Jump to content

luddeandersson

Medlem
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

luddeandersson last won the day on November 20

luddeandersson had the most liked content!

Community Reputation

16 Bra

About luddeandersson

 • Rank
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Min utrustning
  Cubase 8.5 Artist, Steinberg UR-RT 2, Oktava MK 12, SE Electronics SE X1.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tack tipsen Joachime. Fick svar från Soundtoys och ska ladda ner på prov. Prövar även Waves Abbey Road Saturator. Den verkar lite svår att använda, default-inställningen är extremt vass i diskanten, men efter lite skruvande verkar den rätt bra på sång och akustisk gitarr.
 2. Såg att soundtoys säljer sina plugins för 500 kr fram till fjärde december. Funderar på att köpa Decapitator. Är det fortfarande den bästa distortionspluggen, eller finns det bättre alternativ numera? (Soundtoys verkar ha strul med sin trial-funktion, därför har jag inte kunnat testa den själv.)
 3. Väldigt bra. Snyggt gitarrspel. Soundet på virveln kunde vara bättre; det gör nästan ont i öronen efter ett tag. Låter som ett pistolskott. Kanske mer tyngd och lite mindre attack.
 4. Fick reklam för den här: https://homestudiomastering.com/ Kommer med ett paket gratis masteringplugins. Har inte prövat den själv ännu, men den verkar rätt bra.
 5. Voxengo har en bra gratis stereo delay plugin, tempo delay. Och massvis av andra bra gratis plugins.
 6. Fin låt. Gillar särskilt pianot. Sången kunde sitta bättre i mixen. Lite mer reverb och delay. En sån här delay tror jag kan vara värt att pröva (videon envisas med att börja mitt i, gå tillbaka till början): Kanske även en doubler för att ge rösten mer tyngd.
 7. Väldigt fin låt! Håller med 91:an, sången är för låg och muddig. Syntharna behöver sänkas/skäras mer i botten. Vissa basnoter försvinner lite ibland. Tycker om trumljudet.
 8. Bra låt! Gillar basen. Men du kanske skulle lägga till ett gitarrsolo?
 9. Skön figur. Känns lite som en fuga, där samma melodislinga återkommer i olika variationer. Och fin ljudbild, skön att lyssna på.
 10. Gärna! Jag startade en tråd om tips på ny musik för några dar sen. Du kanske kan posta dom där om du vill. Tack!
 11. Bra tips! Precis den sortens musik jag gillar. Köpte en slide för några veckor sedan och håller på och övar, och letar efter band som har slidegitarrister. Perfekt.
 12. Tack! Det funkar ju med grogg också, för att ta bort hämningarna, men då brukar det bli problem med uttalet stället...
 13. . Jag lyssnade alldeles nyss. Det lät bra, en ren enkel röst kan ofta förmedla mer känsla än när man behandlar rösten med en massa effekter. Jag ha snöat in lite på ett band som heter Great Lake Swimmers, som sjunger mycket harmonier. För att få till en liknande röst brukar jag spela in 3 spår och panna 2 åt sidorna, och även lägga in en ters-harmoni i Melodyne, under leadsången.
 14. Fin melodi. Kommer nog svänga rätt bra med baktakt och reggaebas.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.