Jump to content

stesson

Medlem
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutralt

About stesson

 • Rank
  Med i gänget

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Skåne
 • Intressen
  Musik, Låtskriveri, Film, Fotboll, Sport

My music online

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jag precis gjort klart en ny låtskiss. Låttexten finns på soundcloud. Vore tacksam för feedback på hur/om skall gå vidare med låten.
 2. Har skrivit en låt om "Corona läget". Lite cheesy text kanske men jag fick känslor en dag och den här texten trillade ut. Hur som helst, vore tacksam för feedback på låten.
 3. Bra låt! Båda versionerna är bra, men jag föredrar den engelska.
 4. Min senaste låt. Den är komponerad under en låtskrivarkurs som jag precis gått.
 5. Har snickrat ihop en ny låt. Vers och refräng har lite olika takt/tempo i den här, vet inte om det funkar. Vore kul att höra vad ni tycker.
 6. Jag lyssnade på en av mina gamla låtar, som jag skrev för ca 10 år sedan. Jag bestämde mig för att göra en ny mix av den, där jag försökte få fram sången mer. Är dock fortfarande inte riktigt nöjd. Låten ligger lite för högt för min röst tror jag. Nån gång i framtiden kanske jag ska lägga helt ny sång i en lägre tonart, vi får se... Instrumentalt så känner jag själv att den är lite för "monoton", det borde hända nåt mer tycker jag. Vore tacksam för lite feedback. https://soundcloud.com/user-906575190/at-the-end-of-the-horizon
 7. Har precis blivit klar med en ny demo låt. Vore tacksam för feedback.
 8. Tack till er som gett konstruktiv feedback! Angående videon så var det en grej jag gjorde för jag ville lära mig hur VideoPad Editor funkar. Det är för övrigt ett väldigt bra video verktyg som är gratis att använda för "non commercial use". Kan rekommenderas. Jag "ser" ofta musik i bilder och tvärtom. Blir ofta inspirerad att göra musik när jag tittar på film. Det är så jag funkar Jag tyckte att filmen "Best Of Me" passade till temat i min låt och är själv ganska nöjd med resultatet. Men jag förstår att det inte faller alla i smaken... (Är medveten om copyright reglerna på youtube men bryr mig inte om ifall videon tas bort.)
 9. Hej, Jag har precis gjort klart en ny låt och även snickrat ihop en video. Temat är som det brukar vara i mina låtar: romantik, nostalgi och tillbakablickar Vore tacksam för feedback på låten. Mvh /Stefan
 10. Hej, Jag har laddat upp en nykomponerad låt (och video) som heter "The World Is Beautiful". Vore tacksam för feedback på denna. Några av mina egna funderingar: - Är verserna för "tunna" på instrumentation. Lägga till fler instrument? Akustiska gitarr kanske? - Kan man få synt-looparna att "tränga igenom" mer? Jag tycker man hör dem tydligt i hörlurar men inte lika bra i högtalare. - Är texten för banal och/eller "opersonlig"? - Andra förslag? Mvh /Stefan
 11. Hm vet inte, EDM är inte min genre. Men skulle jag föreslå något så kanske jag hade försökt lägga ännu mer tyngd/djup på kicken. Hade nog också skippat sidechainingen i någon av refrängerna, kanske den sista? Kanske ännu mer "stråkar" också i sista refrängen för att lyfta den ännu mer. Men som sagt, låten är väldigt bra som den är annars. Nästa steg är att skriva en melodi/text och lägga på sång.
 12. Väldigt bra tycker jag, snyggt producerat! Gillar särskilt pianot. Bra dynamik och variation mellan låg/hög energi. Man blir sugen på att höra sång till detta, tror det kan bli riktigt bra.
 13. Som sagt, det behövs lite mer variationer, även melodimässigt. Prova att variera ackorden och att lägga på alternativa melodier.
 14. Bra beat, men övergången som kommer vid 1:20 borde nog komma tidigare. Introt är lite för långt och monotont. Lite mer variationer i låten behövs, men bra jobbat ändå!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.