Jump to content

-Johan-

Medlem
 • Content Count

  117
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

-Johan- last won the day on February 4 2019

-Johan- had the most liked content!

Community Reputation

25 Utmärkt

About -Johan-

 • Rank
  Med i gänget

Recent Profile Visitors

3,395 profile views
 1. Gillar. Kommer helt klart lyssna fler gånger. Händelserikt och variationsrikt så det blir aldrig långtråkigt trots att det är instrumentalt rakt igenom. Och gitarrerna är som sagt bra!
 2. Ok, blir intressant att höra resten. Gillar förövrigt gitarrsolona, sköna som fan.
 3. Dream Theater är ett av mina absoluta favoritband. Har lyssnat en hel del på Scenes from a memory genom åren. Verkligen positivt överraskad av din låt, du har fångat stämningen väl. Ska helt klart lyssna igenom hela när den släpps!
 4. Tack för utförligt inlägg.
 5. Ok! Kill the cult var skön. Har inte så mycket mer att säga om mixen. Gillar låten, hoppas du hittar en bra sångare. Sköna trummor!
 6. Varsågod! Har aldrig mixat metal själv och är inge vidare på att mixa överlag så svårt att ge någon värdefull feedback. Tror att den är aningen bastung dock. Har du någon referenslåt? Kan jag jämföra.
 7. Låter bra hittills. Kanske att det skulle vara skönt med ett parti som bryter av lite mer, en lite längre paus. Beror väl på sångare och stil med.
 8. Inte roligt när det går från plågsamt till värre. Men lyssnade på Memo from turner och kan helt klart förstå den frustration du måste ha upplevt. Har lyssnat fler gånger på din låt och den har växt lite på mig. Gillar ljudet på gitarrer och bas. Det finns ju som sagt en del dissonans så den är väl aningen svårlyssnad. Intressant fenomen det där hur mycket igenkänningsfaktor, associationer och humör påverkar hur man uppfattar en låt. Kan förstå Höss, det är ju just huruvida den där sista miljonen mördades eller svalt ihjäl i fångenskap som är avgörande för brottets magnitud.
 9. Ja så kan det gå, även utan Hin Håles inverkan 🙂 Vad är det för citat du syftar på i första inlägget?
 10. Det instrumentala låter intressant, men tycker inte sången passar in överhuvudtaget. Låter som det är i otakt m.m. Skulle vilja höra det utan sången. Lite Dream Theater vibbar..
 11. Inte vad jag vanligtvis lyssnar på, men tycker det låter bra.
 12. Gillar kompositionen. Men det är för komprimerat tycker jag. Har du komprimerat hårt på Buss-nivå?
×
×
 • Create New...