Jump to content
Annons

Problem med Blue Bottle Rocket Stage 1!


Unicron

Recommended Posts

Vi har en Blue Bottle Rocket Stage 1 som endast är några månader gammal och som endast har använts vid något fåtal tillfällen.

Under dagens inspelning så tonades plötsligt signalen ner. Så vi får fortfarande signal, med viss volym (dock inte like högt som det "ska" vara). Dessutom, så fort insignalen går över något visst antal DB så distar det något otroligt... lite som att det låter "trasigt".

Vi har varit väldigt petiga med fantommatningen och har endast använt micken för sång. Vi har testat att byta kablar, byta input på ljudkortet. Även att byta mick - och då låter det kanon, så det är uppenbart att det är just micken som det är fel på.

Några som helst aningar om vad det skulle vara...?

Link to comment
Dela på andra sajter

Annons

Det är ganska ovanligt att mickar lägger av, så min första gissning skulle nog vara att det är något skumt med fantommatingen - men om den verkar ok med andra mickar, så måste det ju ligga i micken. 🙁

Kolla om det blir likadant med micken kopplad till en annan preamp (alternativt till en separat fantommatningsburk om ni har någon sådan), så att man i så fall kan eliminera allt utom micken.

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...