Jump to content
Annons

Chriistiiaan

Medlem
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Chriistiiaan

 1. Det är tre minuter av en sång utan vers eller refräng eller nånting ... inte så kul att jobba med det tror jag. Men du har en härlig sång. Utnyttja det och skriv något! Lycka till!
 2. Hej! Christian heter jag. Skriver mycket musik och spelar in i logic. Skulle vara kul att skriva ihop med någon. Ägnar mig åt popmusik med väldigt catchya melodier. Jag tror jag skulle utvecklas om jag får chansen att dela tankar och ideer med någon och göra något tillsammans. PMa mig om det är någon som är intreserad, så jag kan jag även skicka något!
 3. 63 downloads

  Hej! En låt jag skrev för ett par år sedan. Jag spelade in den för inte så länge sedan dock. Låten är en typisk kärlekslåt men fokuserad på den unga kärleken och den frustrationen som kan uppstå i sådana lägen då man inte riktigt vet vad den andra personen säger och man vågar själv inte ta något steg heller. Ganska enkel låt när det gäller arrangemang och melodier, men det är så jag gillar det Jag väntar på era kommentarer och jag måste även tilläga att jag själv är väldigt nöjd över resultatet och hur låten är framförd. Tack!
 4. Titel: No Other Way Av: Chriistiiaan Uppladdad: 20 aug 2013 Kategori: Pop/Country Hej! En låt jag skrev för ett par år sedan. Jag spelade in den för inte så länge sedan dock. Låten är en typisk kärlekslåt men fokuserad på den unga kärleken och den frustrationen som kan uppstå i sådana lägen då man inte riktigt vet vad den andra personen känner. Ganska enkel låt när det gäller arrangemang och melodier, men det är så jag gillar det Jag väntar på era kommentarer och jag måste även tilläga att jag själv är väldigt nöjd över resultatet och hur låten är framförd. Tack! Klicka här för att ladda ner filen
 5. Tack för ditt svar! Min sång har väl aldrig varit min starka sida riktigt känner jag, men menar du att jag ska höja den i volym, i tonart eller i kvalite?
 6. Lyssnat på ett par låtar. Gillar din känsla för melodier. Nu vet jag inte vilken typ av pianospel du vill ha och hur bra du vill att man ska vara. Jag spelar keyboard och sjunger (kanske kan jag bidra med något även där?). Här får du höra något av mig, men sen kan jag skicka något om du vill höra mer av pianospelandet. https://soundcloud.com/chriistiiaan7
 7. Titel: Christian - Somebody Loved Av: Chriistiiaan Uppladdad: 29 apr 2013 Kategori: Pop/Country Hej! En låt som jag hållit på med de senaste dagarna, vad tycker ni? Gjorde en video också: http://www.youtube.com/watch?v=yt1Da8O54No Kommer bli kul att höra vad ni tycker! Klicka här för att ladda ner filen
 8. 59 downloads

  Hej! En låt som jag hållit på med de senaste dagarna, vad tycker ni? Gjorde en video också: http://www.youtube.com/watch?v=yt1Da8O54No Kommer bli kul att höra vad ni tycker!
 9. Tack för era kommentarer. Jag kan säga att angående saknaden av känsla som kan upplevas, så kan det helt enkelt bero på att jag inte var tillräckligt noggrann och ambitiös när jag la in sången, utan tänkte kanske bara få det att låta bra. Det var även en annan kommentar om känslan i låten. Låten är uppbygd i två delar, den första lugna och lite mer sorgliga och den andra med gitarrer och trumpeter. "What if I could live my dream tonight with you? " skulle inte det vara underbart? jooo, därför blir det som att man drömmer sig bort där i slutet. Dessutom är en låt något som inte ska behöva följa så mycket regler och bestämmelser så länge man själv är nöjd och så länge det finns en publik som gillar det. Fastnar man i att saker och ting är "fel" så begränsas det hela en hel del. Skulle vilja lyfta Beatles som exempel, de har ett antal låtar med en text som kanske inte passar ihop med deras glada melodier, men låter inte det bra? jo, det gör det, och det är ju det det handlar om, man ska inte ta allt för seriöst och linjärt hela tiden, för då är man fast i teorin. Att väcka olika känslor är bra. Det var skönt att få höra lite positiva kommentarer måste jag säga. Har lagt upp låtar här i några år och ni har alltid varit lika petiga med produktionen, medan jag fokuserat på låtskrivandet. Så det känns ju som att jag gjort framsteg. Det finns så klart många förbättringar att göra i den här låten och det är de som blir kvar att göra just för att jag kommer till den punkten då jag tänker: "äsh, det är ju bara en demo, jag kommer ju ändå inte komma någon vart med den här låten, skulle något skivbolag gilla den, så skulle de väl inte bry sig om de där sista detaljerna, så länge låten är bra, så va fan". Det är lite så jag tänkt på sistone, musik är kul, men ska man göra det perfekt så känns det ändå som att man ska ha ett mål för det också.
 10. Min sång har aldrig varit den bästa, jag sjunger lite nasalt ibland, och jag lär inte vara den enda sångaren som gör det, kolla på Liam Gallagher bara. Det finns dock andra värre saker jag inte tycker om med min röst, men jag satsar inte på någon sångkarriär direkt. Högre tonart? kanske, det hade kunnat bli bättre säkert, inget jag tänkte på faktiskt. Kul att höra vad ni tycker
 11. 58 downloads

  Här är en låt där jag fortfarande använder mig av min interna mik på macen, garageband och min keyboard. Har hållit på med mixen väldigt länge och tycker inte det har blivit perfekt men till slut tänkte jag bara att det var en demo så jag har inte orkat hålla på mer. Det vore ändå kul och höra vad ni tycker om låten! Hälsningar!
 12. Titel: Baby Come On Av: Chriistiiaan Uppladdad: 18 Aug 2012 Kategori: Pop/Country Här är en låt där jag fortfarande använder mig av min interna mik på macen, garageband och min keyboard. Har hållit på med mixen väldigt länge och tycker inte det har blivit perfekt men till slut tänkte jag bara att det var en demo så jag har inte orkat hålla på mer. Det vore ändå kul och höra vad ni tycker om låten! Hälsningar! Klicka här för att ladda ner filen
 13. Tack så mycket för kritiken! alltid kul och höra vad folk tycker
 14. Kunde inte sagt det bättre själv
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.