Jump to content

Jonnie

Medlem
 • Content Count

  287
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Utmärkt

6 Followers

About Jonnie

 • Rank
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Man

Personlig information

 • Skype
  glen.blom
 • Hemsida
  http://www.midlightmusic.com
 • ICQ
  0
 1. Hej! Jag och min låtskrivar-partner har sedan i höstas skrivit och delvis producerat enkla men hyfsat genomarbetade låtar och arrangemang. Vårt mål har varit att ta fram tydliga demos för att sedan hitta ett lämpligt samarbete där vi tillsammans kan förädla våra utkast till en färdig produkt. Ingen av oss besitter några särskilda tekniska kvalitéer när det kommer till musikproduktion. Vi klarar att spela in under enkla förhållanden och i alla fall få ner arrangemangstankar och ljudbildsidéer i datorn. Hur detta låter kan ni höra nedan. https://soundcloud.com/mile-high-moon/rwtc-demo1 https://soundcloud.com/mile-high-moon/come-back-to-you-demomp31 https://soundcloud.com/mile-high-moon/edge-of-the-atmosphere Utan ekonomisk backning är det svårt att promenera fram till Jocke Åhlund eller Max Martin och be om hjälp. Därför vänder vi oss till dig som har de ljud och produktionstekniska kvalitéer som vi saknar, men som kanske inte riktigt har hittat rätt i låtskriveriet. Vår vision är att få fram välljudande produktioner som antingen håller för officiell release eller som kan fungera som kvalitativa demos för vidare pitchning mot branschfolk. Vi vill poängtera att vi söker dig som brinner för att skapa popmusik, som lägger ner all sin vakna tid på det du älskar att göra. Vi har inga pengar att erbjuda, men låträttigheter och möjligheten att hoppa på tåget. Låter det intressant så hör av dig! Antingen här nedan eller på mail; jonnieutanh@gmail.com
 2. Signade precis upp mig! Väldigt intressant! Av ren nyfikenhet, vilka mer konkurrenter finns inom området?
 3. Jonnie

  MusikMakarna

  Det här är väl kanske inte den vanligaste frågan till er som går på Musikmakarna. Men, vad är det för snittålder bland eleverna?
 4. Jag älskar låten. Något av de bästa jag hört på länge! Bra jobbat! Och lycka till i fortsättningen!
 5. Mig veterligen finns det redan många trådar som tar upp exakt detta ämne och där du kan läsa om exakt de två monitorerna du undrar om. Men för att göra det enkelt för dig: Gå till musikaffären, ta med dig några favoritlåtar och fråga om du kan få spela upp de via monitorerna. Eftersom du e intresserad av två av de mest populära modellerna lär de finnas inne för provlyssning. Jag skulle vilja påstå att det är en fråga om tycke och smak, så länge du inte skaffar Genelec. Då vet du att du får det bästa
 6. Det skulle jag vilja påstå ^^ http://midlightmusic.com/songs/
 7. Jag är på jakt efter ett par "vardagsmonitorer" som jag ska kunna göra lite allt möjligt med. Framförallt vill jag kunna spela upp vanlig musik med de för att njuta ordentligt, men jag vill även kunna göra en ärlig mixning om jag känner för det. Detta hemma i mitt vardagsrum. Någon akustikbehandling eller annars "proffslösning" kommer inte på fråga. Ett par enkla, bra och snygga monitorer helt enkelt under 10.000 :- Har ni tips?
 8. Jonnie

  Kent

  Personligen anser jag att Kent är Sveriges genom tidernas bästa rockband. Geniala och låtar av världsklass. Låtarna är så bra att det inte ens är kul som influenstagande musiker att lyssna på de för man vet att de kommer ta 20 år av övning att hamna på samma nivå. Jävla skit.
 9. Så här står det på Tullverkets hemsida ang. "Köpa varor på din resa från ett land utanför EU": "Om inresan till Sverige sker med flyg eller färja i kommersiell trafik får du tull- och skattefritt ta med dig varor för 4 300 kronor. Om inresan sker på annat sätt kan du ta med dig varor för 3 000 kronor utan att betala några avgifter. Varorna måste transporteras personligen" Eftersom min produkt kostar 3200 svenska kronor antar jag att det ska vara okey ? EDIT: http://www.tullverket.se/innehallao/k/kopavarorparesafranlandutanforeu/kopavarorpadinresafranettlandutanforeu.4.30cfbac4117bfb36546800095.html
 10. En till fråga. Om jag bryter emballaget och ska lägga pedalbordet nånstans, ska man lägga det i sin resväska eller ta med det som handbagage? Störst chans för att slippa tull o skit? Om man lägger den tomma kartongen i handbagaget, och pedalbordet i resväskan - eller tvärtom. Blir det suspekt eller hur ser chansen ut att få hem båda sakerna? Annars lär ja väl få kasta kartongen tänker jag?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.