Jump to content
Annons

You Got Me - Feedback önskas


Recommended Posts

Annons

Gillar inte riktigt att det låter som att sången ligger för mycket ovanpå och lite utanför resten av musiken. Låter som att sångaren står i ett annat rum än musiken spelas upp i. Skulle behövas mera jobb med stereobilden tycker jag. 

Det är mycket stereo på sången, men inte så mycket på musiken. Testa att köra en stereobräddare på musiken bara, så kanske det löser sig. 

Men det är annars en skön 80tals vibe och en låt som jag tror kan bli riktigt bra. Både text och sång passar denna typ av syntpop. Många snygga hooks i den, både i synt riff och i melodi. Sjukt med en refräng som både innehåller en "förrefräng" och en "efterrefräng", som bara består av frasen "you got me". En form i denna låt som Beatles skulle vara stolta över. (med form så menar jag just hur låten är uppbyggd med intro, verser och refränger outro osv).

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Jag tror att detta kan bli bra. Grunden för det finns definitivt. Sången är alldeles för grumlig och dynamisk. Det skulle behöva en genom gång med EQ, och då speciellt i låg mid men även en boost i högre frekvenspartiet. Sen skulle den behöva gå genom IAF två kompressorer. Just för att kontrollera olika saker. Allt detta innan du funderar på reverb. Sången behöver en klarhet först.

 

Men bra jobbat! Kör på!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...