Jump to content

Nenne

Medlem
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Nenne last won the day on July 26

Nenne had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutralt

About Nenne

 • Rank
  På gång

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nej det är ett vanligt munspel. Tack för dina synpunkter. Jag har säkert för låga nivåer på solot osh munspelet som du säger. Ska kolla mer på projektet.
 2. Ja det var ett jävla fladdrande och hafsverk!!! Den här då?
 3. Haha ja. Jag är inte så bra på att vila på hanen . . . . om man säger så . . . .
 4. Den här då? 😮 NOTERA: Jag har byggt arret runt en acapella från ghotshack!!!
 5. Jag köper allt det Homer!!! (Jag gillar också munkar!!!). fDet här var ett MYCKET expirementell spår och du har rätt i allt du skriver BORTSETT Från att jag alltid får bra feedback på mitt solospel IRL på klubbar eller andra ljusskygga lokaler)..
 6. Stor tack för din input. Du har naturligtvis helt rätt. Tar till mig det här och försöker ha med mig det i framtiden. Jag bygger arret runt en acapella och hade onödigt bråttom när jag gjorde den. Jag lyssnar en del på klassisk musik (förutom klassisk hårdrock som Sabbath eller Led Zeppelin likaväl som gammal synthrock och country mm mm) . Ville väl få med nåt från alla influenser. Med diskutabelt resultat . . .
 7. Hej. Ja du har nog helt rätt! Nu kommer jag absolut inte att göra om den här låten, lagt kort ligger liksom men jag tar med mig det i framtiden. Stort tack för din input!!
 8. Näääääääää. Det där är för faaaan lektion 0A. Kasta om nätpluggen och problemet är löst!!!
 9. Är du säker på att båda är balanserade???
 10. Jag är glad att du tror att det är genererat fårn en keyboard. Det befäster mig i min uppfattning om att jag är en Ok sologitarrist , Edit jag spelar solot i en kromatisk skala utan "blue notes" det är nog det du uppfattar som "stelt" .
 11. OK Jag är nog den klantigaste person som försökt mig på musikproduktion 😕 Den versionen jag hade lagt upp på soundcloud var den allra första jag spelade in. Den hörde tom jag att den var skev. Har lagt upp rätt version nu men många issues kvarstår.
 12. Jag har Yamaha HS8 eller Shure SRH840 (focusrite 18i20 första gen) så det är nog inte där felet ligger utan i min hjärna. Jag är inte så driven utan ser mig som nybörjare. Sedan kanske jag inte riktigt förstod det där med rytmen men jag har stretchat sängslingorna i Cubase, det kanske kan vara en anledning till att rytmen känns fel. Sedan ÄR det ett väldigt märkligt alster . . . . det var därför jag ville ha feedback. Jättestort tack för att du tog dig tiden att svara! /N
 13. Wow! Jättebra kritik! Jag har inte svar på alla dina frågor men det viktigaste är nog just det där med strukturen och att slänga in litet musikaliska överraskningar här och där har nog att göra med att jag är (sågott som) helt självlärd och arbetar ensam och jobbar litet hipp som happ. . Stråkpartiet ville jag nog lägga in som en kontrast till det snabbare och råare gitarrpartiet men det blev kanske inte så lyckat . . . 😕 Den tekniska kritiken är också jättebra. Du har helt rätt i att dynamiken är litet tight i partiet med solot och naturligtvis är det för högt. Märkligt att man måste bolla med någon annan för att upptäcka det uppenbara . . . Att sångstämmorna inte synkar beror nog på att jag stretchat dem i Cubase. Eftersom det är tre olika stämmor och tre olika wav-filer kanske inte stretchen blev heeeelt optimal. Tar till mig allt detta och tacka jättemycket för att du tog dig tid med att svara /N
 14. Haha nej faktiskt inte, jag spelar solot på min SG . . . men du har nog alldeles rätt; Jag hade liiiitet för bråttom när jag ville göra färdigt låten. Solot är nog ingen höjdare. Jättestort tack för att du svarade! EDIT: Däremot är flygeln Waves grand-piano- synth .
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.