Jump to content
Annons

Här är jag.


Lunaspice

Recommended Posts

Happ, tänkte berätta lite om mig själv trots att jag inte varit så aktiv senaste tiden.

Är 31 år gammal, har läst musikprogram under gymnasiet. Huvudinstrument gitarr, biinstrument trummor. Kom 1:a reserv på en improvisationsutb. på Ackis i Sthlm direkt efter gymnasiet men kom självklart inte in trots detta. Då försvann suget för vidareutb. inom musik dessvärre.

Jag har jobbat inom räddningstjänst och ambulanssjukvård och jobbar nu som specialistsjuksköterska inom intermedicin i Linköping.

Är allätare inom musiklyssnade så länge musiken är bra och håller hög kvalitet. Älskar melodiös musik i alla former. Jag håller på mestadels med elektronisk musik med dator. Psytrance, progtrance, house men också funk och jazz. Jag använder mig av en PC, i7-CPU, 8 gb minne, Radeon 5770, Win 7-64 etc. Ett gammalt men troget MIDI-keyboard Evolution 249-c, Studio One Pro som DAW (överlägset och fullständigt suveränt) tillsammans med div. VSTi och FX´s. Jag har tyvärr en förmåga att påbörja 10 låtar och avsluta 1 av dem...måste bli bättre på detta och inte påbörja en massa innan jag avslutat den jag håller på med. 😕

Tack och hej!

Link to comment
Dela på andra sajter

Annons

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...