Jump to content

-Johan-

Medlem
 • Content Count

  112
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

-Johan- last won the day on February 4 2019

-Johan- had the most liked content!

Community Reputation

23 Utmärkt

About -Johan-

Recent Profile Visitors

3,257 profile views
 1. Varsågod! Har aldrig mixat metal själv och är inge vidare på att mixa överlag så svårt att ge någon värdefull feedback. Tror att den är aningen bastung dock. Har du någon referenslåt? Kan jag jämföra.
 2. Låter bra hittills. Kanske att det skulle vara skönt med ett parti som bryter av lite mer, en lite längre paus. Beror väl på sångare och stil med.
 3. Inte roligt när det går från plågsamt till värre. Men lyssnade på Memo from turner och kan helt klart förstå den frustration du måste ha upplevt. Har lyssnat fler gånger på din låt och den har växt lite på mig. Gillar ljudet på gitarrer och bas. Det finns ju som sagt en del dissonans så den är väl aningen svårlyssnad. Intressant fenomen det där hur mycket igenkänningsfaktor, associationer och humör påverkar hur man uppfattar en låt. Kan förstå Höss, det är ju just huruvida den där sista miljonen mördades eller svalt ihjäl i fångenskap som är avgörande för brottets magnitud.
 4. Ja så kan det gå, även utan Hin Håles inverkan 🙂 Vad är det för citat du syftar på i första inlägget?
 5. Det instrumentala låter intressant, men tycker inte sången passar in överhuvudtaget. Låter som det är i otakt m.m. Skulle vilja höra det utan sången. Lite Dream Theater vibbar..
 6. Inte vad jag vanligtvis lyssnar på, men tycker det låter bra.
 7. Gillar kompositionen. Men det är för komprimerat tycker jag. Har du komprimerat hårt på Buss-nivå?
 8. Låter bra tycker jag. Trummorna låter bra nu. Kanske att de skulle komma in lite tidigare nu bara, när de inte tar så mycket plats. Arpen Emortal snackade om är nog pyttelite för framträdande, kanske sänka den typ 2%? Eller lite mer våt reverb. (Är termen våt på svenska?) Gillar den utan trummor med, men föredrar den senaste versionen.
 9. Lyssnar inte alls mycket på Hip Hop men tycker det låter bra. Inte lyssnat på alla men de som sticker ut hittills för mig är "Hip Hop" och "Kroppspråk". Den nerpitchade rösten är mäkta snygg 😃
 10. Det första är nog att få ner trummorna från förgrunden, melodierna är ju sköna och borde ta mer plats. Tänkte inte så mycket på kicken, men ja det skadar väl aldrig att få till lite mer variation.
×
×
 • Create New...