Jump to content

DionHarris

Medlem
 • Posts

  262
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

DionHarris last won the day on December 13 2018

DionHarris had the most liked content!

Reputation

30 Utmärkt

About me

Recent Profile Visitors

12,224 profile views
 1. Hej. Ja du förstod helt rätt. Jag tänkte jag skulle leka med en separat EQ på mastern. Inte på individuella spår. mvh/Dicke
 2. Hej. Så om jag tänker lägga på en separat EQ plugg som bara jobbar mellan 50-350 hz då är jag på rätt väg? Alltså, jag kollar naturligtvis vart i det spannet jag tycker det låter bäst. mvh/Dicke
 3. Kan du utveckla det där lite mer. Har aldrig hört eller läst att man gör så med gitarr förr.
 4. Hej. Om du inte känner någon som kan öppna alla dörrar för dig eller inte har ett skivkontrakt där då får all hjälp du behöver måste du producera allt själv. När du nu har svårt att komma över tröskeln i Logic kan du kontakta en producent/mixare som kan hjälpa dig. De är seriösa och lurar en inte för man betalar när man godkänt resultatet. Det är bara att googla och sen kan du kolla in deras hemsidor där det finns exempel på vad de producerat. Börja med en låt och se hur det känns och hur det fungerar. Vissa producenter kan hjälpa till med precis allt och andra endast mix av inspelat material. Men, ett råd, din studio du har kan du inte använda tyvärr. Lycka till.
 5. Ska bli intressant och höra de låtar där det förekommer sång. För att inte tala om gitarrer.
 6. Hej. Ska du lyckas behöver du få en manager också. Någon som älskar hur du låter och det du gör. Du behöver någon som öppnar stängda dörrar så att du når ut med din musik. Att man kör fast är inget konstigt och något man lär sig med tiden att ta sig runt. Att någon skulle hjälpa till med det utan att få betalt, har jag svårt att se. Lycka till.
 7. 1 DAW, 2 DAW, 3 DAW. roligare än så blir det inte. Exempel: " - Jag har 3 DAW jag alternerar med".
 8. Fantastiska trummor!! Dom är helt klart bäst. Försök att få tag på en annan sångröst. Skulle vara intressant att jämföra.
 9. Kan vara något instrument du lagt på som äter frekvenser i refrängen? Något som gör att du tycker det går ner i volym men faktiskt inte gör det? Vad säger andra som lyssnar?
 10. Streamar du låten i din Iphone? Jag har märkt att det kan ge varierat resultat. Jag sparar alltid låten i en fil på datorn och lyssnar på den där. Sen gör jag ev. justeringar.
 11. Det där hjälpte, vad bra du är. Jag är mycket nöjd nu, stort tack. Skickar med en fil så att du själv kan höra skillnaden. Vi hörs/Dick. undone_master_2.mp3
 12. Hej. Jag tänkte testa detta och ställer då frågan om detta går att få lite varmare innan mastring? Jag tycker den bli för kall efter mastring. Mvh/Dick undone_mix_1.mp3
 13. Visst är det som det sistnämnda du skriver. Det är en ny produkt som ska ut på marknaden och utan någon som fixar det så blir det svårt, ett nålsöga. Det gäller att ha den där managern som radiostationer och skivbolag lyssnar på och följer dennes rekommendationer. Men, du är inte där ännu, så börja med att söka upp producenter och diskutera igenom ditt projekt så att du få en bra färdig produkt. Den diskustionen kostar ingenting. Lycka till.
×
×
 • Create New...