Jump to content

stesson

Medlem
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutralt

About stesson

 • Rank
  Med i gänget

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Skåne
 • Intressen
  Musik, Låtskriveri, Film, Fotboll, Sport

My music online

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har precis lagt upp en ny demo låt där jag textmässigt försökt berätta en historia. Vore jätte tacksam för feedback på text, komposition och mix.
 2. Har gjort en ny låt med lite 80:s vibe, det var tanken i alla fall. Vore tacksam för feedback. Är det nåt som saknas ?
 3. Håller på med en ny låt och här är en första version. Låttexten är lite work in progress fortfarande. Vore tacksam för feedback.
 4. Har precis skrivit klart en ny låt, det är ju alltid kul :) Vore väldigt tacksam för feedback på denna komposition. Mvh /Stefan
 5. Tack. Verserna innehåller ingen bas, det är tänkt så. Det ligger en bas pad i refrängerna och även i sticket, men den är i och för sig ganska låg. Tack ändå för din feedback.
 6. Tack för att du tog dig tid att skriva ett så utförligt svar. Jag håller med dig i stort och du har flera bra förslag som man skulle kunna använda sig av när det gäller texten. Tack.
 7. Jag har precis gjort klart en ny demo låt som heter "Everything Reminds Me Of You". Vore tacksam för feedback på den. Mvh /Stefan
 8. Har precis laddat upp en ny låt. Vore tacksam för feedback.
 9. Här är en ny låt som jag gärna skulle vilja få feedback på. Efter att ha skrivit klart verser och refräng så tyckte jag det var svårt att få till en bra fortsättning och avslutning på låten. Det finns en sektion på slutet ("We don't know...") som var tänkt som en brygga men blev nu en avslutning, istället för att upprepa refrängen igen. Men är inte riktigt nöjd med det. Har ni några idéer hur arrangemanget och låtens struktur kan förändras så det hänger ihop lite bättre?
 10. Har precis gjort klart en första version av denna låt. Tanken är fortsätta senare, göra den lite längre, kanske lägga in en brygga. Det är ganska sparsamt med instrument än så länge. Kanske kan man lägga till nåt mer? Tacksam för synpunkter.
 11. Bra låt! Båda versionerna är bra, men jag föredrar den engelska.
 12. Min senaste låt. Den är komponerad under en låtskrivarkurs som jag precis gått.
×
×
 • Create New...