Jump to content

Lnsky

Medlem
 • Posts

  41
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Lnsky last won the day on February 8

Lnsky had the most liked content!

Reputation

11 Bra

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gillar låten! Men tycker produktionen känns lite omodern och tråkig (men är väl mer en personlig preferens). Tycker sången sitter lite konstigt i mixern, ibland låter det bra, ibland låter det konstigt. Sen kanske den kunde varit lite kortare?
 2. Hej! Vore skoj om någon har ett par minuter över för att säga vad dom tycker om den här produktionen? Funkar låten i sin helhet eller orkar man inte lyssna klart?
 3. Grym låt! Tänk om man hade kunna spela så där bra.. Den enda kritiken jag har är att jag tycker att sången låter lite väl låg jämfört med refrängen ibland. Kanske bara är ovan vid hur det ska låta.
 4. Tycker om låten men dina vocals passar inte så bra in i mixen tycker jag.
 5. Tjo! Jag gillar låten men har svårt att ge konstruktiv feedback då det inte är den typen av musik jag brukar lyssna på. Tycker det är svårt att höra om det är en bas eller kick 🙂 Hade gärna hört ett lite hårdare anslag och sänkt volymen på den. Sen tycker jag det saknas lite i mellanbas ? Men det kanske är medvetet val. Gillar verkligen hur du använder reverb för att bygga din ljudbild! Som sagt, inte mycket till feedback men nåt iaf 🙂 Ha d gött
 6. Du har ju rätt, tänkte inte på att automation saknas. Lyssnade på den igen, och då tycker jag att pianomelodin funkar bättre med den andra melodin, så kanske är en vanegrej med. Men typ fyra bars med bara enkla ackord eller nåt efter droppet så man får upp aptiten för melodin igen kan ju vara trevligt. Pianot tänker jag att man kan höja i volym och kanske låta det ta mer plats i stereo. Sen tror jag att ett annat anslag kan göra skillnad, mjukare anslag med samma volym så tycker man ju det ligger närmre. Var iof skillnad mellan mina mixningslurar och mina vanliga som jag lyssnade på första gången. Det kanske löser sig när du sätter en limiter i mastering steget?
 7. Trevligt! Gillar verkligen lead melodin 🙂 Men tycker att du har onödiga variationer i den som gör att det är svårt att hänga med första gången man lyssnar. sen så tycker jag att det behövs nån lite finare övergång från pianomelodin i början och när det blir fullt ös, trillade nästan av stolen 😆😆 Tycker att det känns onödigt att ha en annan melodi på pianot i början. Man har precis kommit in i melodin å så byter det 🙂 Men det är ju bara min preferens . Pianot kanske kunde varit lite närmre i mixen med? Mjukare anslag kanske också? men väldigt bra melodi som sagt 👍👍
 8. En klar förbättring på en bra låt 👍 Borde du ta bort lite mer låga frekvenser på pianot i dropet? Tycker bastonerna låter lite grötiga ?
 9. Hej! Jag kämpar vidare med musikskapandet. Denna gången utgick jag från en ackordföljd, skapade sen melodi och sen satt jag en bra stund för att försöka hitta vocals på splice som kunde passa in. Är hyfsat nöjd med resultatet, naturligtvis blir det inte lika bra som om man hade egen sång. All feedback är välkommen. Kommer kicken fram tillräckligt? Är basen för anonym? Låter leadsynthen för mycket som nån nexus preset från 2012?
 10. Jag gillar droppet, men i övrigt tycker jag att den haltar lite. Pianot i början är lite segt, men tror att det går att lösa med en bättre produktion. Men fortsätt att kämpa, känns som att det finns en bra idé i grunden! 🙂
 11. Tycker låten är riktigt bra! Sen så behöver mixningen kanske lite kärlek? Tycker allt låter lite ihoptryckt. Vocalsen tycker jag du ska behålla, passar ju in perfekt. Men dom behöver en bättre plats i mixen.
 12. Önskar att jag gjort vocals själv 🙂 Men jag har tagit den från splice. Då jag inte kan sjunga är det svårt att göra vettiga vocals själv. Har försökt med vocaloid men låter lite stelt. Känns inte tillräckligt seriöst än för att lägga pengar på att nån ska sjunga in nåt. tack för att du tog dig tid att lyssna 🙂
 13. Hmm kanske kan öka längden på introt och på så sätt minska rörigheten? Kicken tycker jag är svår, och hur mycket plats ska den få ha i mixen. Men jag ska prova att ge den mer utrymme och kanske lägga till nåt högfrekvent klick ljud så den kommer fram. Framförallt så borde jag leta upp en referenslåt när jag mixar 🙃 Stort tack för svar 🙂
 14. Tack! Det var ju klockren feedback 🙂 Jag ska se om jag inte kan variera bas/lead på ett bättre sätt.
 15. Hej! Jag fortsätter att försöka utveckla mitt musikskapande. Har gjort en ny låt som jag själv tycker är min bästa än så länge 🙂 Men där finns säkert mycket att förbättra och därför vore det roligt med feedback. En undran jag har är om det faller platt på att jag inte håller mig till nån tydlig sub-genre inom EDM?
×
×
 • Create New...