Jump to content

DionHarris

Medlem
 • Content Count

  256
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

DionHarris last won the day on December 13 2018

DionHarris had the most liked content!

Community Reputation

27 Utmärkt

About DionHarris

 • Rank
  Med i gänget

About me

Recent Profile Visitors

11,608 profile views
 1. Det där hjälpte, vad bra du är. Jag är mycket nöjd nu, stort tack. Skickar med en fil så att du själv kan höra skillnaden. Vi hörs/Dick. undone_master_2.mp3
 2. Hej. Jag tänkte testa detta och ställer då frågan om detta går att få lite varmare innan mastring? Jag tycker den bli för kall efter mastring. Mvh/Dick undone_mix_1.mp3
 3. Visst är det som det sistnämnda du skriver. Det är en ny produkt som ska ut på marknaden och utan någon som fixar det så blir det svårt, ett nålsöga. Det gäller att ha den där managern som radiostationer och skivbolag lyssnar på och följer dennes rekommendationer. Men, du är inte där ännu, så börja med att söka upp producenter och diskutera igenom ditt projekt så att du få en bra färdig produkt. Den diskustionen kostar ingenting. Lycka till.
 4. Ja, du behöver producent och en bra sådan hittar du säkert här. Att du sen har en budget är bara en fördel. Ja, en producent hjälper mer än gärna till med arr och fixar instrument som saknas så det blir nog inga problem alls. Sen är det bara att ge ut låtarna genom en digital distributör som du gillar. Personligen tycker jag att det kvittar vilken, jag använder själv Tunecore. Lycka till.
 5. Det du söker är en producent helt enkelt. Har du pengar blir det inga problem. En annan variant är att få ett förlagskontrakt med någon som vill ge ut det man skriver. Det är lite svårare då men, går om dom tror på en.
 6. Hej. Känns inte som kompressorn har fått jobba alls och allting blir då över panorerat och skulle bli bättre om man tryckte ner ljudet lite. Varför så mycket reverb? Jag hade föredragit mindre, lite försiktigt med reverb för att ge bara lite rymd. Nu tycker jag att det är för mycket. Jag tycker också att trummor är roligt men, kompressor på dom också, tack. Så dom inte får riktigt så mycket utrymme du har gett dom nu. Men det viktigaste, vid 0.53 kommer det första gnisslet och sen fortsätter det. Kan vara så att producenten tycker att det är häftigt men, det tycker inte lyssnare
 7. Hej. Ställer mig väldigt tveksam till sång melodin här. Det låter som du inte vet vad du vill där. Jag är allergisk mot för hårda anslag på piano, det låter riktigt bra i versen men i introt och andra melodidelar så är det alldeles för starkt för min smak. Låten har väl för mycket reverb överlag, vilket jag stör mig på. Gillar mera låtar som ligger närmare och därmed också blir tydligare i framförandet. Mvh/Harris
 8. Du gör 8 takter, bestäm mall på: intro-vers-pre chouros-refräng Sen brukar jag mottot: Less is more. Man behöver alltså inte spela alla riff man kan i en och samma låt. Ovanstående är de ”regler” jag följer och håller mig till. Du kan ju köra en helt egen stil men, det känns som du inte är helt nöjd med den. Du kan också på kul börja skriva en helt entonig låt. Se sen vad som händer. Jag har gjort det och det blir faktiskt riktigt bra i slutändan. Lycka till.
 9. Kontakter är ovärderligt och väldigt underskattat tydligen. Man behöver och måste ha någon som kan sparka in dörrar. Tills dess är det en hobby.
 10. Du får väl göra som många av oss andra. Lära dig skriva text. Lära dig att sjunga.
 11. Vem har sagt att låten kommer att spelas på klubbar? Eller alla era låtar kanske gör det?? I så fall, hade jag väntat, helt klart.
 12. Hej Axel. Jag har material till dig om du gillar lite rockigt. Mvh/Dicke
×
×
 • Create New...