Jump to content
Annons

helldriver

Medlem
  • Antal inlägg

    40
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om helldriver

  • Födelsedag 1985-03-27

Om mig

Socialt

  • Skype
    soundiatia@hotmail.com
  1. Gissar att fler funderat över detta och att det säkert finns någon som har en bra lösning. Jag är less på att styra ljudet till mina monitorer via Fireface Mixer. Finns det någon extern mixer man kan köpa och i stället styra utljudet via den?
  2. Eftersom jag fortfarande inte fått detta att fungera testar jag igen. Problemet är att jag behöver två separata lyssningar, en för mina monitorer och en för mina hörlurar. Jag vill kunna ändra volymen på den ena separat utan att den andra ska följa med. Kan ingen vara snäll och visa mig steg för steg hur jag bär mig åt för att detta ska fungera.
  3. Det är precis det jag vill göra. Har du något bra tips på hur man gör? // David
  4. Har prova dina inställningar, men lyckas ändå inte. Kan du styra volymen till monitorerna med "master vol-ratten" på framsidan av ljudkortet med dina inställningar? // David
  5. Mina monitorer sitter på Main på baksidan och hörlurarna kopplar jag in fram på ljudkortet. Har sett det där men får ändå inte till en separat hörlursmix. Har sett att fler har samma problem. Har du några fler idéer? // david
  6. Jag har ett Motu 828 MK3 och har det delikata problemet att jag inte kan ha två olika volymer till mina hörlurar och monitorer. När jag ändar volym på monitorerna så följer hörlurarna med och vice versa. Vilket är sjukt enerverande när man har en sångaren som vill höra mycket i lurarna. Tacksam för alla svar!
  7. Jag formaterar datorn eftersom jag en gång "råkade" lägga in Windows på den. Sen dess har datorn varit seg och trött.
  8. Jag kör Cubase 5 på min mac och har nu tänkt formatera om datorn. Behöver jag göra något innan med mitt Cubase? Spara några siffror eller så? Känns bra att veta så jag inte står där när datorn är nyformaterad och Cubase startar inte.
  9. Provade stänga av Airporten, men det blev inte bättre. Har du några fler tankar på varför det går så sakta? Är tacksam för alla svar!
  10. helldriver

    Cubase 5 går segt

    Jag kör Cubase 5 på min Mac Book Pro 2.4GHz Intel Core 2 Duo. Men jag upplever att Cubase hackar och går segt. Då kör jag bara Superior och HalionOne på den genom ett Motu-Firewire ljudkort. Provade uppdatera till Cubase 5.1.1 och går fortfarande lika segt. Vad kan det vara som gör att den håller på sådär?
  11. Jo de följer med, men när jag lyssnar på dem i Cubase så stämmer de inte. De pitchar inte så mycket som de bör.
  12. Jo formatet jag har exporterat i är MIDI och sen har jag inte valt någon synthmotor ännu, eller har provat flera synthar men inte blivit nöjd ännu. Det borde ju gå att fixa i Cubase Key Editor, vore sjukt jobbigt om man ska fixa dessa med pitchbend, de är så svåra att kontrollera.
  13. Nu har jag provat, men får ändå inte till det. För det jag vill göra är att göra en slide mellan två toner.
×
×
  • Skapa ny...