Jump to content
Annons

-k9-

Medlem
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Days Won

  6

-k9- last won the day on September 19 2019

-k9- had the most liked content!

Community Reputation

21 Utmärkt

About -k9-

 • Rank
  Medlem

Profilinformation

 • Min utrustning
  PC Intel i9, 32 gig RAM 4000mz, Cubase 10, Steinberg UR824, Focusrite Liquid Saffire 56 (som extra preamps), Presonus ADL600, Yamaha THR10X, Arturia Keylab88, Yamaha HS8, Audio Technica ATH-M70X, Audio Technica ATH-M50X, sE Electronics Gemini 5, Yamaha RGX A2, Taylor 312 med mera...
 • Intressen
  Hundar, musik, cykling, kampsport.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jo det stämmer ju insåg jag just. Våra gemensamma observationer pekar ju på att om man äter en el Pazo så förbränner man el och ut kommer bara rent Pazo.
 2. Märker att denna förkylning haft en bra påverkan på hur jag äter med. Blir mätt mycket fortare och kan inte äta en hel pizza i ett svep t ex. Ska försöka hålla mig på den nivån då flera läkare sagt att jag borde gå ner i vikt. Kanske blir 20-talet ett bra tillfälle för denna gamla hund att ändra lite vanor?
 3. Nej men jag ska ta en pizza och göra skit av den, genom den naturliga skitskapar mekaniken som sker när man envisas med att äta hela tiden.
 4. Nu blir det en el Pazo hr. Hoppas att pizzabagaren inte Pazoar ut den bara.
 5. Tog första tåget hem från STHLM. Gick vid 04:00 så jag sov en timme eller så hos en polare. Var intressant att åka med SJ-tågen den tidpunkten då det var så många uteliggare som åkte tåg bara för att kunna sova och hålla sig varma. Eftersom jag hostade och höll på så kom många fram till mig och frågade hur jag mådde. De erbjöd mig både att äta och att dricka då jag tydligen såg skröplig ut till och med i deras mått. Ångrar nästan att jag talade om för dem att jag inte är bostadslös och tackade nej till det de erbjöd, för när jag gjorde det så föll jag litet ur en gemenskap som verkade vara trevlig trotts omständigheterna deras brödraskap baserades på. Men nu ska jag försöka att faktiskt prata lite med de uteliggare jag möter. Förstår hur skönt det är att bara få några vänliga ord och lite medmänsklighet, om så för bara några sekunder eller någon minut. Intressant att de mest utsatta människorna jag mötte under dem resan var de mest sympatiska och givmilda jag mött med.
 6. Yepp! Sjukt bra konsert med superbra ljud och grym ljussättning. Var lätt värt att åka.
 7. Finns ju knappt kvar några musikaffärer i Stockholm längre. Annat var det förr.
 8. Någon i Fjollträsk som vet hur man tar sig lättast från Centralen till Djurgården? Det går väl att ta spårvagnen hela den sträckan nu mera va?
 9. Så där ja! Börjar bli redo för avfärd mot Stockholm, Cirkus och Paul Meander. Mår så pass mycket bättre att jag funderar på att ta ett lite tidigare tåg än tänkt och passa på att se om det finns kvar någon rolig musikaffär att blänga på. Men det kanske är onödigt att riskera att bli både sjukare och fattigare iofs.
 10. Däremot så tabbade jag mig och tog slemlösande hostmedicin innan jag gick och lade mig. Så nu får jag sitta här och hosta tills halsen är ren och fin...
 11. Vill du ha texter till färdiga melodier eller färdiga texter som du sedan kan tonsätta?
 12. Drack iof kaffet flera timmar innan jag skrev inlägget. Men ingen öl på det tack. 😉
 13. Insåg just att det bara är tredje gången jag dricker kaffe i år. Har varit för dålig för att ens orka brygga keffat. 😲
 14. Tråkigt att höra. Hoppas det går bra ändå. Var det tarmcancer han har, eller tror jag bara det för att de misstänkte att jag kunde ha det?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.