Jump to content
Annons

christian8000

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hej! Är inte säker på vilket ljudkort jag ska köpa, men får inte vara allt för dyrt. Ska arbeta med Cakewalk Sonar och letar efter ett ljudkort som gärna har 2 mikingångar, (XLRkombo) och en linjeingång eller två. Någo h i?
  2. Hej och tack för svaret! Saken är den att jag är blind och funderar just på hur tillgänglig deras mixerprogramvara är. Har försökt finna ut om någon annan i samma situation som mig lyckats använda kortets mixer, men man kanske inte behöver använda den så mycket då man kan ställa volymer och sådant på den externa boxen? Har inte lyckats få möjlighet att "se" den ännu. Kan man installera mixern utan kortet i datorn för att få en liten överblick om vad det kan vara och hur det ser ut? Är lite synd om man inte kan hantera allt när man springer och köper kortet. ska köra det med Sonar 8.5 PE. Mvh, Christian
  3. Hej alla på detta forum! Har precis registrerat mig här. Har valt lite mellan olika ljudkort, bland annat Focusrite och nu Emu 1616M PCIE. Har fått veta att man håller på att släppa Win7 drivrutiner för kortet. Var lite nyfiken, om någon på detta forum använder kortet eller det tidigare PCI-kortet och vad ni i sådana fall tycker om det? Tacksam för svar!
×
×
  • Skapa ny...