi-lådan?
 4. Gillar dessa skarpt! Hade mina på en upphöjd hylla tidigare men sedan dryga året tillbaka så kör jag med de här istället. Står bra mycket mer stabilt än innan.
 5. Eller åtminstone en CAT5E.
 6. Styra som i routa någonstans eller bara volymreglage?
 7. Såg den jag med. Förlorade allt hopp om mänskligheten.
 8. Lirar hur bra som helst!
 9. Men det här är väl ändå ett par månader sedan?
 10. Varför inte kapa av den "djupa spetsen" för att få ett diamantformat kontrollrum? Den ytan som blir över innanför kan agera förråd eller ännu ett inspelningsområde. Isolerat förstärkarrum kanske?
 11. Blev lite strösaker: Native Instruments Komplete Ultimate 10 (uppgradering från 9) Shure SM7B IsoAcoustics ISO-L8R155 Beyerdynamics DT770 Pro SE Wlectronics Space
 12. Eller så ordnar du en PDF-skrivare. Funktionen finns inbyggd nu men jag minns inte hur det var way back when. CutePDF finns till Windows men osäker på utbudet till OSX. Snabb googling ger garanterat flera alternativ att välj emellan. Med en sådan funktion kan du använda vilket program som helst och sen bara välja din "skrivare" som sedan skriver ut till en PDF.
 13. Klart du ska ha en ny preamp! 😉http://www.blocket.se/ostergotland/API_The_Channel_Strip_56628797.htm?ca=14&w=3
×
×
 • Create New...