Jump to content
Annons

Producenten10

Medlem
  • Antal inlägg

    14
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Senaste profilbesökare

886 profilvisningar
  1. Tjena. Jag har fastnat i produktionen av min nya låt 😬 Jag har gjort snyggt intro, bra vocals och bra kick. Men.... jag får inte till basen. Jag har nog testat över 1000 färdiga presents och 50 samples-basar. Men jag får inte trycket jag är ute efter. Kan du hjälpa mig med detta? Det ska vara en bas som jag bäst skulle beskriva den som melbourne bounce bas. Liknande låt som jag gillar basen på är t.ex. https://www.youtube.com/watch?v=7Rm2hyf49N0 Hör av dig om du är sugen på att hjälpa till. 🙂 Jag skickar såklart låten till dig antingen på mail, här eller via messenger.
  2. Haha jag har redan 4 som sjunger på låten idag. Den bästa av dom kommer jag släppa. Vill man något här i livet så får man chansa lite lilla vän 😂😅
  3. Det gör vi upp om jag känner att du är en lämplig sångare
  4. Tjabba! Jag letar efter någon som kan sjunga på min nya sommarlåt! Jag har skrivit text, musik och producerat låten själv. Så nu letar jag efter någon som vill, hinner och kan sjunga på låten. Du ska ha egna inspelningsmöjligheter hemma med profisonell mick. Jag ser helst att en kille sjunger på denna låten, då det passar bättre för just denna låten. Är du intresserad? Skicka i så fall ett klipp / ljudfil när du sjunger på svenska så jag får höra hur du sjunger. Tycker jag sedan att det låter bra så kommer jag att kontakta dig. Detta kommer gå rätt så snabbt eftersom jag har deadline på låten om 2 veckor. Skicka in ljudfilen till min mail på wi02eml@hotmail.com eller bara skicka med en länk i denna tråden! Jag har ca 100 000 spelningar på Spotify varje månad så detta är en jäkligt bra chans för er som vill få chansen att höras. Genre: EDM, tänk dig en svensk elektronisk sommarlåt. JLC, Samir o Victor. Ja åt det hållet lutar de.
  5. Tjenare! Jag är musikproducent och har gjort en jäkla massa låtar. Jag har ca 5-8 miljoner spelningar på spotify, deezer o.s.v. Jag har aldrig Dj-at utan bara producerat musik på datorn. Nu är det så att jag har fått en förfrågan att Dja på ett större diskotek på ett festivalområde. Kan man göra en klar och färdig mix på 3-4 timmar eller är det bara superkonstigt och fel ? Jag vill ju jättegärna spela där, men som sagt inte om det är fel o göra så. Ska jag tacka nej och lära mig Dja och försöka om nått år igen? Eller går det lika bra och göra en färdig mix på datorn och i stort sett bara trycka play ? Mvh
  6. Tjabba! Jag söker en sångare/sångerska omgående. Låten ska nämligen vara klar tills på måndagen den 28/5 om ca 1 vecka. Krav: Du ska skriva text och melodi. Sjunga på svenska. Spela in dina egna vocals med bra kvalitet. Låten är en svängig sommarlåt med trumpeter och dyl. Du kommer givetvis få låten skickad till dig vid visat intresse. Låten kommer att släppas fredagen den 15/6 på de största streamingtjänsterna såsom Spotify, Deezer, youtube o.s.v. Du kommer att få 50% av det jag tjänar. Jag tjänar 30% av alla elekroniska spelningar ( ex. spotify ) Och om sången är tillräckligt bra så har du fått in en stor bit av foten i skivbolaget där jag är signad! Alla detaljer om låten kommer vi att ta ihop när jag har hittat den jag söker. Jag har lite ideer på text o.s.v. Är du intresserad? Skicka då ett PM till mig med en länk till något du har sjungit på innan. Samt din emailadress.
×
×
  • Skapa ny...