Jump to content

stesson

Medlem
 • Posts

  58
 • Joined

 • Last visited

Reputation

2 Neutralt

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Skåne
 • Intressen
  Musik, Låtskriveri, Film, Fotboll, Sport

My music online

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej musiker, Det var ett tag sedan jag postade en ny låt. Här är en demo som nyligen blivit klar. Akustiska gitarren är inte min, utan inlånad :) Övriga instrument, komposition, sång, produktion av undertecknad. Vore tacksam för konstruktiv feedback. Mvh Stefan
 2. Har precis lagt upp en ny demo låt där jag textmässigt försökt berätta en historia. Vore jätte tacksam för feedback på text, komposition och mix.
 3. Har gjort en ny låt med lite 80:s vibe, det var tanken i alla fall. Vore tacksam för feedback. Är det nåt som saknas ?
 4. Håller på med en ny låt och här är en första version. Låttexten är lite work in progress fortfarande. Vore tacksam för feedback.
 5. Ja jag menade via streaming. Men nu när du nämnde det så provade jag att ladda ner låten till min iPhone och spela mp3 filen lokalt. Men jag upplever samma sak, att volymen "går ner" i refrängen.
 6. Har spelat in en låt som i mitt tycke har rätt volymskillnad mellan vers och refräng, när jag lyssnar i mina AKG headphones. Om jag lyssnar på samma låt på min iPhone däremot, så är refrängens volym alldeles för låg. Någon som vet vad detta beror på? (kan det t ex beror på att mobilen "auto justerar" volymen?) Har ni nåt tips på hur man kan anpassa volymen så att det blir rätt i olika uppspelare (förutom det uppenbara, att lyssna i varje uppspelare) Nån bra plugg för detta ?
 7. Har precis skrivit klart en ny låt, det är ju alltid kul :) Vore väldigt tacksam för feedback på denna komposition. Mvh /Stefan
 8. Tack. Verserna innehåller ingen bas, det är tänkt så. Det ligger en bas pad i refrängerna och även i sticket, men den är i och för sig ganska låg. Tack ändå för din feedback.
 9. Tack för att du tog dig tid att skriva ett så utförligt svar. Jag håller med dig i stort och du har flera bra förslag som man skulle kunna använda sig av när det gäller texten. Tack.
 10. Jag har precis gjort klart en ny demo låt som heter "Everything Reminds Me Of You". Vore tacksam för feedback på den. Mvh /Stefan
 11. Har precis laddat upp en ny låt. Vore tacksam för feedback.
 12. Här är en ny låt som jag gärna skulle vilja få feedback på. Efter att ha skrivit klart verser och refräng så tyckte jag det var svårt att få till en bra fortsättning och avslutning på låten. Det finns en sektion på slutet ("We don't know...") som var tänkt som en brygga men blev nu en avslutning, istället för att upprepa refrängen igen. Men är inte riktigt nöjd med det. Har ni några idéer hur arrangemanget och låtens struktur kan förändras så det hänger ihop lite bättre?
×
×
 • Create New...