Jump to content
Annons

tezto

Medlem
  • Antal inlägg

    21
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man

Senaste profilbesökare

2 745 profilvisningar
  1. Bra jobbat! Nästa låt tipsar jag att lämna in på mastering, inte bara innehållet som är viktigt. Det ska vara skönt att lyssna på, fylligt och tydligt ljud! Annars bra gjort!
  2. Hade varit roligt att producera men jag tycker verkligen att du ska hitta någon professionell med den rösten!
  3. Sen får du ju ha i åtanke att ABBA inte längre spelas på dansgolvet. Vet inte vad dina mål är med din musik men om du vill att den ska gå hem på dagens dansgolv så får du vara medveten om vilken sorts musik som faktiskt går hem på dagens nattklubbar.
  4. http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=155326
  5. Jag kör med Presonus Audiobox 22VSL, fungerar väldigt bra! Kvalité till ett bra pris enligt mig! http://www.thomann.de/se/presonus_audiobox_22vsl.htm
  6. Håller själv på med house och i de flesta fallen är det att jag får en "grundidé" som jag sedan putsar och putsar tills den glänser så mycket jag vill. Håller med Unicron sjukt mycket när han skriver det med reglerna i house, vilket är otroligt sant. Det är ett intro, en uppbyggnad och ett drop som man sedan kör två gånger, så på så vis är det ju enkelt om man väl har själva iden från början. Sen är det ju bara att lägga på alla EQ's och filter och småljud osv för att sätta ens egna sound på det.
  7. Hej! Har precis flyttat och uppskattar all er hjälp och era råd om hur jag ska akustikbehandla mitt nya sovrum som jag även har som en liten hemmastudio. Hade tänkt göra mina akustikplattor efter denna ritningen: Alltså glasull i en träram som man sedan klär i tyg. Här är mitt rum: Var ska jag nu placera dessa plattor? Är dessa plattorna allt jag behöver för en hyffsat bra akustikbehandlat rum? Ska jag sätta ett par mindre plattor BAKOM monitorerna? Det enda jag vet är att jag inte behöver några diffusorer just för det är ett så pass litet rum. Ni får gärna spara ner bilden och rita så bra ni kan för att på bästa sätt förklara hur jag ska placera mina plattor och vilken storlek dem ska vara osv. Jag är nybörjare inom området så jag uppskattar så mycket information och instruktioner av er som möjligt, det är bara att skriva på! Uppskattar all möjlig hjälp ENORMT mycket! Tack på förhand!
  8. Som ovan så ska du helt klart skaffa ett ljudkort till dina monitorer.
  9. tezto

    Monitorer

    http://www.thomann.d...yamaha_hs_8.htm eller den billigare varianten; http://www.thomann.de/se/yamaha_hs_7.htm
  10. Tja! Som rubriken lyder! Bästa hörlurar för mixing i prisklassen 500-1500kr? Har kollat in ett par Sennheiser HD-280, har hört mycket bra om dem. Sen finns det Sennheiser HD-380 för 100kr mer, är dem bättre? Så vad säger ni? Vad är era erfarenheter? Vilka har ni? Vilka anser ni bäst i den prisklassen?
  11. Hade varit en stor fördel om du skickade acapellan till "Boom Cash", så jag kan testa beaten med den. Ska fila på det under helgen 🙂
×
×
  • Skapa ny...