Jump to content

YellowStudio

Medlem
 • Content Count

  543
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

YellowStudio last won the day on November 3 2020

YellowStudio had the most liked content!

Community Reputation

19 Bra

About YellowStudio

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 12/05/1963

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Dalarna Skogen Studion
 • Min utrustning
  Cubase med tillbehör

Recent Profile Visitors

6,436 profile views
 1. Är det någon som inte använder NI Noire och säljer det så är jag intresserad om priset är bra. Typ halva priset minus moms eller så! 🙂
 2. Det finns 2 delar av YT. En där du släpper musiken via aggregator typ: Distrokid- samlar in royalties för mekaniska rättigheter av ditt skivsläpp men inte för dina streams. STIM till streams. Den andra är dina videoklipp. Du får ingen ersättning för dina videoklipp såvida du inte är signad med ett bolag som sköter det. Vad kan du göra? Jo, Distrokid har en funktion youtube money. Då betalar man för att dom spårar din musik, förhoppningsvis så hittar dom dina klipp och lägger reklam på dom. Jag släpper min musik via Distrokid men använder inte deras YT tjänst.
 3. Här har jag hittat en intressant controller för det jag är ute efter: https://shop.soundandmusic.ch/produkt/mp-midi-controller/ YT: https://www.youtube.com/channel/UCuD93EQEUxPEB-SrP7ZxOsQ Kommer förhopningsvis snart.
 4. Tack för tipset om BCR32. Den kanske är nåt för mig när den kommer.
 5. Jag är klart intresserad! Jag håller också på att kolla på controllers. Jag skulle vilja ha en controller som kan användas på ett bra sätt till en ssl channelstrip men tycker inte att jag hittar nån. skulle vara skönt att skruva på rattar när man ställer in eq istället för att använda musen.
 6. För musikproduktion skulle jag gå på en Mac. Mycket mindre strul med drivrutiner och sånt. Det bara funkar. Fungerar precis lika bra med PC, i alla fall för mig. Köpte en workstation från komplett. Den bara funkar och har gjort det i sex år utan problem. Du kan konfigurera efter budget på komplett. Jag hade gått på intel processor men AMD är på väg med lite nytt men då är det en helt annan budget. Lite kul läsning: https://wccftech.com/amds-ryzen-threadripper-pro-cpus-wrx80-motherboards-consumer-launch-march-2021/
 7. Riffstation: Kollade inte länken men googlade: https://www.filehorse.com/download-riffstation/ Jag har en gratisvariant som analyserar grundackord i alla fall.
 8. YellowStudio

  Cubase 11

  Tack, skall kolla nätet. Kör win10 PC
 9. YellowStudio

  Cubase 11

  Intressant! Hur gör man det? Kopierar man bara cubase mappen till annan destination och kör från den?
 10. YellowStudio

  Cubase 11

  Tack! Avvaktar ett par dar och ser hur cubase forumet ser ut innan jag uppdaterar! 🙂
 11. På Pandora kan du också pitcha låtar och få tillgång till artistsida. Jag håller på med det just nu och det tar tid. Här anmäler du dig i alla fall efter ni släppt skivan: https://amp.pandora.com/login
 12. Du får kolla och jämföra stationer. Jag använder Distrokid och dom skickar till de flesta stora stationerna: Spotify, Apple Music, iTunes, Instagram/Facebook, TikTok/Resso, Google Play/YouTube, Amazon, Soundtrack by Twitch, Pandora, Deezer, Tidal, iHeartRadio, ClaroMusica, Saavn, Anghami, KKBox, NetEase (beta), Tencent (beta), Triller (beta), MediaNet Pandora är en stor station i USA Distrokid nämner inget vad jag vet om att man skall ha speciella licenser.
 13. Tack PME! Du fick mig att tänka ett varv till. Tidal är Norskt därav ingen moms. Dom har nog bara ett litet kontor i Malmö. Vad bra, då fick jag klarhet i det! 🙂
 14. Tack för engagemang! 🙂 Nä det gör det inte men tycker det är konstigt om det skall bokföras utanför EU då det ser ut så här på kvittot TIDAL Subscription Username/Email: music@stephanlindsjo.com Invoice number: 173942256011506271220 Billing date: 2020-12-27 Payment Details: Credit card TIDAL PREMIUM 99,00 kr Total (Incl. VAT) 99,00 kr TIDAL is a service from Aspiro AB, Stora Varvsgatan 6A, SE-211 19 MALMÖ, SWEDEN.
 15. tyvärr gör det inte det. Använder Tidal Står bara incl. VAT men det borde vara samma momssats som på spotify?
×
×
 • Create New...