Jump to content

DionHarris

Medlem
 • Content Count

  244
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

DionHarris last won the day on December 13 2018

DionHarris had the most liked content!

Community Reputation

25 Utmärkt

About DionHarris

 • Rank
  Med i gänget

About me

Recent Profile Visitors

11,417 profile views
 1. Du får väl göra som många av oss andra. Lära dig skriva text. Lära dig att sjunga.
 2. Vem har sagt att låten kommer att spelas på klubbar? Eller alla era låtar kanske gör det?? I så fall, hade jag väntat, helt klart.
 3. Hej Axel. Jag har material till dig om du gillar lite rockigt. Mvh/Dicke
 4. Man hör en Metronome (?) hela tiden. Är det något som är viktigt för låten. Det är svårt att höra de andra instrumenten som det är nu. Jag vet att overheads som cymbaler är svåra att fått bra ljud på men försök att komma åt dom med en kompressor. Sen gillar jag inte att pana röster men det är en smaksak. Jag hade nog försökt få ihop dom i mitten i alla fall. Mixa lugnt/Dick
 5. Hej. Intressant, jag har en hel del färdigt du kan få lägga på trummor på och se om vi kan få det lite mer levande. Om du ger mig en mailadress så skickar jag över en dropbox med länkar till wave filer och lite instruktioner om du vill. Vi höres/Dick
 6. Det bästa sättet är att pitcha färdiga låtar till musikförlag. De letar alltid efter låtar till artister. Du kan även skapa en hemsida där du lägger upp olika alster som smakprov. Inte fel att oroa sig över att bli bestulen på en eller annan låt men den risken är så liten att noja över det suger bara energi.
 7. Det där kan man göra upp som man vill. Eller har jag helt fel? Jag hade gett sångaren en slant för uppdraget och sedan kört 50/50 mellan kompositör och textförfattare. Så många kronor kan det väl inte handla om i slutändan ändå.
 8. Det är väl kanske mer att vi vet att barn skiftar fokus snabbt. Nästa år kanske de tycker att simning är roligare. Typ så.
 9. Folk har Spotify och lyssnar på musik där. Det är ju dom vi gör musiken för, delvis. Sen vet jag att skivbolag, eller vad dom kallas nu, går igenom allt som släpps på Spotify. Kollar upp nya releaser. Det är vad jag vet.
 10. DionHarris

  Cubase 10.5

  Funkar det lyfta 6.5 till 10.5 för 600kr?
 11. Hur bar du dig åt? Skapade ett nytt konto?
 12. Ska införskaffa en uppgradering av Cubase då jag har beställt en ny dator. Nej, ingen laptop utan stationär eftersom den ska stå still, haha.
×
×
 • Create New...