Jump to content
Annons

Good days to come


Recommended Posts

Annons

Ja men den ska sätta sig direkt för det den ämnad för, melodifestivalen. Annars får man sikta på någon annan marknad liksom. Men, det är bra jobbat även om jag inte gillar sångerskan alls.

  • Gilla 2
Link to comment
Share on other sites

Bra låtskrivande där, fin gitarr och hyfsad instrumental. Jag skulle rekommendera att piffa upp melodin lite. Hennes röstackord och sång var off key och inte spännande. För mycket autotune vid 0:34. Förlåt. Mitt första råd: använd inte imovie i dina första lyriska videor. Anlita en professionell eller bara hålla fast vid en mp3. Innan du vinner festivaler behöver du en fanbas och följa först. Så fokusera på att göra fler och fler låtar. Med träning blir du bättre. 🙂

  • Tack! 1
Link to comment
Share on other sites

Sångerskan är speciell, men tycker inte att hon är dålig. Angående bristen av hook kan jag väl delvis hålla med, men det är ju inte så att alla låtar kan ha just DET. Kan ju ha existensberättigande ändå, och det skadar ju aldrig att prova o skicka in.

Nu har jag visserligen noll koll på melodifestivalen nu för tiden, men ändå. Behövs hur som helst mer variation på musiken som tar sig igenom filtret till offentligheten.

Musik gör sig enligt mig bäst när man lyssnar totalt utan kritiskt tänkande. Är väl dock det som blir svårt när man samtidigt försöker ge konstruktiv kritik. En svår balansgång. Vet inte hur många gånger någon har spelat en låt för mig som jag inte gillat eller varit likgiltig inför, för att sen höra vid ett oförberett tillfälle när jag gjort något annat, och gillat.

Bara några tankar från mitt perspektiv.

  • Gilla 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...