Jump to content

Björn Olsberg

Administratör
 • Posts

  4,574
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  76

Björn Olsberg last won the day on August 23

Björn Olsberg had the most liked content!

Reputation

316 Utmärkt

About Björn Olsberg

 • Birthday February 10

About me

Recent Profile Visitors

41,504 profile views
 1. Hej. Precis, de avdelningarna syns faktiskt inte utåt sedan vi förenklade upplägget bland avdelningarna tidigare i år. Se tråden längre ner i inlägget. Dels hade avdelningarna få annonser och dels tyckte vi inte att det var helt optimalt med gamla annonser som ofta låg kvar väldigt länge. Men vi har inte alls släppt tanken på att ha en mer genomarbetad köp- och säljavdelning. Jag vänder frågan tillbaka till er (och till andra intresserade, så klart) - hur viktig är funktionen? Är det tryggheten att handla från bekanta medlemmar som är värt mest, jämfört med att handla på andra ställen?
 2. Ditt musikprogram kan byggas ut med både virtuella instrument och effekter – men har du koll på vilka format pluggarna använder? Vi reder ut vad du behöver veta.
 3. Ja, inte sant? Det är nyinspelningar vad jag förstår och jag reagerade också på att sången låter förvånansvärt bra. Kul.
 4. Hela världen pratar om det, liveframträdandet "ABBA Voyage" som sker nu i kväll 18.45. Länk till liveströmmen nedan. Vad de kommer att presentera är än så länge höljt i dunkel, men ny musik har bandet redan hintat om sedan 2018. Sändningen kommer enligt uppgift ske från London. För egen del kommer jag givetvis att titta!
 5. Håll för övrigt utkik på onsdag i nästa vecka – då publicerar vi en stor guide till de bästa delay-puggarna.
 6. Måste bara få dela med mig av en ny pärla som överraskade: Timbuktus nya platta Du Gamla Du Nya (Spotify/Apple Music). Intelligent, retromodern och riktigt stilsäker. Jason Diakité har imponerat förut, men jag hade faktiskt inte förväntat mig att han skulle toppa sig själv. Inte nu.
 7. Hej, För att måna om våra medlemmars säkerhet så har vi valt att justera hur du loggar in. Från att tidigare ha accepterat antingen mejladress eller medlemsnamn så fungerar nu endast mejladress – just eftersom medlemsnamn är något som syns offentligt. Är det någon som har problem med att logga in efter att ha glömt sin mejladress så går det utmärkt att kontakta oss.
 8. Hej, Till alla som har laddat upp låtar i vår gamla dedikerade del Låtar gick vi i mitten av juni ut med ett utskick om att dessa skulle tas bort. Av olika skäl har det dröjt, men nu är det dags. Du som ännu inte har laddat ner ditt gamla material och vill ha det kvar, har alltså fortfarande en möjlighet. Men skynda dig. 🙂 Förtydligande: Detta berör alltså inte de låtar som är uppladdade till forumavdelningen utan endast den "gamla" funktionen Låtar (direktlänk).
 9. Roland meddelar att 28 instrument som ingår i Roland Cloud nu är fullt optimerade för Apple Silicon (M1).
 10. Hej, jag ber om ursäkt. Jag gör mitt bästa för att följa alla tonaliteter i tråden och vem som syftar på vem, men det kan hända att jag missar ibland. Jag var noggrann med att ta bort alla typer av angrepp från samtliga håll (det du skrev var i min värld mer än en pik). Ser du något som inte bör stå eller som du uppfattar att moderator har missat - anmäl inlägget och berätta vad du syftar på. För övrigt tycker jag den här typen av inlägg sköts bäst via PM (så att trådens ämne istället kan föras vidare), men jag måste följa nu eftersom det skulle upplevas fortsatt konstigt om jag raderade även ditt senaste inlägg 🙂
 11. Jag har rensat lite i tråden efter ett inlägg som knappast är hjälpsamt, bemötande eller för diskussionen framåt.
 12. Bra test. Blir det omöjligt att göra enhandslyror här inne (eller förstå vad som är bästa svar) så kan jag modifiera upplägget. Men vi börjar här.
 13. // Ljudeffekt: chime // Nu är grunden till det nya upplägget klart, men det återstår en hel del. De avdelningar som ligger under Arkiv ska hanteras, taggas och flyttas rätt. Det går så klart att svara i de avdelningarna också, om någon önskar - det är inga problem.
 14. Äntligen har vi en ny avdelning som är helt avsett för att ställa frågor. Både de som läser ämnet och den som har ställt frågan kan säga vilket svar som är bäst, och de bästa svaren hamnar närmast frågan. Det gör att det går lätt och snabbt att hitta svar på frågor även för andra. Vi har mycket kvar att göra med det nya upplägget bland avdelningarna, så ge oss lite tid. Så jag tar mig friheten att ställa första frågan: ser du några buggar eller egenheter så här långt i denna avdelning? 🙂
×
×
 • Create New...