Jump to content

PeppZZon

Medlem
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About PeppZZon

 • Rank
  På gång
 1. Hej! Jag har som i min introduktions post berättat att jag har snöat in mig på att försöka göra "Boy band" musik mest som en kul grej och för ett skämt projekt som jag har med några kompisar. Jag har nu fastnat för låten "Born to make you happy" med Britney Spears. Tycker den summerar ljudet jag försöker uppnå ganska exemplariskt, det jag fastnade mest för är trummorna. Jag tycker att beatet låter väldigt simpelt (Även fast jag inte tycks få till det helt korrekt). Jag undrar nu hur får man till de där trummorna? Jag vet att just de samplena är extremt svåra att få tag i (Om det ens går)
 2. Tja! Ny här få forumet, har läst mycket här men har aldrig orkat skapat ett konto. Jag är 20 år gammal och försöker lägga så mycket tid jag kan på att producera musik. Jag har alltid viljat göra EDM men har nu skiftat intresse lite till att försöka göra 90s/2000s pop tänker mig typ Cheiron studios. Såg boymachine serien igen för någon vecka sedan och fick känslan av att jag vill göra sån musik haha mest som en rolig grej. Så om någon har några tips eller något på hur man gör sån musik så får ni mer en gärna hjälpa till. Jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, undrar ni något så får n
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.