Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden 2021 (alias Längstah)


CHAE

Recommended Posts

Annons
1 timme sedan sa Fidden:

 

Nej nej, slej pratar om en timmerflottare som flöt runt på ett parti 5-litersburkar med falu rödfärg. Gick inte så bra, allt sjönk. Norrlands värsta färgekatastrof. 

Hela älven var rödfärgad. Folk samlades i drivor för att bevittna händelsen. Pressen var där och fotograferna drömde om att färgfilmen hade varit uppfunnen då det hela inte gjorde sig så bra i svart/vitt. Det hela påminde om landstigningen vid Normandie. Vart timmerflottaren tog vägen förtäljer inte historien. En del nätter sägs hans kvavfyllda dödsskrik höras vid älven. 

Så hemskt. Långt senare kunde man hitta tomma 5 liters färghinkar som vågorna spolat i land. En finns bevarad i Nuppaluohta stadsmuseum. Stoppar man huvudet i den kan man höra hur den låter inuti.

  • Haha 1
Link to comment
Dela på andra sajter

35 minuter sedan sa Neosus:

Eller hur? Man gör ju inget annat! 

Ṗ̸̛̖́̂́̒̄̂͑̊͛́R̷̭͓̻̙͎̟̬͔̦͛̽͌͊̑Ę̷̨̡̰̙̼̪͍̹͓͓͈̤̉̀̑̽̅̔͐̓̎́́̕͜Ç̷̻̩̞͇̺̺̺͇͈̲͙͔̓́̄͊͜͜Į̵̬͈͙̏͗͋͂̃̂͆̅̋̾̈̅͝Ì̸̧̼̻̺͈̥̹͔͉͍͔̾̑̑̍̒̓̊̐̐͑͜͝͝Į̶̡̛͎͇͎̫̞̱̈̒͊̓̔́̓̐S̸̝͚̙͂͆̀̎̂!̸̢̰͕̮̳͎̜̬͔͇̇͗̏̚̕͜ͅ!̴͖̫͈̟̟͂̀̀͌̓̄̎́̋̕͜͜͜͝͠!̸̢̗̩̹̥̹̗͚͈̣̪͆͌͊̑́́

Link to comment
Dela på andra sajter

3 minuter sedan sa Dark Of Light:

Det blir en extra mysig jul nu när Rakhmat Akilov fått sig en ventil i Expressen. Snart blir det väl namninsamling för frigivning. Vad i helvete ska han komma till tals för när inte offren kan det..? Det är en bra sneknullad värld vi lever i.

Kpd?

Och hur svensk media romantiserar kriminalitet gång på gång på gång.

Man blir förbannad! På riktigt!  

Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...