Jump to content

-Johan-

Medlem
 • Posts

  116
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

-Johan- last won the day on February 4 2019

-Johan- had the most liked content!

Reputation

25 Utmärkt

Recent Profile Visitors

3,647 profile views
 1. Gillar. Kommer helt klart lyssna fler gånger. Händelserikt och variationsrikt så det blir aldrig långtråkigt trots att det är instrumentalt rakt igenom. Och gitarrerna är som sagt bra!
 2. Ok, blir intressant att höra resten. Gillar förövrigt gitarrsolona, sköna som fan.
 3. Dream Theater är ett av mina absoluta favoritband. Har lyssnat en hel del på Scenes from a memory genom åren. Verkligen positivt överraskad av din låt, du har fångat stämningen väl. Ska helt klart lyssna igenom hela när den släpps!
 4. Tack för utförligt inlägg.
 5. Ok! Kill the cult var skön. Har inte så mycket mer att säga om mixen. Gillar låten, hoppas du hittar en bra sångare. Sköna trummor!
 6. Varsågod! Har aldrig mixat metal själv och är inge vidare på att mixa överlag så svårt att ge någon värdefull feedback. Tror att den är aningen bastung dock. Har du någon referenslåt? Kan jag jämföra.
 7. Låter bra hittills. Kanske att det skulle vara skönt med ett parti som bryter av lite mer, en lite längre paus. Beror väl på sångare och stil med.
 8. Inte vad jag vanligtvis lyssnar på, men tycker det låter bra.
 9. Gillar kompositionen. Men det är för komprimerat tycker jag. Har du komprimerat hårt på Buss-nivå?
 10. Ja det låter som en bra plan 🙂 Lycka till.
 11. Låter bra tycker jag. Trummorna låter bra nu. Kanske att de skulle komma in lite tidigare nu bara, när de inte tar så mycket plats. Arpen Emortal snackade om är nog pyttelite för framträdande, kanske sänka den typ 2%? Eller lite mer våt reverb. (Är termen våt på svenska?) Gillar den utan trummor med, men föredrar den senaste versionen.
 12. Lyssnar inte alls mycket på Hip Hop men tycker det låter bra. Inte lyssnat på alla men de som sticker ut hittills för mig är "Hip Hop" och "Kroppspråk". Den nerpitchade rösten är mäkta snygg 😃
×
×
 • Create New...