Jump to content

stesson

Medlem
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutralt

About stesson

 • Rank
  Med i gänget

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Skåne
 • Intressen
  Musik, Låtskriveri, Film, Fotboll, Sport

My music online

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tack. Verserna innehåller ingen bas, det är tänkt så. Det ligger en bas pad i refrängerna och även i sticket, men den är i och för sig ganska låg. Tack ändå för din feedback.
 2. Tack för att du tog dig tid att skriva ett så utförligt svar. Jag håller med dig i stort och du har flera bra förslag som man skulle kunna använda sig av när det gäller texten. Tack.
 3. Jag har precis gjort klart en ny demo låt som heter "Everything Reminds Me Of You". Vore tacksam för feedback på den. Mvh /Stefan
 4. Har precis laddat upp en ny låt. Vore tacksam för feedback.
 5. Här är en ny låt som jag gärna skulle vilja få feedback på. Efter att ha skrivit klart verser och refräng så tyckte jag det var svårt att få till en bra fortsättning och avslutning på låten. Det finns en sektion på slutet ("We don't know...") som var tänkt som en brygga men blev nu en avslutning, istället för att upprepa refrängen igen. Men är inte riktigt nöjd med det. Har ni några idéer hur arrangemanget och låtens struktur kan förändras så det hänger ihop lite bättre?
 6. Har precis gjort klart en första version av denna låt. Tanken är fortsätta senare, göra den lite längre, kanske lägga in en brygga. Det är ganska sparsamt med instrument än så länge. Kanske kan man lägga till nåt mer? Tacksam för synpunkter.
 7. Jag precis gjort klart en ny låtskiss. Låttexten finns på soundcloud. Vore tacksam för feedback på hur/om skall gå vidare med låten.
 8. Har skrivit en låt om "Corona läget". Lite cheesy text kanske 🙂 men jag fick känslor en dag och den här texten trillade ut. Hur som helst, vore tacksam för feedback på låten.
 9. Bra låt! Båda versionerna är bra, men jag föredrar den engelska.
 10. Min senaste låt. Den är komponerad under en låtskrivarkurs som jag precis gått.
 11. Har snickrat ihop en ny låt. Vers och refräng har lite olika takt/tempo i den här, vet inte om det funkar. Vore kul att höra vad ni tycker.
 12. Jag lyssnade på en av mina gamla låtar, som jag skrev för ca 10 år sedan. Jag bestämde mig för att göra en ny mix av den, där jag försökte få fram sången mer. Är dock fortfarande inte riktigt nöjd. Låten ligger lite för högt för min röst tror jag. Nån gång i framtiden kanske jag ska lägga helt ny sång i en lägre tonart, vi får se... Instrumentalt så känner jag själv att den är lite för "monoton", det borde hända nåt mer tycker jag. Vore tacksam för lite feedback. https://soundcloud.com/user-906575190/at-the-end-of-the-horizon
 13. Har precis blivit klar med en ny demo låt. Vore tacksam för feedback.
×
×
 • Create New...