Jump to content
Annons

DionHarris

Medlem
 • Content Count

  234
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

DionHarris last won the day on December 13 2018

DionHarris had the most liked content!

Community Reputation

22 Utmärkt

About DionHarris

 • Rank
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Stockholm

Personlig information

 • Hemsida
  http://www.dickharrismusic.se

Recent Profile Visitors

10,916 profile views
 1. Folk har Spotify och lyssnar på musik där. Det är ju dom vi gör musiken för, delvis. Sen vet jag att skivbolag, eller vad dom kallas nu, går igenom allt som släpps på Spotify. Kollar upp nya releaser. Det är vad jag vet.
 2. DionHarris

  Cubase 10.5

  Funkar det lyfta 6.5 till 10.5 för 600kr?
 3. Hur bar du dig åt? Skapade ett nytt konto?
 4. Ska införskaffa en uppgradering av Cubase då jag har beställt en ny dator. Nej, ingen laptop utan stationär eftersom den ska stå still, haha.
 5. Nu står ju datorn på på jobbet i alla fall så.
 6. Jag har en dator som streamar mina låtar på Spotify i stort sätt dygnet runt.
 7. Men, hur menar du nu? Vill du inte ha streams eller vill du inte betala för något du inte beställt? Streams vill väl alla ha eller?
 8. Svårt att sälja dyra instrument till arbetslösa musiker...
 9. Men ska du inte ha en DAW att behandla inspelningen med? Eller det kanske du redan har. Där har du annars något att snöa in på så att själva spelandet blir en liten bisyssla. Trist. Shure micen är höjd till skyarna och av någon anledning väldigt omtyckt på det forumet. Jag undrar varför. Kanske personlig smak spelar in.
 10. Det här var roligt att lyssna på, min genre. Och kul att höra att du nämner mastring för den hör jag endast i den tredje låten. Dom andra låtarna saknar en bra panorering mellan instrumenten så ljudbilden blir så väldigt snäv. Överlag är det uttals problem så texten blir ”sörjig”, svår att tolka och veta vad som vill sägas. Bra jobbat men fortsätt skruva!
 11. Jag går till Nysse på St:eriksgatan.
 12. Låter konstigt vid 1.20 eller är det SoundClouds fel att det kommer in något oljud som ligger över allting? Tycker i övrigt att det blir svajigt, eller att det upplevs så. Skulle önska mindre pålägg för en renare och bättre ”hit me” känsla. För den potentialen finns. I övrigt ingen märkvärdig låt skulle jag vilja säga.
 13. Man brukar vanligtvis spela in så det låter så nära man vill ha det. Det gäller alltså att nå ända dit. Därför är det tur att man kan göra omtagningar😁. Jag lägger alla instrument mellan -8db - -13db och sen centrerar jag alla spår. Mixaren sköter panorering och göra snygga ändringar så det sitter. Klart.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.