Jump to content
Annons

DionHarris

Medlem
 • Posts

  315
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

DionHarris last won the day on July 11 2023

DionHarris had the most liked content!

Reputation

44 Utmärkt

About me

Recent Profile Visitors

12,779 profile views
 1. Nej, det låter bara väldigt mycket nästan hela tiden. Så mycket blås, varför det? Det är ju liksom ingen ordning när du bara smällt på en massa trummor rakt över alltihopa. Det är ju annars en bra låt, absolut men jag tror du hållit på med trötta öron för länge och för mycket. Jobba på, kortare pass, så blir det väldigt bra.
 2. Exakt!! Det går lite för långsamt bara. Man tror att det är något fel på spelaren.
 3. Måste säga att texten inte håller alls. Bristen på rim gör att den liksom faller bort. Lite väl mycket reverb utom just på sången där man hade önskat det.
 4. Vad betyder ”Trust around the hour”? Jag har aldrig hört det uttrycket förut. Allt gott!
 5. Jag brukar sjunga det flera gånger tills det ”släpper” och det blir andra ord men med samma betydelse. Eller så blir det något helt annat. Det beror lite på dagsformen vad det blir men det är lite nötande.
 6. Sådär, här har vi dynamiken som jag efterfrågat tidigare. Bra. Ta bort breaket vid 1.38 som bara förstör låten, enligt mig. Sen vill jag höra dig sjunga med mera röst och självförtroende. Du ska inte smyga ut rösten, sjung som du menar varje ord istället.
 7. Den här låten sa inte så mycket mer än ”nöjesfält”. In med någon form dynamik.
 8. Jag saknar en melodi i den här. Det känns som du bara vill ta dig från punkt A till punkt B och samtidigt spela alla instrument du har. Alltså lite för lite dynamik för min smak. 2/5 i betyg.
 9. Önskar att du sjöng med mera självförtroende i rösten. Så som att du menar det och inte som nu, bara rabblar en random text. Sjung gärna inte när man slår an på gitarren, om du lyssnar så förstår du vad jag menar. Sen kan låten gärna kicka igång vid 0.54 så det händer lite mera. Skulle du själv vilja lyssna på den här låten 34 gånger??
 10. Välgjort som vanligt men jag är inte så förtjust i cymbaler som tyvärr dominerar fullständigt när de sätter igång. Texten behöver också en rejäl översyn för rimmen ska sitta på plats. Som vanligt i dina låtar är 70-tals rösten perfekt.
 11. Den är som skrivits tidigare, sönderhackad och allmänt småirriterande att lyssna på. Sångaren har en väldigt vanlig röst och läget på den är knappast sångläge. Något för den som älskar hi-hat. 3/10.
 12. https://kentamplinvocalacademy.com Han gör videos på youtube också, helt gratis och förklarar så man fattar.
 13. Jag tycker introt till Another day in paradise av Phil Collins borde ge dig mera inspiration än vad Bonjovi kan i alla fall. Annars har du Rosen av Arne Qvick om du nu måste inspireras av just blommor. Lycka till.
 14. Hej. Om någon har en rocklåt liggandes så tveka inte att använda den här killens skills. Jag har provat och kan varmt rekommendera honom som mixare. Mycket högklass på det han gör. Mvh/Dion
×
×
 • Create New...