Jump to content
Annons

RobinCarlsson

Medlem
  • Antal inlägg

    120
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    1

Dagen då RobinCarlsson senast vann var 29 december 2013

RobinCarlsson hade det mest gillade innehållet!

Rykte i communityn

1 Neutralt

Senaste profilbesökare

3 847 profilvisningar
  1. Hej. Jag skall flytta och behöver en laptop där jag kan producera låtar på. Hade tänkte mig en Tjena chefen. Är detta något att ha nu på vägen när jag flyttar? 3.1 ghz i7 16gb ram 1TB PCle 13 tum. Någon som har erfarenhet om detta? Kör ganska kraftiga produktioner med ca100-150 spår + effekter på kanalerna. Tack för svar. Rob
  2. Skulle man kunna gå ner till Lion igen utan att det händer något med program och logic osv? Jag har 3:e parts program som jag kör med. Jag vet att det inte är bra, men är student och jag gör så gott jag kan. Jag läste någonstans att man kunde byta ut en fil, eller installera om ett program, men det var ett gammalt inlägg, så hittar inget nytt om det. https://discussions.apple.com/thread/4284450'>https://discussions.apple.com/thread/4284450 Det är väldigt frustrerande att jobba såhär! 🙁 Ni som vet, hjälp! Skulle man kunna gå ner till Lion igen utan att det händer något med program och logic osv? Jag har 3:e parts program som jag kör med. Jag vet att det inte är bra, men är student och jag gör så gott jag kan. Jag läste någonstans att man kunde byta ut en fil, eller installera om ett program, men det var ett gammalt inlägg, så hittar inget nytt om det. https://discussions.apple.com/thread/4284450 Det är väldigt frustrerande att jobba såhär! 🙁 Ni som vet, hjälp!
  3. Hej! Jag producerar house & popmusik. Jag jobbar med ett bolag som skall släppa min musik nu. Jag producerar 10-17 timmar varje dag! Och är mer driven än vad jag någonsin har varit. Det är detta jag skall göra i mitt liv och strävan dit är stor! Jag vill ha en manager som, jobbar med mig för att nå dit jag vill. Någon som är lika driven som mig, så som om våra karriärer hänger på allt jobb. Vart finner man en sådan, och hur går jag tillväga? Alla tips mottages, tack! ROB!
  4. Tack för ett bra svar! =) Så gitarr och sång så bör man ha en Preamp som har en lite mer transparent compressor? Vad tror du om SSL alpha channel? Den ligger på runt 8000:-
  5. Hej! Jag skall nu köpa en ny preamp och är inne på lite olika, men har dålig koll på vad just dem gör. Jag har kikat på en SSL alpha channel, neve, spl samt en focusrite red. Någon som kan hjälpa mig med lite reviews och vad ni tror skulle passa bästa för sång framförallt, men även akustisk gitarr osv. Budget: 4000- 8000? Tack så länge!
  6. Sorry, men jag tror ni missförstod hela min poäng. Jag KAN mixa, och jag vet hur jag skall gå tillväga. Men jag tänkte se om ni hade några små tips på vägen. Så, "Die hard" Du behöver inte spela över, ödmjukhet varar längst! Små tips mottages gärna!
  7. Hej mina producentvänner! Jag håller på att producera en tjej och vill hålla lite i klass med veronica maggio. (satan i gatan) Har ni några tips för att få mixen att låta ungefär så, mer i den professionella klassen! Mixning med gitarrer, på sången och piano samt synthar. Även trummorna. Då tänker jag effekter och mixen generellt. Alla tips och tricks är välkomna! MVH Rob.
  8. Jag har många Au pluggar som inte är legitta, men jag brukar ofta bounca ut till audiofiler när jag jobbar för att det skall flyta på bra. Men när man är uppe i hundra tracks, så börjar det hända saker. Har ett projekt där det tex. kraschar varannan save:/
  9. hehe snygg pil ja 😉 Jag brukar vara glömsk med att ändra på buffersizen. Kan vara en bra ide när man mixar 🙂 Tack!!
  10. Jag har en Imac 27 tums inhandlad mitten av 2011. Processor: 3.1 Ghz intel core i5 Minne: 8GB 1333 MHz DDR3 Grafik: AMD Redeon HD 6970M 1024 MB Jag får ofta "overload" när jag jobbar i logic, och den craschar en hel del. Jag har då funderat på mer RAM-minnen eller om jag skulle kunnat byta ut hårddisken till en ssd? Och hur skulle jag då kunna gått tillväga för att inte ta bort allt på datorn? Tänkte ifall det hade gått och föra över allt på en SSD-disk, Eller om man kan ha en extern disk med alla projekt? Jag skulle vara väldigt tacksam om jag hade fått in lite tips från er genier! MVH Rob.
  11. Någon här inne som är haj på vad man kan köra med för mixer som man i sig kan plugga till en logic, mac. Macbook pro eller något sådant. Jag är mer inne på en jättemixer, vad dem heter och vad dem kostar? Jag vill alltså kunna koppa ihop den med min dator. Något i denna stilen. http://www.listofimages.com/wp-content/uploads/2012/05/studio-mixer-regulators-speakers-music.jpg Är mest intresserad och vill kolla läget =) MVH Rob.
  12. Hehe, det är lugnt. Såg bara kul ut! Tack för ditt svar, skall ta ett kik på detta. Har mailat runt lite granna, men det känns som om man måste få in en fot någonstans. Boka in ett möta med någon för att visa upp ens verk osv. Vette fan vart man skall vända sig egentligen heller.
  13. Kanon Kanon! Vad menar du med om det skulle vart en kvinna? Var det för mycket han/honom i texten menar du ? =P
  14. Jag producerar musik inom pop och house och skulle nu vilja ha en manager som styr upp allt för mig! Vart kan man finna detta, eller hitta någon man kan anförtro sig på? Det jag kan tänka mig att göra är att ge honom en viss procent för att få mig att lyftas, och då kommer även han att lyftas! Har ingen direkt inkomst att ge honom en "lön" Tack för svar! MVH Rob Milo
×
×
  • Skapa ny...