Jump to content

-Johan-

Medlem
 • Content Count

  104
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

-Johan- last won the day on February 4 2019

-Johan- had the most liked content!

Community Reputation

21 Utmärkt

About -Johan-

 • Rank
  Med i gänget

Recent Profile Visitors

3,114 profile views
 1. Gillar kompositionen. Men det är för komprimerat tycker jag. Har du komprimerat hårt på Buss-nivå?
 2. Låter bra tycker jag. Trummorna låter bra nu. Kanske att de skulle komma in lite tidigare nu bara, när de inte tar så mycket plats. Arpen Emortal snackade om är nog pyttelite för framträdande, kanske sänka den typ 2%? Eller lite mer våt reverb. (Är termen våt på svenska?) Gillar den utan trummor med, men föredrar den senaste versionen.
 3. Lyssnar inte alls mycket på Hip Hop men tycker det låter bra. Inte lyssnat på alla men de som sticker ut hittills för mig är "Hip Hop" och "Kroppspråk". Den nerpitchade rösten är mäkta snygg 😃
 4. Det första är nog att få ner trummorna från förgrunden, melodierna är ju sköna och borde ta mer plats. Tänkte inte så mycket på kicken, men ja det skadar väl aldrig att få till lite mer variation.
 5. Trummorna funkar inte alls enligt mig, speciellt hihaten som går igenom hela låten. Tror det skulle passa mycket bättre med få trummor som är placerade långt bak i ljudbilden. Svårt att säga mycket mer då trummorna stjäl mycket fokus, men tycker helt klart att det bakom låter intressant. Skulle vilja höra den helt utan trummorna. Lyssnade igen nu och då tyckte jag inte trummorna lät lika fel. Möjligt att det går att använda dem om du tar bort vissa, sänker dom och lägger på reverb. Får se vad andra säger, är osäker på vilket som är mest rätt , mitt första eller andra intryck.
 6. Inte mitt enda problem dock. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, får vänta på lite inspiration
 7. Tack som fan för att du tog dig tid att skriva så utförligt, du har gett mig en hel del att tänka på
 8. Tack. Är nog ett genomgående problem för mig det här. Se om jag kan lyckas lösa det.
 9. Nej då jag är inte så känslig. Bra att ni säger vad ni tycker, uppskattar det. Har försökt göra om basen men inte fått till det, ska fortsätta och kommer tillbaka med en uppdaterad version när det är färdigt. Förhoppningsvis till veckan. Ditt exempel lät rätt bra, har du någon hel låt man kan lyssna på?
 10. Nej det är samma. Att den är monoton är ju ett faktum, men det är ett medvetet val. Fyra minuter har du nog inte på dig att mixa in den dock 😃 Men du har nog rätt i att det behövs mer jobb på basen framförallt.
 11. Tack du gullefjun, men jag har redan en melodi som kommer in senare i låten Stämmer att den ligger på 137 Bpm
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.