Jump to content

Lacett1

Medlem
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Lacett1

 1. Tack för input! Kanske ska ta och dra ner på pumpen ändå!
 2. Det stämmer men det är också tanken Fattar att detta kan vara lite "too much" för många dock
 3. Tjena! Försökt att få ihop en låt som blandar in lite mer vanlig housemusik med den lite hårdare typen! Låter allt som det ska?, mastering etc Tack som fan på förhand! ❤️
 4. Tjena allihopa! Hållt på med denna låt ett tag nu och skulle uppskatta extremt mycket om någon kunde ge lite feedback på hur jag gör den ännu bättre Fungerar mixen eller bråkar några frekvenser med varandra?
 5. Tack för feedback! Förstår att det inte är en mänsklig rättighet att få feedback, ska absolut tänka på att ge respons och feedback på andras verk!
 6. Tja allihopa! Gjort en ny låt där jag försökt väga in melodier åt det mer progressiva hållet. Uppskattar otroligt mycket ifall någon kunde ge feedback på vad som helst kring melodin, leads, kicks och allmän mix! Tack som fan på förhand!
 7. Tack som fan mannen! Skall ändra direkt så får jag se ifall det låter bättre!
 8. Tja alla! Skulle sjukt gärna vilja ha lite feedback på en ny låt som jag har gjort. Genren är tänkt att vara big room men är lite osäker ifall den passar in. Annat än det undrar jag om leadsen passar in i låten eller ifall de ska bytas. Annars kommentera på allt ni tycker är skit/bra Tack som fan på förhand
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.