Jump to content
Annons

laxlaxlax

Medlem
  • Antal inlägg

    2 145
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    10

Allt postat av laxlaxlax

  1. Tjenare tjenare! Verkar som att det inte händer lika mycket på forumet som förr?
  2. Återge vad jag minns. Wellness!! Tack man! Här var versionen jag lyssnade på: Då återstår nr 1. Tack alla ni som lyssnar och klurar. Det är guld av er.
  3. Låt nummer två låter exakt som den här i årsmässig stil, tempo, arrangemang och instrumentering: ( Fast den jag letar efter är instrumentell )
  4. Minns att jag och rabieshund åt glass som jag blev magsjuk av och sen gick vi till en skybar där ett gäng slöt upp. Var det inte typ tio år sedan?
  5. Observera att jag själv inte har svaret. Det är låtar från ett kasettband från min barndom jag letat efter i 20 år.
  6. https://soundcloud.com/bondensorkester/pianoboogie-1 https://soundcloud.com/bondensorkester/lesson-number-one bjuder på gratis osynlig kaffe till den som kan lista ut vilka låtarna är. Tror det är tidigt sextiotal. Båda är vad jag kallar pianoboogie. Har fått för mig att den andra låten heter något i stil med lesson number one.
  7. Hej! Tjejjen kom hem och visade bilden på sin nya klass. "Vad heter han där?" sa jag och pekade på en kille. Hon svarade och jag sa "hälsa från laxlaxlax". Det var dingbats! Vilket sammanträffande..
  8. Skön låt och jäkligt kompetent, gött slejnard!
  9. https://www.studio.se/index.php/topic/107213-kabel-mellan-gitarrmick-och-input-jack/#entry1566550 I need you boyz!
  10. Ikväll ska jag ha spelning och nyss bestämde sig min akustiska bjarton för att börja glappa i utgången.. Jag ska göra en quickfix och dra en kabel mellan micken och utgången, utan att ansluta volym- eller tonpott. Nu till frågan. Vilken kabel? Jag har provat att ta en bit vanlig gitarrkabel, från pol 1 och 2 på gitarrmicken till vänster och höger på jacket. (se bild) Sen provade jag hur det lät innan jag kopplade in allting i gitarren. Det brusade men signalen gick igenom. Några kommentarer om att få ner bruset? Borde jag ta en bit mickkabel? Har den bättre skärm? Har jag kopplat fel? Blir det mer brus för att jag inte kopplat in ton- och volymkontroll? Tacksam för hjälp! Obs det ska bli en fin lödning sen.. det här är bara prov. Innan nån sätter kaffet i halsen. 🙂
  11. Rolig tanke Signia! Har inte hört det på länge.
  12. Det ser ju till att folk är effektiva och det är väl det de vill.
  13. Spännande fruntimmer isådanafall. 2 meter lång med skägg.
  14. Nej fan, så illa är det inte. Jobbar fortfarande som lärare.
  15. Zakyath: Antioxidanter är ett ämne som har lätt att oxideras. Typ.. ett äpple blir brunt av att ligga i luften. Häll citron (askorbinsyra) på. Syret oxiderar askorbinsyran istället för äpplet. Äpplet blir inte brunt förrän antioxidanten är borta. Fortsätter man hälla askorbinsyra på kommer äpplet inte bli brunt. Samma i kroppen, och det är därför det är viktigt att äta c-vitamin. Så syret ger sig på det istället för andra grejjer i kroppen.
  16. Dito till sommaren! Day z standalone verkar riktigt riktigt fett. Hur mycket ska du lägga? Bygga själv?
  17. Inte mycket. Fyllt 30. Dricker kaffe, simmar. Fått lite gråa hår. Känns som livet landat och blivit lättare men tråkigare.
  18. Passa dig. Folk kan tro att du tvingar underåriga ljudkort att sälja sex.. Zakyath var före.. Förresten, var kommer ditt nick ifrån?
  19. Är med dig där. Också därför jag gick hem från simhallen igen. Too much people. Introvert jävel som jag är behöver jag lite lagom folk för att palla.
  20. Vafan? Kräver brudarna nuförtiden att man vaxar ryggen? Shied..
×
×
  • Skapa ny...