Jump to content
Annons

viggo

Medlem
  • Antal inlägg

    31
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om viggo

  • Födelsedag 1994-03-01

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Uppsala
  1. Hej allesammans! Jag har nu släppt min första singel o tänkte kolla med er på forumet vad ni tycker om den? 🙂 Också om ni har tips på hur jag kan sprida den (bloggar, spellistor etc)? Soundcloud länk Spotify länk Hoppas ni uppskattar det! /Viggo
  2. Hallå där! Här är två lite nyare låtar av mig! Finns mer varierande låtar på min Soundcloud, trevlig lyssning! [sOUNDCLOUD] [/sOUNDCLOUD] [sOUNDCLOUD] [/sOUNDCLOUD]
  3. https://soundcloud.com/viggo-dyst/world-away Har mer uppe på min profil!
  4. viggo

    Moog Mother-32

    Aight! Tack så mycket för svaret. Hade tänkt köpa Miniloguen men blev mer intresserad av M32 då den var rätt prisvärd plus att jag tycker Moog håller en väldigt hög standard på deras produkter. Men nu har jag något att tänka över tills imorgon då jag tänkt beställa antingen M32 eller Minilogue. Kanske är smartare att börja med Miniloguen och senare börja med det modulära.
  5. viggo

    Moog Mother-32

    Hej allesammans! Jag har nu tänkt att investera i min första analoga synth. Det ser ut som att det blir en Moog Mother-32. Är det ett bra alternativ att börja med? Jag är inte helt ute och cyklar när det kommer till synthar och är därför intresserad av något mer än nybörjargrejer. Det jag undrar lite är väl mest om det tekniska kring det. Jag har nämligen ett Saffire Pro 24 DSP interface. Går det att plugga den rätt in i det för att spela in i FL Studio som jag använder mig av? Sen också om jag kan koppla en vanlig USB-midikeyboard till Mother-32 för att spela via den? Sist men inte minst så verkar det som att www.emusic.com är billigast. Har aldrig beställt någonting därifrån så tänkte höra om ni tycker att det är ett pålitligt företag? Tack på förhand!
  6. Ska kolla in det forumet med en gång! Tack så mycket. Behöver kanske lite kritik från folk som lyssnar mer på konstmusik och klassiskt! Ja, det var det men jag gillar det!
  7. Tack för all feedback! Det är sant att den är väldigt repetativ och monotom i det mesta. Men jag försöker allt mer och mer gå från det "klassiska" arrangemanget av en låt. Det jag vill fånga är mer en känsla! Tycker att det är kul att ni relaterar till filmmusik då jag lyssnar väldigt mycket på det samt får mycket inspiration från det. Med "populära listor" menar jag inte listor med mainstream musik utan mer "konstmusik-listor" med många följare. Men är som sagt tacksam för att ni tar er tid och lyssnar och tycker till!
  8. Alltid bra med feedback! Ja, lite olika smak helt enkelt. Endast piano i denna låt men med diverse effekter på! 🙂
  9. Hallå allesammans! Har börjat med att publicera min musik jag komponerar då jag känner att det är på tiden efter sex år av inaktivt delande av min musik. Tänkte kolla med er här på forumet vad ni tycker om stycket samt på vilka sätt som jag kan få mer spridning av min musik, hur man får in låtarna på populära spellistor osv. Tack på förhand!
  10. Jag vill i grund och botten ha en Mac men är inte så sugen på bootcamp. Väntar hellre tills FL släpper sin fulla iOS native version. Bra tips! Ska kolla in Asus datorerna. Men ja en tyst dator är ju till stor fördel! Annars verkade HPn riktigt schysst. Någon som har mer tips?
  11. viggo

    Köpa ny studiolaptop

    Som topic lyder så har jag planer på att köpa en ny dator för producering samt mixning/mastering av musik. Har alltid haft en stationär dator men är nu mer intresserad av att köpa en laptop då jag reser runt en del. Kräver en dator med hög prestanda då jag ofta använder mig av rätt tunga plugins. PC är det tyvärr som gäller eftersom att jag proddar i FL. Maxbudget på 10'000 kr, gärna billigare såklart. Alla tips är varmt välkomna!
  12. viggo

    Future bass samples

    Tjena! Tänkte höra om någon har något bra tips på riktigt najs future bass samples och var jag kan få tag på det? Är intresserad av allt som är åt det hållet så som trap/jazz/r&b etc. Vill ha riktigt bra bibliotek! Spelar ingen roll om det är gratis eller kostar pengar! Peace!
  13. Som topic lyder så söker jag en person som är väldigt duktig på att mastra låtar. Jag själv har inte riktigt kommit dit än så behöver hjälp för att släppa min singel. Det är en instrumentalisk future bass låt som jag inte vill lägga ut pga rimliga anlednngar. Hör gärna av er om ni är intresserade och visa upp vad ni tidigare mastrat! P.S. mot betalning såklart. /Viggo
×
×
  • Skapa ny...